Manipülasyon yaptıkları HİSSELER hangileriyse,
PAZARTESİ.. Polen NİHAT depremi bekleyenler var.. MALUM ..BoFA'da en büyük işlem yapan vatandaş...
milyar milyar USD...!!
POLEN Nihat aşağı, TRUMP yukarı?? Hangisi??:)
Printable View
Manipülasyon yaptıkları HİSSELER hangileriyse,
PAZARTESİ.. Polen NİHAT depremi bekleyenler var.. MALUM ..BoFA'da en büyük işlem yapan vatandaş...
milyar milyar USD...!!
POLEN Nihat aşağı, TRUMP yukarı?? Hangisi??:)
Adam akıllı
Cin gibi cin..
Benimle Beyaz Sarayda poz vermenin bedeli 300 küsür uçak siparişi diyor.
Boeingi Türkiyeye ve Araplara kurtartmaya çalışıyor..
- 2024 zararı 12 milyar dolar..
- 2024 nakit akışı -14.3 milyar dolar..
- Şirketin toplam borcu 58 milyar dolar..
- 435 milyar dolar değerinde 5,500 uçağın teslimatında uzun gecikmeler.
- 737 MAX9 kazası sonrası, güvenlik ihlallerinden 3.1 milyon dolar ceza.
https://x.com/tokcem/status/1969341944775000267
Boeing'in israil'in soykırımlarını destekleyen firma olması ve vatandaş Starbucks, BurgerKing boykotu yaparken,
80 milyon hayatımızın geri kalanında içecek olarak starbucks, yiyecek olarak BurgerKing tüketsek ulaşamayacağımız kaynak,
boykot edilmesi gereken firmaya aktarılacak!
https://x.com/gokhansonmez/status/1969346949494010241
Sabah baktım ki ülkesine aşık güzel insanlar dertli dertli döktürüyorlar. Ben de alıntı bile yapmadan meali '' Kendinizi yıpratmaya değmez, at üsküdarı geçmiş '' diye artık kalan günlerimizi mutlu geçirmek için pembe yaşayalım dedim.
Ama bazı Fazıllar ! haklı olarak beni tanımadıklarından hiddetlenmişler. Zaten sayfalarda haklı olana neler yapıldığını yine arkadaşlarımız koymuşlar. Zindan da çürüyerek ülkeye ve ailelerinize yardım edemezsiniz. Konular çooookk derin. İnanın Refaba bile bazen ucundan köşesinden kaçırıyor ama aslında O' nun dönemindeki işler çoktan bitti.
Ben artık dert yerine müzik, et yerine ot, akraba yerine tanımadığım günlük dost vb. vakit geçiriyorum. Tüm gençliğimi ve sağlımı verdiğim bu ülkede bana '' vatan millet sakarya diye gaz verenler '' amirlik yapanların halini görünce kalan ömrümü kendime ayırdım. Gerçi doktorlara göre ömür de kalmamış ya...
Buraları sağlıklı iken takip eder işlemler yapardım. Bu alışkanlık nedeniyle ara sıra bakıyorum. İşlem yok denecek kadar.