Sabırlı olun, satmak yok.
Printable View
Sabırlı olun, satmak yok.
Küçük hesaplar peşinde olmayın. Büyük kazancı kaçırırsınız.
http://i.hizliresim.com/1Er3aD.png
http://i.hizliresim.com/1Er3aD.png
Forumda hiç kimse olan biten dönen oyunları göremiyor mu ????
Son 1 ayın 10 gününde 1 milyon lota yakın mal toplandı öylemi ? Siz bunu benim külahıma anlatın. Zerre kadar inanmıyorum senette dönen alçaklıklardan. Aylardır süründürüyorlar , bilanço süper bile gelse , baskı ile yerinde tutuluyor... Şu anda bir parti yukarı hareketle alabildiklerini aldılar , yine aşağı çekiyorlar fiyatı hemde hacimsiz şekilde.... Nasıl olsa bezdirip , yıldırıp , yine ucuzdan toplarız diye ....
Dünkü işlemlere gelince , işlemlerin %80 i AK YATIRIM üzerinden döndü.... 10.000 lot lar 20.000 lotlar yazıldı , yine karşılığında AK Yatırım tarafından çizildi.... Hiç unutmuyorum bir zamanlar bir senette , kendi kurumumdan karşılıklı kendim al - sat la yoğun işlem yaptım diye aracı kurum beni uyarmıştı , alanda satanda aynı kurum , şüphe çekip işlem yasağı alabilirsiniz gibilerinden. Bunu yapan büyükler ve patron ayakları olunca herhalde onlara dokunan yok.... Şimdi 2 gün sonra takas dağılımlarına bakacağım.... 20.06.2018 de Emeklilik Fonlarından satışlar olmuşmu ? Özellikle Ak Yatırım satışları , Emekli Fonlarından mı ? ŞAyet büyük kısmı öyleyse , hareket yaklaşıyor diye umutlanırım....
Ama hala alçaklıkla , hile ile , bu senet buralarda tutulmaya çalışılırsa , bunu yapanlara yaramasın , burnundan gelsin elbet bir gün diliyorum.... 6 aylık bilançoları beklemeye devam ... son 2 günde 15.000 lotun üzerinde alım yaptım.... Fiyatı çektikçe alımlarla karşılık vermeye devam edeceğim...
Böylesine sığ senette 1 milyon lota yakın senet sözde işlemden çekilecek , ama senet geri gelecek öylemi ? Batsın sizin bol maniplasyonlu borsanız !!!!!!
-------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Boşveriiiiin , alın kiranızı yatın ... zorlu fiyatını dert etmiyor ben mi edicem ,,, beleşe düşerse alırız 5er 10 ar,,,,, yoksa Arcelik olana kadar yatışa devam..yeterki kademeli alın .. yüklü alıp %15-20 düşerse moral bozulmasın ..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gene 2000-3000 toplama başladılar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine başlıyoruz .. 4000-5000 alışlar var
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışarda biraz işim vardı , cepten kontrol ettim , baktım Deniz Yatırım alımlara geçmiş.... Zaten Dün AK Yatırım karşılıklı işlemler , tahmin ettiğim gibi 2 gün sonra emekli fonlarından VESTL e mal toplayan yan hesaplar arasında olduğunu tahmin ediyordum.... bugünde muhtemelen Resmi hesaba aktarılıyor... şu anda toplamda 78900 lot , nette 67500 lot Deniz Yatırım işlemleri var....
Geçtiğimiz ay iddia ettiğim gibi , Emekli fonlarının pozisyonlarını kendi hesaplarına aktarıyorlar.... bu geçirme işlemi bittiğinde , kemerleri bağlar uçuşda düşmemek için arkama yaslanırım.... Sabah 5000 lot kaptırdım , olaki aşağı çekerlerse aşağıdan geri alayım diye.... Dışarda olduğumdan müdahele edemedim. Deniz Yatırım ın alımlarını gördüğümde direkt üsttende olsa yerine koyardım.... Neyse 86500 lotla teselli olcaz , aç gözlü olmaya gerek yok :P
--------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Nereye yahuuu .???daha katılamadık yeterince [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi