Gavuru buffyleycez abi
Eskiden hep gavur kazanırdı
artık biz
Neyse olay çıkmadan
Kaçtım ben yatanzi
Herkese eyi geceler
Printable View
Gavuru buffyleycez abi
Eskiden hep gavur kazanırdı
artık biz
Neyse olay çıkmadan
Kaçtım ben yatanzi
Herkese eyi geceler
Dolares;
Doğru yerde alıp satmadıysanız para kazanıyorum sanırsınız. Aslında ucundan finansal okur yazarlığı olan biri bunu algılar ama yıllardır ticaret yapan insanlara dahi bunu yıllardır anlatamadım. Adam 2018 in ortasında 6,50 den almış, 3 yıl sonra 8,50 den vermiş %30 kazandım diyor 😱 bire bir tutturamasanızda kabul edilebilir aralıklarla al-sat yapmalısınız nominal faize göre ekstra kazanç sağlamak için(8al-8,5sat/ 8,4al-8,9sat gibi gibi) yine de gerçek enflasyon(~%40-50) karşısında korumak oldukça güç bu ülkede.
Altın;
Abd10 yıllıklar patlayıp altın dip teyidi verdikten sonra risksiz yatırım sevenler için güzel alım noktaları olacaktır diye düşünüyorum.
Bıst hakkındaki düşüncelerimiz +18 🙄
Rezervi -40 mily olan ülkede al sat yapamazsın.
Usdars grafiğine bak anlarsın.
Olacakları herkes biliyordu ama bunların eksiye düşecek kadar deli olduklarını tahmin etmedi kimse.
Naciye güvenip satanlar şuan donsuz pardon dolarsız…
Saat geceyarısını geçti, Şahap hâlâ duruyormu, yoksa 8.99 tam 9 gayme değil diye, bugünnük yırttımı?:oleyo:
Katılıyorum.Sürekli dolarda kalmak enflasyondan korumuyor bizi.Senelik bazda mevduattan biraz fazla kazandırır o kadar.Dolarda tepelerde kademeli satış yapıp, geri çekilmelerde kademeli alım yaparak elindeki doları artırabilen enflasyona yenik düşmez sadece.Bunuda çoğumuz yapamıyor