Hocam siz şehir merkezine yakın olduğunuz sizin için mantıklı, ama benim alacağım kedi maması yada vitaminler bizim ilçede yok, hatta Balıkesir de bile çoğu klinik bu mamayı satmaz/satmıyor, o yüzden mecburen diğer büyük şehirlerden alıyorum, hatta sürekli aldığım site kargo firmasını değiştirdiği için başka satıcı ararken bu dolandırıcıya denk gelmiş oldum, bazı kargo firmaları dediğiniz gibi berbat ötesi, ürün İstanbuldan Balıkesire 1-2 günde geliyor, bizim ilçe şehre 25 km mesafede bazı kargolar 10-15 günde ancak getiriyor, bazıları 2-3 günde, birde bizim ilçede herşey ekstra hemde ekstra kazık oluyor, Balıkesirle bile fiyat farkı en az +%10 dur geçenlerde yazmıştım altın bile alıp satmaya kalksanız burada ayrı bir kazık sizi bekler, o yüzden yerelden mümkün mertebe alış veriş yapmamayı tercih ediyorum ama el mecbur yapıyoruz, hatta benzin gaz fiyatı bile burada Balıkesirden baya pahalı oluyor, işi olan birisi gidip gelse depoyu da Balıkesir de fullese, yol masrafı bedavaya geliyor bazen gazda, şaka değil gerçek...