Bedelli arttıran sirket guzelse o sırkete yarar... Para onun kasasına girer... Ben. Bu sekilde bılıyorum.. Hatta tskb bedellı ıcın para bile yaptırması gerekır
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bedelli arttıran sirket guzelse o sırkete yarar... Para onun kasasına girer... Ben. Bu sekilde bılıyorum.. Hatta tskb bedellı ıcın para bile yaptırması gerekır
Sayin ustat.tsgyo 1 tl den bedelli karari var.bu fiyatlardan nasil bedelli yapacakki.bu fiyatdan kimse bedelliye katilmaz yaniliyormuyum
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bedelli sermaye arttırımının illa bir tl veya üzerinden olacak şartı olduğuna denk gelmedim ama bedelli hisse artırımı kararı sonrası hissenin 0,50 den 1.25 e geldiğini gördüm. İllaki bir hareket olur ve TSKB de bu harekete öncülük eden taraf olabilir... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dogrudur bende hisselerini yukari cekmek ve bedelliye katilimci bulmak cok hisse gordum.alyag avod nigbas bakiniz hepsi bayaga yukseldi.bedelli sonrasi geldigi yere.yani 1 tl cekmek zorundalar aksi halde butun ruchanlari kendisi almak zorunda.zaten alim tahadu olmasi guzel haber.simdi akillardaki soru bugun tskb ve tsgyo daki yukselisler sif bedelli hikayesindenmi yoksa chp isbankdaki hisselerin hazineye devri hikayesimi.simdi ongorulerimizi belirleyelim ona gore pozizyon almaliyiz
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 2.şık.
TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) yeni pay alma haklarının kullanılması ve kalan C grubu payların Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa’da halka arz edilmesinden sonra, kalan pay olması halinde, söz konusu payların, Şirket’in hakim ortağı olan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından nominal değerin altında olmamak kaydıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa’da oluşacak fiyattan satın alınacağı taahhüt edilmiştir.
https://twitter.com/extomorrow
Bu payları aldıktan sona bir seyler
olur