şimdilerde 4 lü fiyatlardan alınıp satılacakken sırf birileri geldi mal aldı diye bu işkenceyi yapıyor millete. derinliğe bakın, işlemlerin yüzde doksanı fiktif cep to cepler..kendi çalıyor kendi oynuyor.
Printable View
şimdilerde 4 lü fiyatlardan alınıp satılacakken sırf birileri geldi mal aldı diye bu işkenceyi yapıyor millete. derinliğe bakın, işlemlerin yüzde doksanı fiktif cep to cepler..kendi çalıyor kendi oynuyor.
sen hektorsan ben de teftim reis : ) 3.03 e değil 79 bin 7 milyon 900 bin lot da koysan sana mal yok : )
haa 3 liraya 37 bin alış koysan da sana mal yok ha ona göre : ) herkese satarım sana satmam : )
Sabretmeye devam taş olduk.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar kapatın ekranı acil paraya ihtiyacınız yoksa boşverin tahtayı. sizde bikaç bin lot varsa bu adam ve grubunda yüzbinlerce lot var. sıkabildiği kadar sıkacak, o arada bu sinirle daha aşağı da salabilir, bir yandan yayla da işlem yapıyor orda malı götürdü, burda garanti bankası yönetimi yabancı olduğu için çok ilgili degiller factoring tahtası ile. yoksa başka bu ölçekte bir şirket olsa bu adamı coktan kovalamışlardı tahtalarından..
Bende de az yok :D
Al sat sinyallerim calisiyor al verince haber verecem gecenlerde sat vermisti dedigim günden beri dusuyor hala al vermis degil
3.03 3.04 3.05 de 10 biner lot satış var. şimdi 3.04 e 2 bin lot başka biri satış girdi. diğer 10 ar bin lotlar spek bozuntusunun. 3.01 de 12 bin 3.00 de 10 bin 2.99 da 11 bin alışlar var bunların da büyük kısmı kendisinin.tahtayı sıkıştırmış bekliyor.
kendi alışlarına bol keseden satıyor abi : ) hayır böyle ne mal sattırabilirsin insanlara ne sen alabilirsin..neyin kafasını yaşıyosan artık..
az evvel 3.00 ve 2.99 daki alışlara sözüm ona 31 bin lot mal satı abi mal çıktı : ) 2 dakika geçmedi 3.00 lirada şimdi 13 bin, 2.99 da 8 bin alıcı bekliyor : ) ne bereketli tahtaymış abi sata sata bitiremiyor, millet de ısrarla pasife alış yaza yaza bitiremedi paraları : ) yerseniz..
çok bayatlamış küçük yatırımcı avlama taktikleri. bu devirde hala bu tuzaklara düşen var mı..önden 2 satış kademesini boş bırak az lotlarla. peşine satış kademelerine yıg malı ki gerçek amacın zaten satmak degil sattırmak. alış kademelerine de yazdıgın satış kadar alış yıg, 1- boş bıraktıgın satış kademelerini ahmet mehmet ayşe fatma biner 2 şer bin lot yazsın havada kap. 2 daha yüklü malı olanlar bıksın usansın sana sövsün küfür etsin o yüklü alış kademesine versin..sen daha bu devirde hala böyle borsacılık spekçilik yapacagını sanıyosan yayladaki gibi kendin çalar kendin oynarsın 1000 lot bile dolandıracağın adam bulamazsın..
bu kafa yüzünden bu kafa ile malı almak bi yana kaptırdıgı için 3.47 den 2.98 lere salmak zorunda kaldın. ya tahtanın yakasından düş, ya milletin ekmegi ile oynamadan bu işin hakkını vereceksen ver.
ben yazdıkça kafayı yiyor : ) ilk 10 kademenin tamamında 10 ar bin lot satış. 3.04 e 20.000 lot satış : )
böyle bi "kasıntı" havaları da var : ) "tahta benim" falan : )
aslında bu GARANTİ BANKASI üst yönetimine bir mail atmak lazım. tahtadaki bu kolpalığı görmüyor musunuz? birlikte mi hareket ediyorsunuz? yok ilginiz yok ise neden göz yumuyorsunuz?
...............
Lütfü hocam tşkler
A1kapital varsa her türlü dümen vardır... yatırım tavsiyesi degildir...
Senin gibi kağıdın ben....yav bişey istemiyorum.4.10 lira ya çık.Satayım.Sonra istersen 20 lira ol.Gerçekten yanmam.Borsadan kurtulduğum gün kurban kesicem...
Zarar eden kağıtlar bile 3 e katladı.Birde garanti bankasının kağıdı. Utanım be.Hisseyi spek sarmış.Siz hala yatırımcınıza sahip çıkmayın!!!!
Birde endeks düşmeye başlarsa 2 lırada alır bu haysiyet yoksunu...İnşallah biz ky yi soyduğun paralar birgün biyerindem çıkar ...bize bunu reva görenler; gün gelir acz içinde kalır.
2 lira olmaz artik bu kağıt.
Zarar zarar üstüne yazan bir sirket haline gelmesi gerek.
Yukardan maliyetlendi spek ortalama dusurmeyi çalışıyor.ytd
Ben cok gidecek kagit cok baskilanir dusuncesindeyim ama insallah yanilmam
Gidicek olan zaten çoktan gitti.Endeks olmuş 118 üstü.zarar %40 bende.Çıkaracağım başka kağıt olsa anında satarım ama mecbur kaldım bu haysiyet yoksununda.Çünkü çıkan zaten zirvelerde bir çok kağıt.Alıpta iyice zararımı derinleştirme riskim çok yüksek.Mecbur bekliyoruz...
Haklisiniz ucuz kaldi
Zaten çıksada anca 4 lere gelir.Buda benim zararı çıkarır.Bende öp aşağı çık dışarı.Çektiğim stresle ayrılırım bu lanet hisseden!!!
Eski zirvesini bu sene icinde gorecegini düşünüyorum ytd
o çok baskılanan kagıtta küçük yatırımcı baskıya rağmen mal satmazsa çok gitmez çok düşer. GARFA da şu anda olan bu. küçük yatırımcı malı bu kan emiciye verirse gidecek. vermezse gitmeyecek. malın zaten önemli kısmı büyük ortak garanti nin.. kalan kısım bu spek bozuntusunun oynayabileceği ve büyük para vurabileceği kısım. ancak bunun için de tahtadan hatırı sayılır bir malı çekmesi gerekiyor. bi aldı 2.5 lardan 4.99 a degdirdi ve ordan itibaren büyük ortagın satışlarını görünce kendisi satıp buralara cekti. 2.70 den tekrar alıma geçti ama bu sefer hiç beklemediği şekilde orta ölçekli alıcılar da geldi tahtaya. yani yukarı yapmasına degmesi için gerekli miktarı tahtadan almaya calışıyor. almak için yazdıklarını da 5 er 10 ar bin lot seviyelerindeki alıcılar kaptı bir kaç kez. beyefendi şimdi yayla ya cıkmış orda at oynatıyor. ama bunun adını duyan tahtadan katıgı için orda da malını satacak adam bulamıyor. bulamadıkça kendi satışlarını alarak yukarı devam ediyor. o arada göz ucu ile bu tahtayı da batırmaya devam ediyor. benim anlamadığım 4.90 üstü satışa gecen garanti bankası üst yönetimi bu seviyelerde neden tahtasını bu oyunlara alet edilmesine göz yumuyor? 2 gün üst üste bu adamı terse düşürse bu adam bir daha garfa nın sokagına ugrayamaz. yatırımcı talebi ile tahta çıkacaksa çıkar düşecekse düşer. şu anda son 2 aydır kapanışlar hep bizlere dayatılan fiyatlamalar. dayatan kim, hektor denen spek bozuntusu. bir arkadaş kim bu diye somuş. elinin altında google diye bişey var. yaz sor kimmiş..ben "speğim" diyip de bu kadar çok twiterde facebokta mynette orda burda insanlarla dalaşan küfürleşen bir adam olur mu. spk ne iş yapar??
2.80 lere gelmeden rahatlamayacak gibi...ytd
2.80 5.80 falan rakamlar degil tahtanın muhabbeti. bu spek gecinen arkadaş ve paralarını toplayıp birlikte hareket ettiği hayli kalabalık grup bu tahtada planladıklarını yapamadılar. sadece ben değil, twitterda da geniş takipçisi olan bir kaç kişi garfayı önerince tahtaya ekstra bir talep oldu. bu talep nedeni ile bunlar maliyet yukarıda kaldılar tahtada. ve birkaç gündür fiktif işlemlerle bu yeni mallananları tahtadan kovmaya çalışıyor. ama olacak gibi değil. kimse de satmıyor. son 1 haftada bu baskı nedeni ile 3 in lot ve üstü mal satan var mı aranızda?? sanmıyorum. tahtanın temeli sorunu bu hakikaten ne yaptığı veya yapacağı konusunda fikir yürütmenin zor oldugu bu arkadaş. bu şartlar altında elindeki malla yetinip, yeni alımlarla yukarı çekmek zorunda. bunu yapmazsa satışlarla tahtadan ila nihayet cıkması gerekiyor. 3. bir secenek de yapmayı planladıgı operasyonu tahtaya olan bu aşırı ilgi nedeni ile ertelemek ve tahtayı belli bir seviyede tutmaya çalışmak, o süreçte alabildiğini almak..hiç öyle teknik analiz destek şurası direnç burası falan takılmayın. o cizikler bu tahtada bu adam varken çalışmaz..
zaten tahtaya talebi yaratan bir kaç kişi ile küfürleşmeye de başladı twitterda..seviye de yerlerde sürünüyor.
Hakim olan senaryoya göre daha cok bekleyeceğiz anlaşılan...
bir alış başlasa çorap söküğü gibi gider ama kim alacak.
kafama göre döndünya
................
03-04 oldu
Şimdi yine 02-03
elinin altında onlarca tc nosu var. çok sayıda değişik aracı kurumlarda açtıkları hesaplardan işlemler yapıyorlar. bu tahtada ellerindeki mallar agırlıklı olarak HALK, ZİRAAT, DENİZ, İŞ, TEB, TURKİSH de..bu kurumlarda takasları var ama A1, ING, OYAK,VAKIF,TACİRLER,GEDİk ten günlük cep to cep ler için de yogun işlem yapıyorlar. ana hesap olarak HALK öne cıkıyor, diğer kurumları bu HALK a göre dizayn ediyorlar. ben bütün bunları görüyorum da SPK efendi ne iş yapar orası ayrı. onların da bir yer geliyor elleri kolları baglı. adamı alıyor karşısına ya bu işlemler ne kardeşim dünya zarar etmişsin diyor, biliyorum yani cagırıyor görüşmeye. adam diyor ki ya ben konjonktöre göre iyi olur dedim ama olmadı zararına sattım size ne. e iyi diyor bir daha yukarından almışsın gine zararına vermişsin..ya diyor gine aynısı oldu, para benim degil mi kardeşim..e bakıyorsunuz, serbest piyasa..canı sıkılır zevkine satar adam..baglayıcı bişi de yok. ama daha detayına inseniz var bişiler de, oraya inmeye kimsenin niyeti yok. şimdi bu yazılardan sonra bu foruma da gelip sövmeye başlarsa da şaşırmayın : ) elinde yukarıdan maliyetlenmiş arkadaşların ekran derinlik izlemeden sinirlerini bozmadan beklemelerinde fayda var. ya bu adamlar sizden degil ama başkalarından malı alır yukarı yapar, ya bekler, ya satar cıkar, ya mal almadan da ellerindekilerle kazanmakla yetinmek gibi bir delikanlılık yapmaya mecbur kalır..bişiler olur anlayacağınız : ) ama elinde yaklaşık diyim 5 bin ve üstü lot olan arkadaşlar için söylüyorum lotlar sayılıyor. bir yandan yaylayı yukarı çektiler mal alacak enayi bekliyorlar ama gelmiyor. millet artık bu numaraları yemiyor. 400 tane hisse var. varsın yayla olmasın benim portföyümde para kazanacağım tahta. iş GARANTİ BANKASInın üst yönetiminde bitiyor. tahtadaki meseleyi görüp bir el atmaları gerekiyor. bunlar tahtayı böyle kuşatmışken başka herhangi bir spek veya grup bu tahtaya girmez başına bela almaz. ama garanti bankasında mal da cok para da..iki saat girip işlem yapsa bunlar arkasına bakmadan kaçacaklar.bunlar olmasa tahta zaten beklentili ve alıcılı bir tahta. piyasaya bıraksanız normal işleyişinde o talep tahtayı yukarı götürür. bol kazançlar arkadaşlar..fazla yazmak da iyi değil böyle bir dönemde..sessizce takipe devam..