Kademelerde 3-5 lot, bazı kademeler boş. 40-50 lot alıp 7-8 kademe kaldırıyor, atlayanlara veriyor. Tamamen can sıkıntısı işlemleri, tabi hisse sahiplerinin de canını sıkıyor.
Printable View
Kademelerde 3-5 lot, bazı kademeler boş. 40-50 lot alıp 7-8 kademe kaldırıyor, atlayanlara veriyor. Tamamen can sıkıntısı işlemleri, tabi hisse sahiplerinin de canını sıkıyor.
Hisse gitmeyince yatırımcıyım diye kol gezenlerde eskilere sarmaya başlamış, durun beyler dün bir bugün iki ne bu atar. Sardığınız adamlar yıllardır bu hisse de. Siz üç günde böyle önünüze gelene hohohooo yapacaksanız Ünal reyiz paranızın yanında aklınızı da alır. Yatırımcıyız diye geldiler, hisseyi şirketi patronu tanımadan önlerine çıkana ilk günlerde yatırımcılık raconu kestiler, Ünal reyiz racon nasıl kesilir, yatırımcı nasıl olunurun dersini hemen vermeye başladı arkadaşlara. Vay yavrum vay bir de milleti patron adamı yapmalar falan....Durun daha bunlar cicim aylarınız, hele bi yıllanın sonra konuşacağız sizle :)
Kubilayhan xkagt kartn grafiğin üstüne atabildiniz mi .. Korelasyon doğru ve yüksek sadece zamanlama önemli..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/eGRMQb.png
Karton sarı kagıt mavi renkde
Aynen bende 500 lerde kesişme olmasını görüyorum daha öncede bu ayrışmalar uzun sürmemiş kağıt endeksi düşmezse tabii..
Bu arada ben saatlik bakıyorum, daha yakın korelasyon takibi oluyor..
Teşekkürler resim atmayı pek beceremiyorum eline sağlık.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O uzun vade ben son ayları baz alıyorum ki güncel olsun..
Ama İnşallah tekrar öncü oluruz belki yeni gündem plastiğe yasaklar ile eski günlere döneriz benim hayalim bu zaten.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.