Koskoca Devletin kağıdını Parça pinçik ettiler..Yatırımcıyı koruyan (!) spk mız ,Bu işi yapanlara ve Tahtaya takoz koyacak mı bakalım..?
Printable View
Koskoca Devletin kağıdını Parça pinçik ettiler..Yatırımcıyı koruyan (!) spk mız ,Bu işi yapanlara ve Tahtaya takoz koyacak mı bakalım..?
Kesinlikle 10 numara yorum, yav nerede bu varlık fonu??
Tahta 3-4 milyonla taban yiyor.
Bugün bankaları kaldıran sen değil miydin??
Varlık fonu arkasında sağlam durmalı.
Sasa,hektas,kontrol yav bunlar rekorlar kırarken sen ne yaptın.
Bugün 10.50-10-80 alanlar suçu ne ?
Varlık fonuu millet tweeter da seçim seçim diye bağırıyor 13-14-15-16 dan alanları soydunuz.
2.5 ay geçti be adamları soydunuz böyle banka mi olur.
Bazen burada olumsuz yazan arkadaş vardı sürekli kizsamda adam kafayı yemiş resmen kafayı yemiş 3.5 tl diyerek :)
çünkü insanların parasını çalıyor lar emeklerini, çocuklarının risklarini, geleceğini milleti bitirdiler ve bunu yapan Varlık fonu bugün ku hareket mide bulandırdi yazık gerçekten
O "kafayi yemis" dedigin arkadasin yazdiklarini bir anlamaya calissaydin 10.50'den de, 13-15-16'dan da bu kagida bulasmazdin.
Bu hisse iyi bir hisse degil. Fiyatinin spekulatif olarak bir yere gitmesi bunu degistirmez.
Ayrica adam bankalara prim yaptirdi dun. Kimse sesini cikarmadi.
Bugun de karini aldi gitti.
haklısın kafayı yemiş birini dinlemek sana zor gelebilir:kahkah:
2,5yılda kafayı yedirtti her ne kadar satmış olsam da hıncım geçmedi
bu hisseyi çok masum duygularla kamu hissesi olduğundan ve devletimize güvendiğimizden almıştım
dolar almadım altın almadım devletimize de bir katkımız olsun dedim
devletimiz bizi ezdirmez dedik
zaman içinde böyle olmadığını her şey katlanıp param pul olunca anladım:28:
bu hisseye kamu bankası da olsa yatırım yapılmayacağını geç farkettik
aslında böyle bir hissenin borsada olmaması gerektiğini düşünüyorum
kar amacı gütmeyen bir banka tabiki olamaz
yeni kurbanlar olmaması için burdan yırtınıyorum bu hisse yatırımlık bir hisse değil
bugünkü hareketini gördünüz mü bir gün tavan bir gün taban kumar olmuş
3,5 meselesine gelince aslında sayının kendisi küçük olabilir ama koca bir çığlık
3,5 ile sık sık bu hisseye girilemeyeceğinin altını çiziyorum
yüksek maliyetli arkadaşlardan özür diliyorum ama keşke gelse de bankanın rezilliğinin görülmesi tüm amacım
bu hisseye burdan olumlu yazanları bir kez daha uyarıyorum bu hisse kumar aracı olmuş alet olmayın milletin ahını almayın
yarın bu hisse tekrar tavan olsa yine millet tavan serisi beklese de fikrim değişmez
umarım biran evvel borsadan çıkarılır
Iyi degil miyi degil ama 4'te surunurken artik 9'larda. Bir ton dolandiricilk oldu ama fiyati en azindan primlendi bir nebze. Son zamanda girenleri sevindirdi en azindan kainatin en adi hissesi.
Piyasayi goturen Sasa ile Hektasmis. %16 endekse agirliklari, 5 kat gitmisler 2 ayda!
Demek ki endeksi 2 katina cikaran sadece bu ikili. Vay be, biz de bankalarda surunuyoruz.
Neyse onlarda iyi temettu yatirimcisi vardi senelerdir. Sevinsinler.