Günlerdir ralli yaptığı için vitesi geri bastı. Bu ve türevi şirket hisselerinin mentalite si hep bana hep bana
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günlerdir ralli yaptığı için vitesi geri bastı. Bu ve türevi şirket hisselerinin mentalite si hep bana hep bana
yılbaşında 3.85 ten işlem görüyormuş 1 yıl sonra 3.15 den işlem görüyor. bu hisse zarar mı yazdı son bir yılda borsa yukselirken yoksa temettü mü verdi
Yani yatırımcı olarak katmr hissesine yatırım maksatlı paramı koysam ve 1 yıl sonra baksam zarardayım. Maalesef yatırım değil vurkaç hissesi modunda hareketleri var. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otlar nere bu nere. Aldığımıza pişman etti pezolar
Bu hisse birtek bedelli yapacaksa yükseliyor ama bedelli sonrası acısını fazlasıyla çıkarıyor.Tuhaf ama gerçek.
Yatırımcı hissesi değil yatırımcı sömürme hissesi. Ufaktan rüzgar estiğinde en önde debelenmeye başlıyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun olmaması için sürdürülebilir karlılık ve istikrarlı büyüme şart.Yapılan işler bilançoya karlılık olarak yansımıyorsa bir anlamı olmuyor.Bu sene son çeyrek bilançosu belki ipucu verir.2021 yılı için de yapılan anlaşmaların teslimatları olacaktı.Bu kadar ses getiren haberden sonra iyiye gidiş beklemek herkesin hakkıdır.Hayırlısı diyip sabretmek gerekecek.
Kırk yılın başı yükseldi, umarım dün aldıklarını bugün fazlasıyla vermez