Bence erken seçim öncesi bir takım dış güçler ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı.
Printable View
Bence erken seçim öncesi bir takım dış güçler ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı.
Fanatik Beşiktaşlıyım Fenerbahçe hissesi taşıyorum. Şenol Güneş'in yaptığından utanıyorum Beşiktaş'a yakışmadı
Yok artik ya. Birde senol gunese kiziyorsunuz. Su olay avrupa macinda olsa direk 2 sene men gelir. Sanki cok basit bir olay gibi. Cok agir bir olay. Hukmen maglup en az 5 mac da saha kapama gelir
Ben olsam Tolga'yı karakola çekip konuştururum....başka türlü çözülmez bu olay.
Benim kaptanim atmayin dicek benim yanimdaki gerzek sahaya bisi atacak mac 11-10 olacak ben o adami doverim..kornerde vb yaptiklari neydi nasil taraftarlik bu aninda atacaksin boyle adamlari..vericeksin ceza olan yine bize olacak bunu yapanlari alip iceri alacalsin.
Yıllarca GS stadlarında BJK stadlarında FENERBAHÇE ye taşlar atıldı.
Kafalar yarıldı.
Bu kadar olay olmamıştı.
Kornerde iki kere uyardi hakem daha nasil devam ettirirsinz bu isi boyle taraftarlar olmaz olsn
Çok doğru söyledin.helal olsun sana...
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olan yine bize olacak kac mac ceza gelecek..hisse dusecek
Şenol Güneş yatacak yerin yok senin 5 cm yarıktan 1 damla kan gelmezmi mk
Mac 3-0 bitti kaldigi yerden ancak senol denen saklabanin yalani ispatlanirsa olur onuda simdi kendi doktorlarinin oldugu hadtaneye goturur 2 gun rapor alirlar
Abi hala boyle taraftarlari savunup senol ginese laf diyorsunuz ya yazik yaa..
Adam beyin kanmasingecirip olebilir...yapmicaksin kardesim karsintaraf eksi malmisin be taraftar. Onu durdurmyan da taraftarlar suclu
Bugun Hakem 20 kere girsin 20 kere sahaya çıksın bu maç oynanmazdı .. Çünkü Beşiktaş kazanamayacağını bildiğinden tahrike başlamıştı taraftarın içinden de finale çıkmamamızı isteyenler gereğini yaptı ve çok ağır ceza ile elendik . Aziz Yildirim dusmani o kendini bilmez bir grup taraftar böyle yaptı ve bizi bitirdiler .. Kına yakın böyle Alı Koç’u seçtirin ..
Seçim de sandıktan kim çıkarsa o başkandır böyle seylere ne gerek var ..
0-0 karşı takım 10 kişi ve adamlar kazanmak zorunda ama onlar olay çıkarması gerekirken biz macı tatil ettiriyoruz .. Bunun mantıgini kimse anlatamaz ..
Ulan rakobin 10 kisi be boyle aptallik yapmanin nedeni ne??? Kornerde saldir haken 2 kere uyardi...avrupada olsa 10 mac ceza alirsin...yapanlari bulsun ceza kesiinler
Bunu yapanlar Aziz Yıldırım 'ın başarı almasını engellemek için yaptıysa Allah Belasını Versin.
O seyirciler bulunmali ve bir daha stada sokulmamali hatta hic bir branşın maclarina gidememeliler
Boşa konuşmaya gerek yok .. Geçmiş olsun çok ağır ceza alacağız , bu operasyonla kupadan elendik ve ligide çöpe atmis olduk .. İs bitmiştir ..
Saç üzerine dikiş mi atılır komikleşmeyin.
O bölgenin kazıtılması gerekir.
Gs bjk macinda bir tane korneder tas atildi mu allah askina ...simdi bu haberde yrn bize eksinyazacak kac mac cezabgelecek allahn bunu yapanlarin..
Deniz Çoban : Beşiktaş Hakem’den önce sahayı terk ettiği icin ceza alacak ve yenik sayılacaktır .
Tabiiki böyle bir şey olmayacak ..
TFF, Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili kararı vermek için çarşamba günü toplanacak.
Bu olay tam kurgusu yazılmış bir olaydır elbet ortaya çıkar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener hisseyi aldigm gune lanet ediorm...haken 2 kere uyario 3.yu nasil yaparsinz??simdi bi suru ceza gelecek...
Fenerbahçe taraftarına gelince dikkat edin her köşe başına bunlardan yerleştirmişler, kesinlikle fener taraftarı olduğuna inanmıyorum herşey apaçık planlı ve bilinçli yapılıyor. Tolga ve Şenol köfteyi çaktı fırsatı degerlendirdiler hele o Tolga varya bu utançla ömür boyu yaşayacaksın karaktersiz herif
Yapmican kardesim yapmican ..yaninda yapan mi var yaptirmican..yok senol numara yapmisbvb...ondesnn firsat vermicen senolada besiktaslilara da...belki de besiktaslilar yapti polis bulmali bu adamlari
Arkadaşlar BJK ye hükmen mağlup verilmesi durumu konuşuluyor.
Eğer böyle bir şey yapılırsa erken seçimler öncesi ülke uçuruma sürüklenir.