Sermaye artırımı engel teşkil etti. İnşaallah, bedelli sonrası aynı hareketi MARTI’da da bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sermaye artırımı engel teşkil etti. İnşaallah, bedelli sonrası aynı hareketi MARTI’da da bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı yerde daha fazla tutamadılar 2-3 kademe kârla çıkın diyorlar mrgyo ikiye katladı oldu ama mrgyo da operasyon bitmesi yakındır acaba ondan sonra bu gidermi o da muamma tabi sabredemeyenler çıkıyor.kesinlikle ytd
Bugünkü canlanma bence tuzaktı mrgyo gibi olacak diyen atladı yarın ona taban yaptırırlar bunu da onu bahane ederek çekerler aşağıya ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende sizin gibi düşünüyorum sn.tiger....
Birkaç gündür yazayım dedim ama. Sanki asıl olay martıda olacak gibi. Martıdan belli seviyede tutup Mrgyo ya gel gel yaptılar.MRGYO nun ana hissedarı Martı değilmi. Bedelli engelli doğrudur. Birde bedelli sonrası görelim. Allah yardımcımız olsun.
Galip ağanın işlem yaptığı yerde tansiyon yüksek oluyor.Bedelli sürecinde görmek lazım buraları....
Yatırım Finasman tahtada CİTİ ye virman yapıyordu bildiğim kadarıyla. 7 m dan düşürdüğü pozisyonu tekrar nedir.
Aylık takas paylaşablecek yokmudur rica etsek.
Ek 9926