Eyvallah dostum hoş bulduk.
Printable View
Morpheus darwadırın yazdıkları zırvalıkları okumuyorum, ben burda benim gibi mağdur durumda olan bir arkadaşın yazdığına tepki gösterdim, ayrıca airforce beni iyi bilir istersen sor kendisine, dünkü cesaretin içinde tebrik etmiştim seni ama sen nedense bana yüklenmekten keyif alıyorsun. son 10 sn.
Size yuklenmiyorum. Ama buna da lafini vermezsen kendini bi halt saniyor. Size bi kastim söz konusu değil. air e yapilan terbiyezsiligi kendime yapılmış sayarim. Haddini de bildiririm. Saygılar.
Tamam beyler ortaklar sakin olalım ansa da patroniceleri satan satsin herkes maliyetini kurtarmıştır yazmış yakında orada aradiginida.bulamayinca geri gelir hani sabretmek zaman kaybi dio ya patroniçesi sabretmeyen gitsin demiş damlar aramiza sonra şöyle bildim böyle.bildim sen önce 1.24 karanlık oda da aldigin ansalari.bi zararina verde gel görürsün bilmeyi ;)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar bırakın ansayı mansayı.patronlar yapacakları işleri böyle açıklamazlar.bakın bizimkinlere hiçbirşey konuşuyorlarmı.yani ansayı öyle pazarlıyorlarki.ky'ya çıkın yoksa hisseyi yükseltmem diyor.sonrada buraya millet geliyor şöyle böyle diyor.hiçbir patron hayrına borsadaki hisselere bulaşmaz hemde yakın izleme pazarına hiç uğramaz.ytd
Hah şöyle baskıyı bırak işine bak bende sana karışmayayım ak ve oyak yoksa gönderirim hesap inceleme şikayetimi gerisini ben değil siz düşünürsünüz asla ytd...
Adamsın adam CEFAX teşekkürler dostum, anında cevap verdin isteğime. Saygılar
Oyak bak isteyince adam olabiliyorsun sattıklarını geri topluyorsun buda kayıtlarimiza geçti bilgin olsun hani yarin mahkeme yada spk şikayet konusu olunca enazindan elimzde delil olsun
Bültende bi cacık yok haftaya kaldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlısı bakalim
Yaaaa bayanlar ve baymayanlar. Gördüğünüz üzere yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyor artik. Pufff deyince sönüveriyor. [emoji6]
Sayin Hisse.net yöneticisi neden siliyorsunuz mesajlari. Bu manipülasyona neden alet oluyorsunuz? Bu vatandas beni sizin ajaniniz olmakla itham etti. Yoksa yoksa?
INSANLARIN DOGRUYU OGRENMESINE NEDEN MANI OLUYORSUNUZ. Soz konusu paylasimlar şahsın paylasimlaridir.
Vay vay vay. Demek Ansa'da vurgunu yapmış heee. :kahkah:
Way be her türlü çakallık mevcut bay herşeyi bilen gelip yediğin hurmalar birgün seni tırmalar işte sakın bize gelme ugursuzlugunu getirme lütfen.. ansa da bekledigin vurgunu yapabildigin için de bu yeteneklerini tebrik ederim :)))))
Neee 44'ten Trnsk da mı almış. :kahkah:
Eğer yüzü varsa daha da uğramaz heralde uğrarsa da bize eğlence çıkar hazır kağıt yatista iken vakit geçiririz :))
Nerdesin eyyyy uluların ulusu cirkin ördek yavrusuuu!!! :seyt:
Noldu la tosuncuklar. Gizli hazine mi buldunuz. Ansa ya giren herkesin onlar okuyabilcani ben zaten bilmiom mu
Alirim satarim size noluo toplamda ansa da baya kardayim. Sizin gibi bos beklemekten iyidir. En son alislarimin maliyeti 1.21 yarisini 1.18 19 dan bosalttim. Ekstra kar arayisinda olur ole vakalar. Noron enjekte ettirin
Hani çok dehaydın dur bakalım transa kactan niyetlenecen tekrar hani millete yol gösterion aydinlation ya 40 lara salacak vs diye buralardan gelirsen iyi gülerim gerçi açık etmezsin heralde o kadar da değildir dehan :))
Bak ilkokul seviyesinde anlatiom. Sadece son 2 haftaya bak. Siz elinizde ayni lotlarla trnsk da pinekliomusunuz. Evet. Ben ansa trnsk mekiklerimde yaptigim kar zararimdan cok yukarda mi. Yukarda. 2 hafta onceki trnsk lotlarina yine ayni sayida sahibim. Ekstradan 7bin tl cepte. Sizin kafaniz ne bassin. Hadi devam yavruuu. Lokman koy oglum muzuuuu
Ettim bile tosunn 40 lara gelmeden yine satarim ben sen dert etme
Matematikin kaçtı senin 48 den çoğunu verdiğin transi 1.21 ve 1.24 karanlıkta aldigin ansalarla değiştirdin sonra onların yarısını bugün 1.18 den zararina verdin ve tekrar 48 den aynı lot trans alıp 7000 de cebine mi koydun :D ne içtiysen aynısından bende istiyorum :)))
Zengin olcam die senelerce pinekleyemem. Bole de olurum sen dert etme. Bekle yavru bana aksiyon lazim pinekleyen pinokyolar sizi. Kimseyi biseye tesvik ettigim yok her koyun kendi bacaandan . Kucumenler sizii
Senin aklin sarmaz okadar ilkelsin ki air gercekten uzgunum adina. Duz mayematikle isleme devam. Tum lotlarim karanlikta alfiklarimdi ya tumunu aunen bisaltip doldurdum ya. Devrelerin yanar. Sadece dedigim dogru sonra aciklarim istersen isim var siz eglenin ben kaxaniim
Sen kendini zaten güzel tarif etmişsin sana benim birşey dememe gerek yok kibrinde kaybolursun da haberin olmaz eyyyy ölümlü...
La harbi bise bilmiyonuz ya la . Dur acuk acikliim. 2 haftadan beri neler oldu ana hat su.. enson trnsk cuma yukselisinde 0.41 den trnsk a kodumu demistim. Bak simdi hesapla. 0.48 degil 49 dan kademe kademe hepsini bosalttim. 2 3 gune yayili. Kapis? Bak bura onemli devrelere doping yapip oku guzellik. O cumanin oncesi persembe bilion di mi. Bak simdi devam ediyoz. Sakin ol bana konsatre ol dikkatiin bozma
O persembe bu ulu kisi naapti. Cuma aksami trnsk da olacak tavani persemneden ve teknikten bildigi icin.. kida sure once 1.01 lerden falan topladigi ansa yi 1.13 den bosaltti. Kalsa ansa da 1.2 leri gorecegini hemde 2 gunde bilio muydu? Elbette. O nasi soru. Ulular bilir ulusuzlar sizin gibi ulur.
Neyse efendime soliim anlayacaginiz ulu kisi karlardan kar bdgendi 2 gunde yuzde yirmiyi verecek olani tercih etti. O persembe cuma toplamda 12 bine yakin kaxandi ki bu kazancin trnsk ayagini pazartesi sali carsamba reele doktu. Neyse ne hikaye uzun. 2 haftadan onceki ansa da al satlarla kazandiklarina hic girmiom bile . Kademe kademe veriom egitimi. Once bi bunlari biraz anlayin. Pazartesi sinav yapcam. Duruma gore egtime devam ederiz.