O gün burada ol!
Printable View
Recep gibi yaparsa EGGUB ne olacak o zaman?
p i ç ederse buda hisseyi.
Servet GYO şuanda bedelsiz efsanesi oran olarak.
Patronlar ın çoğunluğu pozisyonuna göre hareket eder iyi niyetli olanını daha görmedim.
Öyle yada böyle Burada olacağım.EGGUB deki gibi olmadık fiyatlara çakılıncada almaya devam ederim.YTD.
Zamanı geldi, Bu hafta 13100 direncini deneyecek gibi görünüyor, ilk iki günde geçerse hafta sonu 15 çok normal.
Ülke genelinde herhangi bir dengesizlik olmazsa.[IMG]https://i.hizliresim.com/o2we126.png[/IMG]
Bu yetki hepsinde var..bofaya özgü bir durum değil..sen ne yaptığının farkındasın..inceden inceye giydiriyorsun..bu haddini bil..burası politika yeri değil yatırım bilgi alış veriş yeri...git başka yerde politika yap..sana size politikamıza katlanmak zorundamiyiz yeter be..boğa yapiyorda diğerleri yapmiyormu..tahtayı götürecek kadar paran olsa sen kimseye para kazandırmak istermisin..borsayı bilmiyorsunuz beleşe iskembeden konusuyorsunuz..egeen sabredipte para kaybeden varmı...bekliycem kazanacan bu kadar basit..agliycaksan borsaya girme..gerçekten kaç lot egeenim var..tahtanın sahibi gibi davraniyirsun
Senin beynin yanmış ve kurumları eleştirmiyecekmiyiz yani.
Bofa %80 işlem yapıyor bazen tahtada
%30 larla sınırlandırılmalı
Ve elinde olmayan malı nasıl satabiliyor açığa satış yetkileride yok bir ara bist 50 de vardı.
ben deniyorum satmıyor sistem hisse yokken nasıl satabiliyor.
Sabır ı bende savunuyorum ve vaz geçilmemeli tabiki iyi hisselerden.
Lakin uslubun saldırgan bu durum hiç hoş değil.
Sen borsayı bildiğine emin misin...nedemek %30 sınırlama..elinde olmayan senedi açığa satar başka kurumdan virman yapar yada ben bile bifa üzerinden mal satar infodan virman yaparım..her bofadan işlem sanki bofaninmi şahıslar yok mu..cidden sen borsa biliyonmu laf olsun diye mi takiliyorsun..her tahtanın bir sahibi olursa gider ve sende kafanı calistirirsan para kazanırsın...ama seningibi acemiler çabuk zengin olmak için tiyo alir tepeden alır sonra nerede bu SPK nerede bu devlet der suçu asla kendinde aramaz ve sıfırı tüketir gidersin...
Halen siyaset yapiyorsun..bosa geçmiş bir 55 yil...halen salağa yatiyorsun..sen ne halk yedigini iyi biliyorsun..yuru git siyasetini başka yerde yap ben borsa ve egeen konuşmak istiyorum..hAhahahhaha şakacı şey.. yürü