[QUOTE=loruhlano;3204879]
demekki bu 3 oldu tşkler loruhano...
Printable View
[QUOTE=loruhlano;3204879]
demekki bu 3 oldu tşkler loruhano...
rica ederim,lafı olmaz,4m lota yakın yabancı çıkısı gözüküyor,pasta ile alakası yok
https://resmim.net/f/eBju04.jpg
https://resmim.net/f/Gdb3AT.jpg
deniz hoca speğe ( ben) bile çaktırmadan 5,000,000 lot almış...ki onlar - 4,000,000 ise +5000,000 a 9,000,000 lot eder vay deniz hoca vay
neyse ben kaçar herkese iyi geceler..deniz hocanın üstüne hepsini yıktım ya rahat rahat uyurum ..sizde öyle yapın...:kahkah:
dayanamadım buna da cevap vereyim..hükümet ankara yı ( belediye ) kaybetmeden hiç bir sey olmaz dolar.. ankara yı muhalefet alırsa erken seçim için düğmeye basarlar.. ozaman bu olur
https://i.hizliresim.com/YQpEzk.png
not bu grafik 29,11,2018 de çizildi ve vadesini bekliyor...syglar...
birtek neyi hesaplayamadım...dip çalışmasını ben 4,95 -4.85 olur dedim 5,1x oldu bu nedemk..5,10-4,85 =,0.25.... 8,10-0,25=7,85 dolar beklentisi ne zaman olu allah blir...ama inşallah olmaz..bence eylül - kasım vadeli ..çünkü eğer hükümeti erken seçime götüremezsen bu senaryo olmaz ..borsa ozaman 120.000-65,000=50,000 ENDEX....84,000 + 50,000 = 132,000...CİVARINA GELİR..ÇÜNKÜ PARA KAZANACAKLAR( YABANCI FONLAR) YA DOLARDAN ya borsadan her türlü... zaman gösterecek...yine gevezelik yaptım işte amper kaldırmadı devre yandı...syglar
https://i.hizliresim.com/XMN870.png
bakın buda doların güncel hali doların speği de benim:kahkah:
beyler kurgu belli oyun kurulmuş...kurallar belli..fonlarla yani yabancı alımları ile karı yakalamak ve o kar ile devlete düzenli vergi vererek ülkeye katkı yapmak..ve borsa denilen kurgu da başkasına ekmek vermemek...çünkü o ekmeği verir avantayı paylaşmış olacak...ki basit bir değnekçi bile avantasını kimse ile paylaşmaz..eğer paylaşırsa gün gelir o rtak kendini geçer..gelişmemiş yada gelişmekte olan ülkelerin sermayesi almak ve düzeni elinde tutmak..G8...içine bir kere girerseniz size hoşgeldin demek zorundalar( yıllık gayri safi hasılat) ve o saaten sonra pasta 9 a bölünür ve izin vermezler...bakın bir tiyo daha bugün amerikayı süper güç haline getiren para sahipleri yeni süper güç çin le beraber oyun kuracaklar mecburlar...yeni ipek yolu ( ticaret) artık çin de ve de yolun deniz deki çıkş noktaları karadaki çıkış noktalrı nereler biraz araştırın...neler bulacaksınız...syglar...
Denizyoluda, karayoluda Türkiye ye çıkmaktadır hocam. Bütün oyunun kuralları Türkiyeninde içinde bulunduğu konjonktüre göre yazılmaktadır. Ve bunu istemeselerde mecburdurlar. Hele ki 2023 ten sonra geçmiş antlaşmaların süresi dolduğunda, yazılan oyunun kurallarına ek maddeleri Türkiye koyacaktır. Ve Türkiyenin koyduğu bu ek maddeler ile ana maddeler zayıflatılacaktır. Lehimize çevriltilecektir. Saygılar.
armut spek bu sefer çizdiğimin içine etmedi ne olduysa... Baktı çok isyan ediyorum şu fukarayı sevindiriyim demiş olmalı :)
https://resmim.net/f/Xwfswn.png
:kahkah::kahkah::kahkah: 2023 o bitince 2053 o bitince 2083 sonrası yok çünkü ölmüş olabiliriz:kahkah:
tuprs ım tobo için dün geri çekilip tamamlayınca hemen tepkisini verdi. endeksin kralı :)
kozanın angutoğlu angut speğine ithafen, tobonun hedefi de 6,51.
görür görmez spek paşanın gönlüne kalmıştır
hocam bu spek bize de ne zamandır kafayı yediriyor. Adam yükselen endekste bu hisseyi bedavaya veriyor hala ve milletin döküleceğini sanıyor. Zarar kaç bin olmuş nasıl satacaksın diğer kağıtlar da yükselmişken... Anca yükselen kağıtlardan buraya geçiş olur sen bu kağıtı düşürürsen. ytd
Yok beyler elimde yok ama bugün ve muhtemelen önümüzdeki hafta içi nakite çevrilecek satışlarım var.. bu elime gececek nakitlerle orta vadeli speci adam gibi.. tekniği şiir gibi.. büyük firma.. ve getirisi gerilerde kalmış hisse bakıyorum..çok mu şey istiyorum [emoji1][emoji1]aselsan son çeyrek beklenen den düşük gelmesi ancak hisseyi bir sure daha baskilamaya yarar benim icin büyük firmalarda bir ceyrek getirisi hiç onemli değil.. uzuncular yilliğa bakar.. o da harika..fiyatı da diplere yakin..(bazı analistler aselsanin normalde cok pahali oldugunu düşünüyorlar ama ben geldigi ve stabil kaldigi rakkamlari baz alıyorum).. diyeceksiniz ki kozal da son ceyrwk beklenenden düşük geldigi icin aşağı bastılar aselsanda niye basmasinlar... Çünkü kozaa speci adam değil.. asagi bastiklarinda tarihi tepesine yakındı..aselsan gibi diplerde değildi.. sahibi yok kozaa *** konumunda borsada.. dolayisi ile alakasi yok..simdi aselsani belki vestel gibi yukari sürecekler belki kisa bir sure asagi baskiliycaklar.. bunu kimse bilemez..
mahkeme sonuçlanana kadar bu dusuncelerim..kozaa daki payım sabit zaten.. sonra full kozala gecicem..
peruklunun hissesinde hareketin başladığı yerin trendi kırıldı!!!!!
https://resmim.net/f/1yuIff.png
krdmd
burdan tobosunu çizipte gitmeyen hisse kalmadı.
https://resmim.net/f/apMnCg.png
İSTANBUL, 27 Şubat (Reuters) - Asya borsaları Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ardından ABD Merkez Bankası'nın ekonomide ivme kaybı ihtimaline karşı daha "sabırlı" faiz politikası izleyeceği beklentisiyle beş ayın zirvesine doğru yukarı yönlü hareket ederken dolar üç haftanın dip seviyelerinde işlem gördü.
Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi .MIAPJ0000PUS yaklaşık yüzde 0.2 yükselişle Pazartesi günü gördüğü beş ayın zirvesine yaklaştı.
Japonya'nın Nikkei endeksi .N225 ve Çin .CSI300 yüzde 0.5, Avustralya borsası .AXJO yüzde 0.2 yükseldi.
ABD endeks vadeli kontratları ESc1 ise işlemlerin birkaç saat durmasına yol açan teknik sorunun giderilmesinin ardından yatay seyretti.
Fed Başkanı Powell, dün ABD Senatosu'na hitaben yaptığı konuşmada merkez bankasının büyük ihtimalle ivme kaybetmekte olan ABD ekonomisine nasıl yaklaştığını anlatarak Fed'in bundan sonra faiz oranında değişikliklere "karar verirken acele etmeyeceğini" ifade etti.
Powell merkez bankasının son haftalarda ekonomiden gelen "çelişkili sinyalleri" anlamaya çalıştığını da ifade etti. ABD'de son günlerde açıklanan veriler arasında perakende satışlar tüketici harcamalarında gerilemeye işaret ediyor, ancak çalışan ücretlerinde devam eden artış, işe alımların sürmesi ve düşük seyrini sürdüren işsizlik buna zıt bir tablo ortaya koyuyor.
ABD'de dün açıklanan veriler de karmaşık görüşüme işaret etti. Yeni konut inşaatları Aralık ayında iki yıldan uzun bir sürenin en düşük seviyesine inerken, tüketici güven endeksi üç ay geriledikten sonra Şubat ayında yükseliş kaydetti.
Yatırımcılar bugün, ilerleyen saatlerde başlayacak olan ABD-Kuzey Kore zirvesini izleyecekler.
kozaada yükseliş 6,51 e kadar olan tepkidir sadece sevinmeye gerek yok 8,21 den düşen kağıdın 5,26 ya kadar.. 6,51 tepkisidir.
6,51 den dayağı yer..
6,51 üzerinde günlük kapanışlarda pozisyon alırım taşıma amaçlı. diğer hareketlerde çorba paramız çıksın yeter
adamlar yükselmiş kağıtlardan buraya geçti ve geçiyor. Yani cidden nasıl bir hareket anlamak mümkün değil. Daha önce yazdığım gibi kağıtın düşmesi için yapılabilecek herşey yapıldı resmen ve yukarıdan verip aşağıdan toplamak istediler. Ama sen bunu yükselen endekste yaparsan biraz uyanık adam gelir bedavadan malı alır. Biz de kol gibi zararla bekleriz çünkü diğer kağıtlar zaten bayağı prim yaptı. Adamlar ky ye hiç acımıyor resmen. Soyup soğana çevirme derdinde. Ytd.
haa!!!!işte bu... şimdi bir soru daha ....düşünün ki ticaretin ortasında olan ve dünya da bir tek olan bir avm düşünün sizin topraklarınızda olsun...ama arkadaş sen bundan kira alamazsın desinler...ve içinde ticarerte yapılsın...panama kanalı .süveys kanalı.... 40 yıılık sorun olan hürmüz boğazındaki ülkeler geçenler anlaştı ara 40 yıl sonraaaaa neden ticaret var..artık..ama bizim boğazlarda biz para alamayız...nasıl bir anlaşma bu ya ...ama kader oyunu yine tersine çeviriyor...dünya kaldığı sürece ne hak olan batılı yenecek nede batıl hak olanı yenecek...sadece ve sadece bir o öne geçecek bir öteki öne geçecek...1839 da ilk hamle olan tanzimat fermanı..ile neymiş demokratik olacakmışım diyerek...iç işlerine ve sonrasında ise 1876da( meşrutiyet) meclis kurdurdular... bize neymiş demokrasi....şimdi sonuca gelelim...1876 da meclis kıurulurken ne hikmetse tasedüf??? 1859 da amerekida ilk kuyu açılmıştı ve bunun ne bok olduğunu anlamaları ile tüm haritalar çıkarılmaya başlandı..baktılar ki...(sanayileşme devrimi için bu enerji şart.)..eee osmanlı da musul kerkük halep suudi arabistan katar lan oğlum osmnalı ya nasıl kalır bu mal..bir gecede ırak kuruldu...adına özgürlük deidiler suriyeyi elimizden aldılar..amma velakin suriyeyi 1945 e kadar ingiltere yönettti...adına demokrasi ddiler... bir gece suudidi kraliyeti kuruldu 1517 de osmanlıya katılmış olan bu toprakta 1921 de benden ayrılan bir toprakta kraliyet ailesi lan oğlum gökten zembille le mi indinnn...bunları tek işi adına demeokrasi diyerek üzerinde yaşamış olduğumuz toprak parçasıda ki toplum ları yönetime kışkırtrak..bölmek yönetmek ve zayıflatmak...kurgu bu..ister kabul et ister etme ama kabul etmesende saygı duy...syglar...niye anlattım nasıl bir ahtapotla oyun oynuyoruz bilelim diye...EĞER BİLSELERDİ TÜRKİYE BÖYLE BİR KONUMA GELECEK BU TOPRAĞI BİLE BIRAKMAZLARDI BİZE..ŞİMDİ BUNU BİLE ALMAK DERDİNDİLER...ALLAH BUNLARA FIRSAT VERMESİN...
https://resmim.net/f/NxAT0z.jpg
Günlük iyi, haftalık sistemi de iyileşme sürecinde, Biliyorsunuz zaten tabloda, bu da yılbaşına göre Kozaa nın yanıbaşında hala !!! :)
Hocam..bu bir sehir efsanesi..lozan süreli antlaşma sınıfında değil.. özellikle İlber Ortayli ve Murat Bardakçı defalarca anlattı bunu.. yanlış hatırlamıyorsam 8 farklı dilde orjinali fransızca ve internette tam metni var diye anlattilar çokkez..
Bir ülkede petrol ipekyol vb talih kuşu diyebilecegimiz ihtimaller oluşması iyimi kötümü zaman gösterir.. ziraa dunyada petrol cikaran ulkeler ve cikaranlara çökmüş ülkeler diye 2 grup var.. çikaranlar rezil rüsva fakir veya araplar gibi siyonist kankası onursuz cehalet icerisinde yasamaya calisirlar.. çökenler ise dunyanin en guclu ve zengin lider sömürgeci kapitalist ülkelerdir.. bu durumda sorulması gereken turkiye askeri olarak güçlü bir ulkemidir? Turkiye de petrol ciksaydi biz hangi grup ulke sinifinda olurduk? Petrol cikmadan 50 senedir sirtimizdan terörü ihtilalleri seyhleri şıhları eksik etmediler.. bir türlü kafamizi kaldirmamiza izin vermediler.. bir de petrol çıksaydı ne olurdu hiç bilmiyorum..yok biz askeri olarak güçlüyüz dersen matematik konuşur hisler değil..bu sebeple ne petrol boru hattlari nakilerinde ne Kıbrıs ta ne de ipekyolunda bizi rahat birakmayacak bu şeytana tapanlar..
xu100
108.500 civarı hedef oldu..
https://i.hizliresim.com/8a5Wpa.png
Amin hocam. Batının demokrasi dediği melet kendi çıkarlarıdir.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.