Hisse de pozisyonda iseniz kurum batsa da sizi etkilemez..
Olan nakitinize olur ..
Herhalde biliyorsunuz dur ama ..
Bilmeyen bazı arkadaşlar varsa panik olmasınlar ..
Printable View
Bunu söyleyen kurum çalışanına sormak lazım, o analistler bankalar için hangi fiyatları hedef olarak göstermişti acaba, Vakıfbank için en iyimser tahmin 6.5 civarı en kötümseri 2.5 civarıydı hisse 15.66 gördü şuan 10.54 tabanda, onların verdikleri hedefe gelmesi için kaç taban daha gerekiyor :)
Bu arada çalıştığım aracı kurumla 4 yıldır bir kaç kez ciddi sorunlar yaşadım, ama hala aynı kurumla devam ediyorum onlar beni ben onları artık tanıyorum, kimse kimsenin damarına basmıyor...
dax burda duracakmı durmayacak mı işte bütün mesele bu...
https://i.hizliresim.com/8pq84om.jpg
Buradan yüzde 15-20 borsa gevşeyecek sözüne inanan varsa elimde satılık kelepir boğaz manzaralı köprü var uygun fiyata veriyorum bilginiz olsun.
Henüz dönüş emaresi yok ralli tüm hızıyla devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yokken nasıl böyle hedefler veriyorlar aracı kurumlar, akıl alır gibi değil
Borsalarda genel bir düşüş bekliyoruz demek ayrı bir şey telefonla arayıp abi %15 daha düşecek elindekileri sat demek başka bir şey. Kurum çalışanı arkadaş bunu bu kadar kesin bir dille söyleyebiliyorsa gitsin VIOP'tan ölümüne short bassın paraya paraya demez.
Ben boynuzlumun ekimvadesini 6.85 - 7 arası topladım geri.
Düşerse ekime kadar!