sonuna kadar 88ın orda tutup sortcuları kapatmaya calısacak.......ama 4.ten sonra dıkkat edılmelı....sonucta pazartesı en ıyımser enfekte sayısı.....bu hızla gıdertse 1000olacaktır....umarım olmaz...
Printable View
sonuna kadar 88ın orda tutup sortcuları kapatmaya calısacak.......ama 4.ten sonra dıkkat edılmelı....sonucta pazartesı en ıyımser enfekte sayısı.....bu hızla gıdertse 1000olacaktır....umarım olmaz...
KOZAL %10 yaptı neredeyse dün 50 civarıydı. Seviyorum böyle kağıtları.
Aldığım 10 kağıttan biri u30'dan
Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs hastası olma ihtimaline karşı online test yapılabilecek uygulama başlattı:
http://koronaonlem.saglik.gov.tr
Yazmamak için çok direndim ama olmuyor. Anlatamıyorum galiba. Doktorun elinde kit yok, cihaz yok. Doktor başına düşen hasta sayısı bok gibi. Virüs şüphesinden bahsetse, hasta ortalığı ayağa kaldıracak. Başhekimi bir dert, anabilim dalı başkanı bir dert, sağlık bakanlığı bin dert. Daha ne bekliyorsunuz doktordan. Kızacaksanız,
1) Çin'de olaylar ayyuka çıktığı ilk zamanda turizm sıkıntıya girmesin diye önlem almayan hükümete,
2) Mekke'ye 21000 adam gönderen Diyanete ve hükümete,
3) Yurt dışı temaslarına zamanında engel olmayan İçişleri bakanlığına, hükümete,
4) Hala marketlerde bile eldiven-maske taktırmayanlara, açıkta ekmek-gıda satılmasına hala çözüm bulmayanlara,
5) AVMlerde ve diğer toplu bulunan ortamlarda gerekli önlemleri almayanlara,
6) Virüse önlem toplantısında bile hala millete konut kaktırmaya çalışanlara
.
.
.
.
kızın. [emoji35]
Son olarak, doktor değilim, olsaydım daha farklı yazardım.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 tip yatırımcı tespitinde bulunulmuş;
1.)>>> Piyasa düzelsin o zaman alırım,
2.)>>> Buralardan maliyetlenme yapılabilir,
3.)>>> Fiyatların daha düşebilceğini düşünüyorum,
günümüz gelişmeler doğrultusunda Fiyatlar yükselmeye başladığında virüsün hala devam ediyor olma ihtimali,
virüsün tamamen kontrol altına alındığında ise fiyatların en tepede olma ihtimali yüksek diye düşünen yatırımcılar olabilir.
Siz tam bu esnada virüs bitti diye ya alıyor ya satıyor olacaksınız...