Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Sende gel hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Sabahtan beri kafe ve dolar başlığındayım zatı :) piyasa sakinler uzak durayım az zatı Reha Gaya varken temkinli olmak lazım :yes:
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Sende gel hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Gelmesin yahu, ya haber ajansligina soyunuyor, ya da Polyanna olmaya, benim de salterler atiyor!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Gelmesin yahu, ya haber ajansligina soyunuyor, ya da Polyanna olmaya, benim de salterler atiyor!:oleyo: Seçim yasaklarında içkili yerler kapalı oluyor burası da kapalı mı acaba Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Gelmesin yahu, ya haber ajansligina soyunuyor, ya da Polyanna olmaya, benim de salterler atiyor!:oleyo: Polyanna mi ? Hiç işim olmaz :notr: CHP ve dolarcilara göz açtırmayan Reha Gaya sanki Akp Tavşanlı belediye başkanı adayı
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Seçim yasaklarında içkili yerler kapalı oluyor burası da kapalı mı acaba Hmm , bu demek oluyor ki en geç Cumartesi rakı ve az bira almam lazım . :yes:
Sabah 7’de kalkılacak saat 2 olmuş bile .. [emoji354] Tv karşısına geceyim ozaman ..
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Seçim yasaklarında içkili yerler kapalı oluyor burası da kapalı mı acaba Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Secim yasaklari bittimi acariz mekani, ya mehter marsiyla damnatiriz, ya da Izmir marsiylan.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Polyanna mi ? Hiç işim olmaz :notr: CHP ve dolarcilara göz açtırmayan Reha Gaya sanki Akp Tavşanlı belediye başkanı adayı Heee... Bende inandim, o kadar dalinacak adama estek kostek diyorsunuz, yahu!:vk: Bu secim, Saadet partiliyim.:bravo: