Kürtler alır işte 50 dene. Yannış yok..
Printable View
Kürtler alır işte 50 dene. Yannış yok..
meherrem abem veya meral abacık seçilirse
döviz ne olabilebilir ?
borsa ?
enflasyon?
afrin ?
ıdlip?
munbiç?
diger suriye?
kanalistanbul?
3.havaalanı ?
cuvap var mı argıdeşleede ?
Burada yorum yazan yaşını başını almış abiler,
Kılıçdaroğlu'nun İnce'yi başkan adayı yapması eleştiriye, kendine yapılan muhalefete ne denli hoşgörüyle baktığının göstergesidir. Bu olgunluğun tabii ki "reisçi" zihniyet tarafından anlaşılmasını beklemiyorum. Kendine muhalif olanı aday yapıyor diyor ve "error" veriyor beyinler normaldir.
Bir dğer abi de kaç zamandır Akşener in başkan olacağını defaatle yazmasına rağmen son birkaç postunda cumhur ittifakı diye sayıklamaya başladı gene. Yok bilmemne olursa bilmemne olacakmışda dolar 4 liraya gelecekmiş erdoğan başkan olacakmışmış...
Ne oldu abi? Akşener in başkan olacağı analizim tutmazsa bir daha yazmam diyordun?
Reis gitmişde Londradakilere finans dersi vermiş gider yapmışmış...
Hayaller las vegas gerçekler bağcılar amk.
Kol gibi dış ticaret açığı, mb kasasındaki yetersiz nakit, bol miltarda özel sektör borcu, geç kalınmış iktisadi adımlar, bağımlı merkez bankası, ohal, bölünmüş toplum, adalete karşı güvensizlik... Siz neden bahsediyorsunuz??
gel bakayim burya muharrem...demek. muharrem beyin ipi elimde mi demek acaba.. madem kendi stunde aday belirliyor kazaninca ayni zamanda kendi ustude olmuyormu.. peki, gel bakayim burya muharrem ne demek oluyor....is olsun torba dolsun diye aday yaptim manasimi cikiyor..simdi insanlar boyle bu durumda nasil oy versin.kime verdin.
acikcasi memlekette lidrer de yok. partide yok.. butun partileri toplasan 1 parti cikmaz. parasi olan aday olmus. olmayan bakmis..butun partiler toplansin sinav yapilsin sinavi gecenler tek parti altinda toplansin. simdi lidere gelelim...liderlerde toplansin. amerika ,israil, feansa, yunanistan ve almanya oylama yapilsin. oy kullunan turk olmayacak..kim hangi lider en az oyu alirsa onuda lider yapalim..memleketin onunde kimse duramaz.
Sizler futbol takimi tutar gibi particilik yapiyorsunuz. Tayyip Aga gitsin de ne olursa olsun kafasindasiniz.
Ben muneccim degilim abi...Net olarak yazdigim su, Turkiyeyi yonetecek kisi ulkucu olacak...Sebeplerini uzun uzun yazdiydim.
Tayyip Agam her sartta kaybetti. Referandum sonrasi Turkiyayi yoneten Bahcelidir.
Madem ekonomik bir kriz bekliyorsunuz, nicin Ince'nin kazanmasini destekliyorsunuz? Ince'nin kazanmasi ve krizin Chp'nin basina patlamasi, Chp'ye yapilabilecek en buyuk kotuluktur. Chp, Turkiye siyasetinden silinir, gider.
Ikinci tura Tayyip Agam ve Ince kalirsa, Iyi Parti ve Saadet'e oy verenlerin tamami goturup oylarini Ince'ye ve Chp'ye vermezler. Ince, Kilicdaroglu tarafindan, Tayyip Agam yeniden kazansin diye piyasaya surulmus bir adaydir. Bunlar Akplidirler.
Ben partici degilim abi, memleket icin en hayirlisi neyse o olsun. En hayirlisi, Cumhur ittifakinin kazanmasi ve Bahcelinin yonetmesi.
Saadet-Iyi Parti-Chp-Hdp buradan nasil bir meclis cogunlugu cikacak? Ince % 25 oyla neyi yonetecek?
Akli olan buna oy vermez...
Nuriş, Bahçeli dediğin bir garip adem. Neyi yönetecek? Ülkücü dediğin nedir? Şimdi kötü sıfatlar kullanmak istemiyoirum ama bahsettiğin siyasal misyonu kesinlikle taşıyamaz. O kesimde böyle bir donanïm mevcut değil.
Ha siyasal islama yaptığı gibi bunlara da liberal yetmez ama evetçi solcular payanda olacak dersen' "oha artık" derim. Olmayacak şey değil gerçi..
amerija, israil , fransa yunanistan ve almantanin istemeyecegi lider. turkiyenin lideri olmalidir..buda bellidir...aki karayi ayirt edemiyorsaniz ben neyleyim.