Cayma bedeli + vergileri odemek zorunda kalirsiniz diye biliyorum. Cunku daha dun vodafone mt ile konustum ve oyle dedi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cayma bedeli + vergileri odemek zorunda kalirsiniz diye biliyorum. Cunku daha dun vodafone mt ile konustum ve oyle dedi
Dusuk mu yuksek mi
Son zamanlarda kacti
Yargı'da, yargı bağımsızlığına ihtiyaç var,reforma değil.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...onolojisi.html
Bak adam neler yapmış, şimdi buna mı güvenip, dolardan vaz geçeceksin.
Bankalar tam cakal var ya
Guya ihtiyac kredi faizleri dustu ama toplam maliyete baktiginda -sigorta tahsis ucreti vs - yillik maliyet yine yaklasiyor yuzde 30 a
Ne anladik bu isten amk. Cepteteb 1.43 ten kredi verdi. Toplam maliyete bakiyorum yuzde 27 kusur.
Adam mesela 1,35 ten kredi veriyor ama 1,89 dan kredi verenle ayni vadede ki toplam faiz miktari bu arada ki faiz farki kadar degil.
Bagimsizlik mi!
Iste biz onun nasil bir duygu oldugunu unuttuk canisi. Hatirlamaz bile olduk.
Bu gece uyku tutmadi. Ciktim disariya. Simit pogaca alip kahvalti hazirlamak niyetim. Bir kac saat uyur uyanirim sonrasinda. Yogun ve tempolu bir gun beni bekliyor.
Görmek istediğini görüyor olmayasın.
Gazete gün gün bir kişinin basına yaptığı açıklamaları derleyip toplamış.
Git Google da araştır. A habermiş.
La havle.......
Bir diğeri de gelmiş, montaj olduğu bir gün öncesinden ispatlanmış bir fotoyu (İsveçli kız) ısrarla her başlığa yapıştırıp, bir de Kadıköydeki resim ile bağlantı kurup, LGBT algısı oluşturmaya çalışıyor.
[emoji298][emoji298][emoji298][emoji298][emoji298][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]