aselsan ne güzel hergün yükseliyor bak..uluse yi beğenmeyen ...durmadan kötümser cümleler yazan satsın gitsin ..hangi makalesini okusam hep kötümser adam ..
Printable View
Uluse yi beğenmesem alırmıydım.Hiç kimse ne yazdığıma bakmıyor.Patron ve aracı kurum bence tezgah kurmuş 4 milyon lot pazarlığında.Arayın sorun lütfen sattık dedikleri hangi yabancı fon almış.Gerçekten satmıssa hiç lafım yok.Ama 17 deki hisseyi 14.50 den satmıs ise bize neden satmıyor 14.50 den de yabancıya veya gedik yatırıma satıyor.Benim tepkim buna yoksa büyüyen gelişen şirkete değil.
14.50 sattığı zaman kagit 15.50 degilmiydi ben öyle biliyorum ama kimle anlaşılma anlassin elbet gideceği yere gidecek ama bizi de arada Iyi sıkacağı belli
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*gedik yatırım, ulusoy elektrik hedef fiyatını 18,94 tl'den 24,03 tl'ye yükseltti, tavsiye 'al'
Baktı alan yok.....
Az önce yatırımcı ilişkilerinden Neşe hanım ile görüştüm.4 milyon lotun satışı için birçok aracı kurum kullanmışlar ve Hisselerin kime satıldığına dair spk mevzuatı gereği bilgi veremiyorlarmış.Gedik de likidite sağlayıcı kurum olarak bu aracı kurumlardan biri diye belirtti.Ayrıca ilk halka arzda fiyat 14.00 lerden aşağı düştüğü için daha düşmesini önlemek için hisseye sahip çıkıp geri toplamışlar.Halka arzda dolaşım miktarı %6 ya kadar düşmüş.Bu geri alım nedeniyle oluşan likidite sorununu çözmek için ve şirketi yaygınlaştırmak için yabancılara satış yapmışlar.Benim anladığım Gedik yatırım bilanço fırsatını değerlendirdi ve şimdide hedef değeri yükselterek satış işini kolaylaştırmak istiyor.Keşke hedef değerini bilanço açıklanınca yapsaydı daha inandırıcı olurdu.YTD
Neşe hanım şirkete davet etti patronlarla tanıştıracakmış.Ziyaret davetine ve genel kurula katılacağım.Hepinize bol şans.