O sinek vızıltısı sana ...... yaparsa görürsün adam gibi konuş ağzımızı bozdurma git hoca dediklerinin kucapına YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O sinek vızıltısı sana ...... yaparsa görürsün adam gibi konuş ağzımızı bozdurma git hoca dediklerinin kucapına YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoca burda saygi sevgi ifadesi olarak kullanilmistir.muthis terbiyesizsiniz.
2.devrede brute girceginden bir habersiniz.defter degerini gectigi icin.siz bu tahtadaki spekulatorun bos adam oldugunu saniyorsunuz.
Neyse haftaya dohol mu dgzte mi kagit gorursunuz
Hocam bu dobur un hareketi neydi öyle. Vbts yimi fiyatladi. Ortalama 4.95. Kapanış 4.40
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satış fıyatları belli olursa haftaya bu tartışmaların yerini "çağrı fiyatına verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatından ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacağımız en önemli konu şuan.
Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleşirse cagri fiyati 10 ila 12 arasında olacak. Dış piyasaların borsanın doholun hurgz nın ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Doların yükselişi kağıda olumlu yansır.
Satış fiyatı 1.1 milyar usd burada anlaşmışlar önemli kısmı bitmiş. Şimdi oturup hangi firmaya ne yazacağız hesabı yapıyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açıklık oranı en düşük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açık olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çağrı maliyeti en düşük olacak kagit halka açıklık oranı dusunuldugunde. Haftaya bu iş netleşmis olur. Hedef çağrı fiyatı tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kıbrısta olsun ;)
Sen kendini sinek viziltisi olarak mı goruyosun...ilginç...üzerine aldigina gore var bir sıkıntı..söylediklerinin aynısını iade ediyorum...herkes kendi seviyesini gösteriyor...kaç kapanmasını isterdiniz beyefendi...sanirim yuksekten aldınız ...ama sabredin kazanma ihtimaliniz yüksek....saygiyi hakeden biri olsan sana da hocam diye hitap edebilirdim en ufak harekette terbiyeni bozduguna göre????...kalite meselesi....buda sonradan olmuyor maalesef....
Hissede Çağrı olursa çağrı fiyatı neye göre belirlenir?
KAP'a bakarsanız KPMG adli uzman kuruluşun birleşme raporlarına çağrı fiyatının nasıl belirlendiğini öğrnebilir sizde hesabınızı yapabilirsiniz.
Kabaca bilgi vermek gerekirse 3 ayrı yöntemle 3 ayrı fiyat belirlenip bunların aritmatik ortalaması veya hangisi yüksekse o baz alınıyor.O rakam çağrı fiyatı oluyor.
Bunlar 1 -Yabancı borsalarda ve Bistte Benzer şirketler hangi ortalama çarpanlarla işlem görüyorsa o ortalama çarpanlara göre fiyat belirleniyor.2-Bistte son 6 ayda oluşan fiyat ortalaması 3-Doğan ile Demirören arasındaki el sıkışılan fiyat
Doğan ile Demirören arasında DGZTE'yi kaça saydılar bilinmiyor. Ayrıca satışın ne şekilde yapılacağı bilinmiyor(Gazetelerin isim hakkı mı satılıyor yoksa DGZTE köktenmi satılıyor belli değil.Daha önceden Milliyet ve Vatan gazetelerinin sadece tabeleları satılmıştı.)
Isim halkına kimse o kadar para vermez...tamamen alınıyor duran varlıklar dahil hepsi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.