Yonca short, celocan short, endeks zaten kaç gündür öyle short duruyor, bakalım yellen piyasayı mı beni mi yakacak, hayırlısı olsun
Printable View
Yonca short, celocan short, endeks zaten kaç gündür öyle short duruyor, bakalım yellen piyasayı mı beni mi yakacak, hayırlısı olsun
Hiçbir yöne kazandırmamaya başladıysa masadan kalkma vakti gelmiştir. Geleni gideni istisnasız çarpıyor. Tek kurus kazandırmamaya yeminliler. Paramı bir süre tatlı tatlı faize park eder kafamı dinlerim o halde. Yesinler birbirlerini
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun sebebi otomatik sistemler. Pala, sistemcilere para kazandırmamak için çok sert S hareketleri çiziyor her türlü düşüş ve çıkışta özellikle trend takip sistemlerinin stoplarını çalıştırıp onları da çuvala ekliyor.
İzleyin, neler dönüyor neler. Non lineer düşünmek ve non lineer sistem kurgulamak lazım oradan iki çizgi çektim diye uğraşana kadar ver palaya iban gönder sürtünme kaybı olmaz hiç değilse...
Bu konuda diğer köyde bir arkadaş...Yabancı olmayan küçük kağıtların 20 30 katına gitmeleri ile yabancı alımı dengelendi dedi..
Haklı gibi geldi bana..
Tam olarak bu yabancı payı adet bazında mı..
PD bazında mı
Nasıl hesaplanıyor bilemiyorum..
QNB mesela 250 milyar tl PD inesahip..
Yüzde 98 yabancı (katar)
Ama halka açıklık 0.12..
Yani şimdi bu kağıt olması gereken değer 8 tl ama 70 tl den işlem görüyor..
Ne olacak bu durumda..