Asisini coktan yapmislardir koronayi salarken.
Printable View
Hepsi harbiden guzel sanayi sirketlerinin. Ama ben nedense hic sevmiyorum, sevmedim onlari. Bana eski cag hissesi olarak geliyorlar. Kazandirir, ama zengin etmez.
Mantigimi da acikladim daha once. Koilay anlasilacak bir ornek vereyim.
1000 tane kot pantalon satiyorsun diyelim. 2000 tane satacagin zaman daha fazla kumas alman gerekecek, daha fazla isciye ucret vereceksin. Yani 1000 kotun maliyeti 1000 lira ise, 2000 kotun maliyeti 1700 liraya cikacak.
Bir teknoloji hissesi 1000 tane yazilim satiyorsa ve bunun maliyeti 1000 lira ise.. 2000 tane yazilim satacagi zaman mliyeti muhtemelen 1020 lira olacak. Cunku otomatige koyabilir.
Bugün İtalya da 368, İspanya 96 ölüm yarın ne olur diyemiyorum?
Vakit harcama bunlara bence little treyder. Tonlarca virus filmi var. 10 sene icinde bir degisiklik olacak demismis de.. seyimiyin seyi olsa dayim olurdu...
1 tane tutana 790 tane tutmayan var. Borsada da oldugu gibi tutmayanlari kimse one cekmez.
Kafayi yedirtecek sana anlasilan bu korona. Bosver, takip etme, okuma izleme.
Yahu artik guleyim aglayim mi... ne kafalar var. Ekonomist orda guncel ne kadar sey varsa sokusturmus kapaga... adam Kirim Savaslarina girdi ordaki Rusya kelimesinden. Daha fazla izleyemem, kusuruma bakma!
Florence Nightingale'den virusu buldu :) Hay bin kunduz! Helal olsun!