Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben banlamadım başka şeyler alabiliyorum, emme bana naaa... kit. vinomarket - biramarket var :kmk:
Neyse fazla kafa şeyettik komuşum o Taylana, tam tahıla geçecektim şimdi de ittimin Coronası çıktı!:vk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc vinomarket - biramarket var :kmk: Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur.:kmk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur.:kmk: Ben vinomarket'in Bock kitini denedim Gayet iyi , Bomonti sitout benzeri tavsiye ederim :)
Bunu yoneticilerimiz nasil kesfedemedi hayret
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Turkiyede olupta, bilmediğim satıcı/uretici yoktur.:kmk: Rakı soframızın kıdemli yoldaşım gelmiş,10 sene önceki muhabbetler geldi aklıma ;) yaş 50 yi geçti durulduk biraz.
Alıntı: Originally Posted by OKTAY Rakı soframızın kıdemli yoldaşım gelmiş,10 sene önceki muhabbetler geldi aklıma ;) yaş 50 yi geçti durulduk biraz. Yaş 50'yi geçince insan durulmaz azar, siz de tam tersi olmuş!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Herif, ne anasında, ne bacısında, ne de avradında temiz iğne ucu kadar yer kalmayacağını bildiği için, tüm sosyal medya gruplarını kapattı.:he: "temiz iğne ucu kadar yer kalmayacağını bildiği için" :kahkah: