-3 de yaparsan tadından yenmez pala...:)
Printable View
GAP var 5001 de endeks düşer demedi demeyin ... Yatırım tavsiyesi degildir aslaaaaaaaaa :)
5600 üstünde shortlarım kucuk bır mıktar bugun içinde geçerlerse.
Borsadaki yükseliş hareketi son günlerde 1999 hareketine benzetiliyor, o günleri yaşamış bir olarak bir kaç şey söylemek isterim.Borsa ile ilk tanışmam 99 ilkbahar aylarıydı. İnterbank'ın seans odasında ilk tecrübeleri yaşamaya başlamıştık. o günlerde de borsada kaybetmek yoktu. Hisseler kısa sürede muazzam yükselişler sergiliyordu.o zaman banka ve holding hisselerinin bir kademesinde 1 milyon ila 2.5 milyon arasında hisseler yazılırdı tek tuş ya alınır yada satılırdı.Hisseler 6 -9 ay arasında 5-10 katlamıştı. Şu anda borsada 10-15 hisseyi çıkarırsak öyle bir yükseliş yok,hisselerdeki yükselişler pandemi sonrasına yayılan bir süreçte ortalama % 100-200 gitmiş. FK'lar ortada,usd bazlı grafikler ortada,ben şu an itibari ile benzerlik görmüyorum.Bu yazılanlarlar ekonomik ve siyasal gerçekliklerden bağımsız olarak yazılmıştır. Borsanın geleceği yada ülkenin geleceği hakkındaki düşüncelerim bana kalsın.(Not.o tarihte bende kazandıklarımı masada bırakıp giden tecrübesizlerdendim,masadan kalkmayı bilmek lazım zamanı geldiğinde!!)