İlk önce hissenize neden sahip çıkmıyorsunuz bu kadar boş bırakıyorsunuz anlamıyorum. Geri alım açıklasanız ve alsanız hissenize destek olurdunuz ama ceo bir zamanlar bizim hisse fiyatımız yüksek demiş ve ondan sonra olanları da hatırlıyorum.
Altın madeni ile bir gelişme var mı? Son durum nedir. Bedelliden ayrılan parayı nasıl harcadınız veya harcadınız mı?
Özbekistan'daki santralde üretimi ve satım fiyatını epiaş sitesindeki gibi görme imkanımız var mı?
4 çeyrekte yapılan 2,5 milyar ciroya rağmen 166 milyon kar nasıl oldu. Bu durumdan memnun musunuz? Burada kesilen ceza elektirik fiyatı ile mahsulaşıp mı ödeme gerçekleştirdiniz. Bu ceza
nasıl ödenecek veya ödendi mi?
Odaşta neden yatırımcılar için bir sunum göremiyoruz. Gelecekten beklentileriniz nedir, Temettü verecek misiniz, yatırım yapılacak mı, altın madeneninin durumu nedir vs vs .
Şirket ve yöneticiler hakkında küçük yatırımcının size hiç güveni kalmadı ve büyük kan kaybettiniz.
Umarım Bunlara cevap verirsiniz. Daha öncede bilgi almak için mail attım ama cevap alamadım.
Kaynakç bey merhaba,
E-mailiniz için teşekkür ederiz. Değerli metal madenciliği kapsamında ise altın ve değerli metal ruhsat alanı içinde çevre ile azami oranda etkileşimi daraltacak çalışmalar da devam etmekte olup gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına yönelik olarak önceki dönemlerde peyder pey KAP’ta açıklamalar paylaşılmıştır. En son olarak 23.03.2022 ‘de paylaşılmıştır (Link: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1012434)
Özebekistan’daki santral EPİAŞ sisteminde bulunmamaktadır, ancak 31.03.2023 dönemi Faaliyet Raporu’muzun Operasyonlar bölümünde (sayfa:7) üretim verilerine ulaşabilirsiniz (Link: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1150222) 4. Çeyrek dönemine yönelik İlgili çeyrek dönemde piyasa şartları da dikkate alındığında gider kalemlerinde de artışlar olmuştur. Finansal raporun ilgili dipnotlarında detaylı açıklamalarımıza ulaşabilirsiniz. Yatırımcı ilişkileri sunumu güncelleme çalışması yapılmaktadır sonrasında web sitesinde yayınlanacaktır.
İyi çalışmalar dileriz,
Saygılarımızla,
Odaş Yatırımcı İlişkileri