bu arada kötü endekse rağmen artıdayız...buda hissenin çıkmak istediğini gösteriyor...umarım bu gün güzel bir kapanış yaparız...
Printable View
bu arada kötü endekse rağmen artıdayız...buda hissenin çıkmak istediğini gösteriyor...umarım bu gün güzel bir kapanış yaparız...
hisseler günlük kapanış değerlerine de çok değer veriyorlar...malum geçen gün 2,36 dan kapanış yapmış idik...o gün çıkış yaptığı gün 2,38 i de görmüştü...işte bu gün tekrardan çıkarak 2,36 yı gördü...
bu sabah yaptığım yorumda destekleri sırası ile şöyle sıralamıştım...2,27 2,25 ve 2,22 günlük kapanışı...işte bu sabah tam da bu desteğin üzerinden tepki verdi...
eğer ALLAH nasip ederde 2,36 yı geçersek artık 2,40-50 aralıklarını konuşuyor olacağız...eğer öyle bir güzellik yapacak olursa vede tekrardan düzeltme yapacak olura o vakit de döneceği yer 2,36 olacak...
bazen hisselerin grafiklerini yorumlamam bir kaç dakikayı alıyor...direnç ve desteklerini görmem de öyle...doktor var bir sürü tetkiklerin sonucunda dahi hastalığı teşhis edemiyor ama doktor var daha odasına girer girmez hastalığını söylüyor...:kahkah:
bir arkadaşımın ağabeyi çok geçmişte annesini doktora götürmüş...doktor arkadaşımın ağabeyini görür görmez sen hastasın demiş ve hemen basit bir tetkikle midesinde kanama olduğunu tespit etmiş...arkadaşın ağabeyi artık annesini eve bırakıp kendi tedavisi ile meşgul olmaya başlamış...:kahkah: vaktinde de o tespiti yapmışlar yoksa mide kanaması çok ilerleyip hayati tehlike oluşturacakmış...
Bu blcyt nin de doktoru benimmi diyosun abi tetkik tahlil film mi bekliyorsun he bu arada seni sattı diyen arkdş lar hiç yazmıyor görünmüyor bi sen bi ben yazıyoruz burda biz zaten watsap tan da görüşüyoruz ki maksat arkdşlarımız telaşa kapılmasın ama onlardada tık ses yok sen yazma 3-4 saat keko dan 5 saattir ses çıkmıyor sattı heralde oluyor normalde 10 günden fazla sende hisse durmuyormuş %10-15 görünce taw olup kaçıyomuşsun sen 😂😂😂
öyle diyenler hissenin zor günlerinde gelirler...tabi öyle söyleyenler gerçekte beni tam anlamı ile tanımamış kişilerdir...doğrudur beni takip ediyorlardır ama tam anlamı ile değil...gerçek manada takip ederseler zaten her girdiğim hisseyi fiyatı ile birlikte yazıyorum...
bizde kendi çapımızda bu hisselerin doktoruyuz ama açıkçası şu anda sadece uzman doktoruz...henüz doçent veya prof olmuş değiliz...zaten o seviyeye gelirsek hisselerdeki doğru tahmin oranımız %60-70 değil de %99 olur...:)
Abi 3-5 saat bi yorum atma bakalım nolucak burası 🖐
bu gün kapanış yorumu yazayım...bilmiyorum dikkatinizi çekti mi hisse geçen gün %3 lük bir çıkış yaptığı sırada 3,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış idi...başka bir gün %6 çıktığı günde ise 4,5 milyon tl işlem hacmi yaptı...bu gün ise %4,5 çıkmasına rağmen sadece 2,2 milyon tl lik işlem hacmi yaptı...bu durum bize geçmişte alanların hisseyi tuttuğunu dolayısı ile daha düşük işlem hacimleri ile daha fazla çıkabildiğini gösteriyor..
yani bu hisseyi uzun vadeli tutmak isteyenlerin ağırlıkta olduğunu gösteriyor...hissenin bu günki ağırlıklı ortalaması 2,32 oldu kapanış ise 2,33-34 oldu...son işlem ise 2,33 oldu..bu günlük %4,5 luk bir primi yapmayı başardık...üstelik de endeksin yatay olduğu bir günde...kapanışını beğendim...buda bana bu hissenin yarın 2,36 direncinin aşılacağı düşüncesi doğuruyor...
direncimiz ise bu gün test ettiğimiz ,geçen günün de kapanış fiyatı olan 2,36 dır...artık buranın geçilmesi bana göre kaçınılmazdır...umarım artık yarın 2,40-50 ler ile tanışırız..
bu hissenin 2017 karına göre olması gereken fiyatı 2,66 dır...üstelik 2018 in daha iyi geçmesi beklentisi var...geçen gün de söyledim umuyorum ki 2018 birinci çeyrekleri 2,66-3,33 tl aralığından bir yerde karşılarız...herşey günlünüzde olsun diyorum arkadaşlar iyi akşamlar...