yavuzhan kardes sizce yıl sonu 7-8 tl görme ihtimali varmıdır.Bunun cevabını kımse veremez ama sadece tahmınınızı almak istedım.Saygılar
Printable View
Söyleyeceklerim tamamen şahsi düşğncelerimdir ve hatalı olabilir ve yatırım tavsiyesi değildir. Yıl sonu ne olur bilemem ama şunu söyleyebilirim. 0.3 direncini geçerse, 0.7 hedefine gider rahatlıkla ve bunun TL karşılığı bugünki kurla kabaca 13 TL. Şirket TOKİ ile arazi satacak, gekri paylaşımlı iş modeli iyi gidiyor ve yeni dğeerlemeler kap da paylaşılıyor, birde tüm varlıklar tekrar değerleme girerse tadından yenmez. Bu şekilde 7-8 rakamları komik kalabilir.
Tabi burası Türkiye, ekstra şeyler çıkmaz ise şartlar fena değil. Şahsen 3.5 şu rakamlarda 11 yıllık dolar bazlı düşeni kırdığını gördükten sonra 500 bin lot topladım. Pişman değilim bekliyorum. Borsa bugün toplar ve dün ve bugün bir çok hisseyi tabandna satanlar ya yukardna alacakalr tekrar veya arkadan el sallayacaklar. Kredili işlem yapanların iş zor tabi
Üzüntünü anlıyorum bay bozkukukurt
Zira hisse 1.80 di sen her gun kotulediginde, yardimcin gelen kurullu laksatif ile beraber. Sonra 5.50 yaptı, tami tamina 3 kat.
Ben de bu ralliyi kacirsam ağlardım, hak veriyorum, uzuldum.
Ama bu sana son cevabımı. Birdaha seni muhattap almayacağını , engelledigim icin yazilarini gormeyecegimi belirtmek isterim
Borsayı anlamak için VİOP’a bak! | Dr. Artunç Kocabalkan - Işık Ökte
https://www.youtube.com/watch?v=zBQHlb32uzg
Rusya - ukrayna savaşı ile proje çöp oldu.
Rusya kanal istanbul'u istemiyor. Amerika montrö'yü delip kıyısı olmadığı halde karadenize savaş gemisi sokma fırsatı görüyor çünkü.
Lavrov'un açıklamaları var. Çok net konuşmuştu. bulamazsanız bakar eklerim isterseniz.
Kurun bu yüksek seviyelerinin yanında seçimlerle iktidarın değişme ihtimali de tuz biber ekti projeye.