EIB için yarınki fiyatımız: 0,064852
İyi yollarımız güzel ayrıldı kuzumuz ile, yakında yeni görüşürüz EIB kuzum benim [emoji4]
Printable View
EIB için yarınki fiyatımız: 0,064852
İyi yollarımız güzel ayrıldı kuzumuz ile, yakında yeni görüşürüz EIB kuzum benim [emoji4]
:)))) üstad petun pınarsu gibi diğer hisseler tehlikeli eğer tabana yapışsaydı 3 gün taban açabilirdi :) çok yükseldiler son 1 ayda sizi üzmeyecek rakamlarla oynayın benim yeni gözdem güneş Sigorta takip edebilirsiniz alkim ve sasa diğerleri...
Suc deve Sua inanmayacaksınız ama 2. Ve 3. Sırada bu nedenle onlara da alım verdim düzenli ve üzmeyen getirileri var tebrik ediyorum sizi doğru seçimler yapmışşınız. Ben bu derece analiz yapma şansı bulamamıştım
EIC için yarinki yeni fiyatımız: 0,020292
AFT Nasdaq teknoloji +%1,52
YÖNETMELİK
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan:
FİNANSAL PİYASALARDA MANİPÜLASYON VE YANILTICI
İŞLEMLER HAKKINDA YÖNETMELİK
....
....
İKİNCİ BÖLÜM
Finansal Piyasalarda Manipülasyon ve Yanıltıcı İşlemler
Finansal piyasalarda manipülasyon ve yanıltıcı işlem ve uygulamalar
MADDE 4 – (1) Bankalarca gerçekleştirilen aşağıdaki fiiller, Kanunun 76/A maddesi kapsamına giren finansal piyasalarda manipülasyon ve yanıltıcı işlem ve uygulamalar olarak kabul edilir:
Bugün yayınlanan yönetmelik kafaları karıştırmış.
Yönetmelik burada yazılanları ilgilendirmiyor.
Yukarıda kalın harflerle işaretlediğim gibi "Bankaların" eylemlerini düzenliyor.
Burada özellikle şu kısımları önemli.
ğ) Finansal piyasaların açılış ve kapanışlarında, faiz ve döviz kuru dahil bir finansal aracın açılış veya kapanış fiyatlarını etkileyen veya etkileyebilecek alım veya satım işlemleri gerçekleştirerek bu açılış ya da kapanış fiyatlarına göre pozisyon alan yatırımcıların yanlış yönlendirilmesini sağlamak.
h) Tasarruf sahiplerini gerçeğe aykırı veya yanıltıcı şekilde yönlendirmek.
ı) Finansal sisteme olan güveni zedeleyerek sistemik riske neden olabilecek şekilde bilgi ve söylentiler yaymak.
Ama bu demek değilki herkes her ağzına geleni söyleyebilir.
Hayır o da SPK'na göre ayrı bir suç.
MSCI Türkiye endeksi +3,43 yarın BIST iyi olacak gibi görünüyor