-
https://www.youtube.com/watch?v=9K6xrR_OVjs
Değerli kardeşim moruk, abi senden özür diliyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum...
Video uzun ama lütfen sonuna kadar izleyiniz. Kuran hiç böyle anlatılmadı. Müthiş bilgiler var. Defalarca izlenebilir.
Fakat benim burada yüzlerce kez yazdığım, ''Nuh Tufanı 50 bin yıl önce oldu, yeni bir Nuh Tufanın eşiğindeyiz'' sözü bir Kuran ayetiyle desteklendi.
Videoda var, diyor ki ''50.000 yılda bir toplu mahşer olur, insanlık yenilenir''. İnanın bu ayetten hiç haberim yoktu.
Son iki senede benim de yaşadığım deneyimler oldu. Bunları yazmayacağım.
Yakında dünyada yaşayan insanların en az yarısı bir anda ölecekler. Artık bundan eminim...
-
Özürlük bişey yok ortada ya amma abarttin abi
Olabilir
Artık okuyom ben sadece forumu
15 dk evvel son ceza bitti Yeni girebildim içeri
Gelip tahrik ediyolar Cevap verince banlıyolar
Bu forumu sevmedim
Daha yazmıyom
Bunu da 2 defa Özür yazdın sen diye nezaketen cevaben yazdım
Zaten alınmış olsam hem hesabın çalındı diye şakaya almam Hem cvp yazmam
Yani Şimdi cevap yazmasak olmazdı
Diger yandan Üstteki topikler icin ; ya adam para kaybediyor yada kazancı azalıyor kızıyo sonra gelip bize sallıyo satasiyo sonra benden bi cevap olunca burda forumda yönetim bikaç kişiyle kanka Kendinden olmayanlara ceza kesiyolar
Hisse nete yakışmayan üslup - ceza bahanesi bu genelde
Ben şahsen bu forumun üslubu varsa Tam anlayamadım bence üslup filan yok
E kendi arkadaşin soverken, ona niye ceza yok ?
Psikolojik tedavi mahiyetini bilmiyom psikologlar bence genelde sonuca gitmiyo ben hiç gitmedim biliyom seansta seni duygulandiriyo Çıkınca alveoller var akciğerlerde onlar açılıyor biraz beyne kan gidiyor iyi geldi zannediyon
Sendeki semptomlar ne olabilir kendin düşün bulursun abi pek çok psiko tedavinin çözümü zor ve acili O profesyonel destek verenler bana komik geliyo Tabi geçmiş olsun Allah şifa versin
Tina Turner mesela der ki kimle olmuyorsa onla devam etme nerde mutlu değilsen orda yaşama vs bu daha etkin çözüm bence
Gerci bzm arkadaşlık her daim devam ama tabi seni sıkan üzen gerenle sanimiyetine inanmadigin geçmiş yasanmisliklarda sana yanlış yapanlada pek arkadaşlık edilmez
Ayrıca ağabey
Fikir . Aklıma geldi ortaya karışık
Bu tabiki bi yanlış değil ortaya yazıyom
İlk yanlışı büyük yapacan o ne öyle ya :))) çünki ilk yanlış her daim affediliyo sonrakiler kallavi geliyo
Yargı da bile ilk sorduklari ne? Ya zaten biliyorlarda :))
Daha önceki suçun?
Hiç yok efendim bu ilk Dedin mi bi başka oluyo
Ama dünyayı bilmiyorum da memleketi de tam tanımıyorum hiç şehirlerarası plasiyerlik filan yapmadım
Bana bu forum iyi gelmiyor abi kısaca bzm okumuş entel birazda batı özentisi insanlar tuhaf geliyor . Bi insan her zmn çıktığı yeri bilecek Kültürel olarak Kast ettiğim
Hickimseden de Özür mozur dilemeden forumu terk eyliyom Kirdiklarimda mutlaka hak etmişlerdir Ohh olsun
Tabi bu topik okuryazarlari her daim dost
Sen burge value 0101 gibi kişiler
Üstteki topiklerdede isim zikretmeycem , Ortak biseyimiz olmadı onlarla Burdaki gibi
Çok iyi bikaç kişi var , ama zaten dünya kadar yazmışız Kafi
Tina Turner in dediği gibi başka hobi bulacam kendime
-
Çok teşekkürler abi uzun da yazmışsın.
Bu başlıkta takılırız...ayva dörtlüyü boşver...ben de sık yazamayacam...önemli olaylar var...
-
Kainatın merkezinde insan vardır.insanın merkezinde kalp vardır.kalbin merkezinde zikir vardır.KALBİMİZİ ÜZMEYE GEREK YOK . İŞiniz gücünüz rast gelsin , benim gözlerim sizi arıyor dostlar…
-
Kalp gözlerimizi açalım efendim …
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=nzKTqW_4h58
videonun 2.50 dakikasından itibaren önce borsadaki düşüş(cuma günü)ile başlayan olayları anlatıyor ve videonun 5.dakikasında aynen şunu söylüyor: Ankara'da bir tilki var, bu tilki bilgi sızdırıyor. Bulun bunu vurun kafasına...
-
Çok ciddi suçlar işleniyor...