gundi konusunda artık karakter analizine geçmemiz gerekiyor.
Neden bu kadar karamsar? Savunması mantıklı değil.
Veya neden bu kadar KÖTÜ niyetli.?
İkisinden hangisi bilemiyoruz. Yani ben bilemiyorum HENÜZ... Kafayı da gundi ile meşgul etmek istemiyorum. Çünki negatif değerde söylemleri var. ÜLKEYE GÖrÜŞLERİ İLE ZARARLI BİRİ. Hayatımda rastladığım yada rast geleceğim milyonlarca sivrisinekten biri. Eminim kendini züper önemli görüyordur.
O sebeple genel TESBİT yapacağım.. Yani her olaya uyarlanabilecek bir TESBİT.
Yazdığım 200 sayfalık açıklayıcı bilgiye rağmen gundi niye böyle yapıyor.?
Bu arada 200 sayfa dedim ama 92 sayfa görünüyor.??? Şaşırdım.? Niye aklımda 200 kalmış.? VOB topiğide benzer durumda. Dışardan 500 sayfa görünüyor, girince 300 sayfa...
Her neyse.?
gundi niye sağlıklı bir beyne sahip insanın yapmayacağı bir yaklaşımda bulunuyor.? (İnsanların %80 i sağlıksız olduğunu unutmayalım. Yani çoğunluk sağlıksız bu sebeple gundi nin durumu istisna değil. İstisna olan, bu kadar CESUR olması.)
İmdi. Tesbit e geçiyoruz.
gundi niye bu kadar cesur?
2 sebep aklıma geliyor.
Birincisi: Beyni boştur. Boş beyin korku ile dolar. (biliyorum ben mühendisim filan diyecek, mühendis olmanın dolu beyinle alakası yok.? Özellikle TR de alakası yok.). Yerli üretim olursa, işimi kaybederim, ailemi ve kazandığım olanakları kaybederim diye korkuyordur.
İkincisi: Kendisi yahudi yada yahudi uşağıdır. Bunu hakaret olarak algılamayın. Yerine kelime bulamadım. Hoş aramadımda.! Hani filmlerde vampirlere hizmet eden insanlar var ya. Bir gün vampir onuda emer de vampir olup ölümsüzlüğe kavuşur diye. İşte onlardan biridir.
gundi için bu aralar düşündüğüm şey, ya kendisi yahudi. reno fiat pejo mercedes ford vosvos vb. gibi yahudi firmaların krallığı bozulmasın istiyor
Yada yahudi uşağı olarak, efendisi yahudiler kaybetmesin istiyor. O zaman kendiside aç kalacak diye hesaplıyor. O kadar korkmuş durumda.
Halbuki benim yarattığım ülkede, hiç kimse aç değil ve işsiz değil. Tek derdiniz, niye bu kız(yada erkek) bana pas vermedi olacaktır. İnsanların aç ve sefil olduğu dünya, yahudilerin krallığıdır, benim değil. Hali ile gundi nin korkmaması gerekir. Sakin. calm down please.
2 seçenekten hangisi emin değilim. gundi ye kafa yormadığımdan, sonucu kestiremiyorum.
Tek kişi umrumda olmaz.
Baştan okudu iseniz, toplu olarak yoğururum. Tek kişi ile uğraşmanın anlamsızlığını bilirim. (İmdi sahile vuran binlerce deniz yıldızlarıı hikayesini anlatmayın, yediririm o hikayeyi.)
gundi tek kişi.?
Kalabalığa mesaj vermek için bazen tek kişiyi tokatlamanız gerekebilir.