bugün SPK dan BEDELSİZ ile ilgili onay gelebilir..?
Printable View
bugün SPK dan BEDELSİZ ile ilgili onay gelebilir..?
Cem Okullu parmağı yok hissede, değil mi arkadaşlar?
Arkadaşlar az önce yatırımcı ilişkilerden İlker beye mail atıp bedelsiz ve söke un işini sordum ,sürecin devam ettiğini cevaben bildirdi ,ayrıca kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığınıda yazmış ,kendisine teşekkür ettim.bu günkü düşüşü bende pek anlamlandıramadım ,bakalım belki akşama kokusu çıkar ,hayırlısı olsun diyelim
Şimdi KAP haberi 5.250.000 lot 16,27-14.80 arası satmış... bunun yorumunu bilenler bilir... malınıza sahip çıkın.. kemerleri bağlayın... bu kadar beklentisi olan salgın döneminde stratejik ürün değeri kazanan sektörde... sahibi hisseyi değerlensin/değerlendirsinler diyemi satıyor diye düşünmek lazım.. ya spek aptal bu kadar malı aldı.. ya patron salak malını satıyor... ya da...YTD
Kafamda deli sorular?
Patron sattigi mali neden yukaridan tekrar alsin
Ancak soyle de bir durum var
Soke una verilen en fazla teklif burada gecen yilda alinmadi bu yil alinmasi lazim
Bedelsiz olayini kendi sermayesinden karşılayacak para lazim
Simdi bir paradokstayım
Yukselecekse patron neden satar 🤔
Yaklaşık 8 tl den beri burdayım. Aldım sattım, sattım aldım. Bu kadar dengesiz bi kağıt görmedim. Ya patron çooook akıllı ya da hiç yooook. Karar vermek çok zoooor. Bence beklenti yüksek ama insanı HAYATTAN BEZDİRİR. asla ytd değildiiiiir.