Trump, Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililerle toplantı düzenliyor.
Printable View
Trump, Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililerle toplantı düzenliyor.
Eyüp KILIÇ
@anlamayacalisan
·
1 sa
Ortadoğu'da yeni bir kaosun eşiğindeyiz. Tüm emareler çok uzun süre geçmeden önemli gelişmelerin yaşanacağını işaret ediyor.
Bülent Arınç
@bulent_arinc
·
2s
Manisa dün yek vücut olarak evladı Ferdi Zeyrek'i ebediyete uğurladı. Manisalıların omuzlarında, helalliğinde bir cenazeye; kendisine karşı olan sevgiye ve hürmete hep birlikte şahit olduk. Maalesef bazı nedenler sebebiyle cenazesine katılamadım. En kısa zamanda Manisa'ya giderek ailesine taziyede bulunacağım.
Manisalılar başkanlarına karşı olan vefalarını cenazede gösterdiler. Her bir hemşehrimi kucaklıyorum. Aynı zamanda değerli hemşehrimiz CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i, CHP camiasını ve bu cenaze törenine katılan her siyasî partiden önde gelen isimlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Cenazenin defni sırasında kabrin içine girmek çok önemlidir. Sayın genel başkan alicenaplık göstererek bu vazifeyi yerine getirmiştir.
Sayın Zeyrek'e bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
Irak makamları da ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği ve Erbil Başkonsolosluğundaki diplomat ve personelin tahliye edildiğini doğruladı.
Doğru olabilir.Alıntı:
Sinan Dizman
@spiritualizzm
·
22s
Doğmadan önce bu hayatı izledin, gördün ve biliyordun. Yine de kabul ettin.
Hayır, torpil yok. İlahi adalet var.Alıntı:
fatma erdogan
@ferdogan58
·
22s
Bence orada da torpil dönüyor bize izlettikleri ni sanmıyorum.
#SONDAKİKA
İran’daki tüm Devrim Muhafızları Birimleri alarm durumuna geçti.
Alıntı:
gdh defence
@gdhdefence
·
14s
Endonezya'da tarihi KAAN anlaşması: 48 uçaklık dev alım gündemde
Proje büyüklüğü: 10 milyar doları aşıyor. Türkiye tarihinin en büyük savunma ihracatı olabilir.
.........................................Alıntı:
ABD, 64 adet F-35'İ, Finlanda'ya 9.4 milyar dolara satmıştı. Hem de full paket. Eğitim, donanım falan her şey dahil.
10 milyar dolara, 48 adet daha var olmayan bir uçağı almak, nereden baksan aptallıktır. Eğer doğruysa, Teyo fena sikmiş o salakları.
#SONDAKİKA
İsrail Medyası:
İran’a saldırı çok yakında başlayacak.