Bunu siz yazmadiniz mi ?
58,10 lira ile halka arz edip hisseyi 170 lere götürdüler...
Hisse halka arz olduktan sonra 170 e degil 800 lere gitti,170 ne alaka en son 58.10 nu 1 sene once gordu hisse o da halka arz oldugu gun oluyor
Printable View
Bunu siz yazmadiniz mi ?
58,10 lira ile halka arz edip hisseyi 170 lere götürdüler...
Hisse halka arz olduktan sonra 170 e degil 800 lere gitti,170 ne alaka en son 58.10 nu 1 sene once gordu hisse o da halka arz oldugu gun oluyor
Arkadaş ,niçin o fiyattan yazdığını belirtmiş yeterince anlamamışsınız galiba ..Neyse ,bir önemi yok . Fiyat geriledikçe hepinizin ayarı bozulmuş çatacak yer arıyorsunuz belli :) Birisi vardı bölündükten sonra bu kadar artması iyi diil diyordu , şimdi keyfi yerindedir sanırım . Siz de yüksek maliyetlisiniz belli çatacak yer arıyorsunuz , boşverin bunları ! Alfasın forumu da tıpkı diğerleri gibi, kağıt yükselirken herkes bok sineği gibi burda , düşünce küfür - dalaşma vs..
Kağıdın değeri ile ilgilenmeyin , düşer-çıkar ... Savaş , deprem , seçim ,patron vs vs .. Her türlü bahanenin fırsata çevrildiği bir borsaya sahibiz. Bugün İsrail borsası + kapattı sanırım !! Savaşa biz girecez ya ondan etkileniyoruz ! Diyeceğim o ki , borsada teknik-temel analiz önemlidir elbette ama , para kazanmanın sırrı psikolojidedir bence .Sağlam tutmak gerekir .Hele de uzuncuysanız ,işiniz gücünüze bakın bence .Alfas bu ,sonunda ederine gelir gene .Benim güvenim tam
İnsanlar sabırsız arkadaş. İnsanlar zarara girince maalesef buradaki kayıplara çok takıyorlar. Seçim öncesi param yarı yarıya düşmüşken şimdi 4 katı olmuş. Sabredin ve sürekli sistemde - yazan miktara bakmayın. İnanın milyon - yazan hesaplar var. Önceden pozisyon almadıysanız ki aldıysanız ya şansınızla olmuştur ya da şansınızla olmuştur. Fazla düşecek yeri kalmadı bilançosu ile ne kadar ucuz kaldığını göreceğimizi düşünüyorum.
Önemli konu israil ve filistin savaşı genişleyen bir savaş halini alırsa o zaman risk artar. Ülkeler ne kadar tepki koysada başka bir ülkenin müdahil olamyacağını düşünüyorum. Büyük aktör abd ne derse o olacaktır. Umarım siviller daha fazla zarar görmeden Filistin/İsrail kendi aralarında bu sorunu çözerler.
https://www.tradingview.com/x/r8MxQ6hP/
Aynen sözünüze katılıyorum... Her türlü bahanenin fırsata çevrildiği bir borsamız var maalesef...
İsrail ile filistin sanki ilk kez bu hafta savaşıyor gibi bir hava estiriliyor borsada...
ABD Başkanı bugün israile gidiyormuş... Büyük ağabey araya girecek ve israil kara birliklerini geri çekecek...
Çünkü kara harekatı israil için de çok büyük kayıplara yol açacak... Bunu çok iyi biliyorlar ve cesaret edemiyorlar...