Bu endekste şimdiye kadar gayet iyiyiz... endeksin dönüşünde nerede olacağımız saha önemli ... ytd
Printable View
Bu endekste şimdiye kadar gayet iyiyiz... endeksin dönüşünde nerede olacağımız saha önemli ... ytd
Sayın Aysha ve diğer eski tecrübeli arkadaşlar bu açıklamalara ne diyordunuz patron gph için değerleme yaklaşık minimum 70 milyar diyor 2032 ye kadar gemi kapasiteleri %60 büyüyecek gph den 762 milyon dolar temettü alınabilir Los angeles limanı ihalesi 2025 yolcu rezervasyonlarında Nassau çıldırmış vaziyette 20 milyonu geçeriz bir sürü pozitif bilgi bu haberler başka hisse de gelse neler olurdu merak ediyorum
Kaptanın seyir defteri. . . . . yıl 2024 galakside işler karısık. gezegenler arası savasın eşiğinde bir evren var. . . . . . . endeks savası kaybederken global görece guclu kalmayı su asamaya kadar basardı. . . . ama galaksinin diğer gemileri teker teker duserken GLOBAL gemisi ne kadar savasabilirdi zira önlerinde evrenler savası (dunya savası) senaryoları iyiden iyiye ayyuka cıkmaya baslamıstı. galaksinin yahudi gemisi saldırılarını amansızca surdururken MOLLLA (iran) gemiside karsılık vermeye baslamıstı işler iyiden iyiye karmasıklamaya baslamıstı. kim kimin yanındaydı. cekik gözluler (çinliler)acaba savasın hangi tarafında olacak. galaksinin diğer tarafında ukrayna savas gemileriyle catısan rus birlikleri ne yapacak? kim kimin tarafında olacak? Galaksinin yıldız gemisi TURKİYE ne tarafa meyil edecek? dengeler kimin tarafına kayacak? bunca soru varken 92XX altı can yakar diyen beşiktAŞK yinemi haklı cıktı/cıkacak? daha önceki haftalarda seyir defterine yazdığı 88xx 92xx arası calısacakmı? calısmaz ise 82xx 86xx arasına kadar galaksinin gemileri geri cekilmek zorunda kalacak gibi.işin kötu tarafı Uzak (doğuda) diyarlarda da gemiler teker teker yok oluyor. filolarını hergun yuzde 2 3 5 oranındakaybediyorlar. bir tek ÇİN tatilde olduğu için savas meydanında yok. tatilden dönunce ne olacak? dususe oda katılıp galaksiyi iyiden iyiye cökusemi yoksa acıklanan verilerle destek mi olacak? işin özu GALAKSİ karmakarısık. dikkatli olunuz.
saygılarımla
Bu haberler geldiğinde 18.2-18.5 arasında geziyordu şimdi 16.6 yaklaşık 2 lira düştü tamam borsada düştü iso imalat pmi 43-44 lere düştü gıda pmi bile 47 lere düşmüş. global yolcu sayıları sürekli artıyor işi iyi giden sektör var mı çok az ama bu haberlere bakarsak yolcu sayılarına gph pay artşına golabalin işler epey iyi gidiyor.
Nereye kadar?çekilebilir..ustalar..kuvvetli destek neresi?
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam.. Çok merak ediyorum, özellikle küçük yatırımcıyı aptal yerine koymaktan ne zaman?vazgececeksiniz. Evet bir küçük yatırımcı olarak; bu hisse özelinde bir çok şeyi anlasakta yapılan haksızlığı düzeltmeye gücümüz yetmiyor.Ama lütfen affedersiniz bizleri tekrar tekrar ediyorum. Aptal yerine koymayın.
Benim 25 senedir gördüklerim; dünya ve ülkemiz konjonkturunde zaman zaman yaşanılan olumsuzlukların bitmeyecegidir. Şu günden itibaren tahta yapıcı ve patron tarafından artık hangi olumsuz gelismelerin yatırımcı aleyhine kullanılabileceğini düşünüyorum..Bekliyorum.....
Sn gundem,
İnan incelenmesi gereken vakaasın. . . . . yahu bataklıktaki sinekler gibi ortalıkta fuzeler ucusuyor. . . . . sanki hiç bir sey yokmus gibi davranılsın istiyorsun. yahu parayı altına koyan yuzde 50 almıs. fona yatıran stressiz 3 5 bir seyler almıs. niye parayı helede bu kadar gergin anda borsaya koysun. koymak isteyende bu savas muhabbetlerine geri cekilinceeeee tahtalar kuruyor. olan bu neden buu anlamıyorsun? anlamak istemiyorsun? globalin 10 kademede 1 milyonluk alıcı yok. yukarda satıcı yok. hatırla gecen tavan yaptı bombossssss. tahtaya katılımcı gelecekki bir seyler olsun yoksa böyle olmaya devam.
saygılarımla