Sayın poyrazmarket sankonun takasını paylaşabilirmisiniz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın poyrazmarket sankonun takasını paylaşabilirmisiniz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın vinvin ben zaten 1.20 olacak demiyorum. bunlara güven mi olur? bakmışsın 0.26 inivermiş.Ben sadece basit bir hesap yaptım.Ama onlar bu kadar basit düşünmez daha nasıl K.Y. (KERİZ YATIRIMCI) soyarız diye hesap yapıyorlardır.Ama kabahat yine bizlerde %22 ile istedikleri gibi şirketi yönetip %78 i düşünmeyen bir firmaya (pardon dolandırıcılara) yatırım yaptık.:thumbdown:
Siz şimdi dyo veya hırsız Yaşar’ları ihlaslarda bir tutup ta referansmı gösteriyorsunuz.adamlar sermaye azaltma bahanesiyle milletin hisselerini elinden aldı,yani göz göre göre çaldı,siz dyo nun fiyatı yukseldi diyorsunuz.allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dostlara saygı selamlar vede hayırlı cumalar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=Başkent;2102561]Valla nereye değerse değsin yolun sonu güzel olur inşallah. DYOBY örneği var biliyorsun nereleri gördü. Elbet bir gün bunlarda bulur değerini inşallah.
Haklısın dostum Dyo da neler neler atlattık. Dolandırıcıların biriside onlardı. 0.70 lerden 6 7 tl ye gitti. Tabi kaç kişi gördü oraları bilinmez. Bu gidiş 5 6 yılda olmuştu. Bu mendebur ne yapar nereye kadar çeker orda nekadar bekletir Allah bilir.Biz bekliyorsak spekte bekleyecek dünya onada kalmayacak sonuçta.Ya bizimle yada hiç!!!