bugünlerde çılgın kağıtlarda(Flap,cemaş,nibaş,kphol...) bir durgunluk var sanki spekler ağız birliği yapmış bekliyorlar yada yeni bir kağıt arıyorlar..
Printable View
bugünlerde çılgın kağıtlarda(Flap,cemaş,nibaş,kphol...) bir durgunluk var sanki spekler ağız birliği yapmış bekliyorlar yada yeni bir kağıt arıyorlar..
Bugün brütten cıkıyor.
Seans sonunda hareketlilik gelirmi acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji122][emoji122][emoji122]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldi bak. Yarın 7 yi test ermesi muhtemel. Bakıp görücez
https://hizliresim.com/vPzLQA
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...05222019550258
son 10 alan satan ptesi sali dahil değil T+2 den
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış baskısı yemiş senet. Yarın ola hayır ola
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhabalar bu hafta cuma günü bedelsiz onayı gelir spk dan bence siz nedersiziniz
Bu kagitin 10 lari gorme ihtimali var mi acaba kardeş?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelsiz başvurusu mu var
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların 4.90 lara çıktığı borsanın çakıldığı bu günde çoğu sağlam hisseler çöktü, flap ise sağlamlığını göstermeye devam ediyor
Bu kağıt sadece patron dinler endeks dolar falan işlemez canı isterse 21000 isterse 5.00 o kadar kağıda giren ruleti çevirir...
Bütün kağıtlar diye yazsaydın inandırıcı olurdun sen yenimi öğrendin kağıtların patronsuz gitmeyeceğini
Flap hakkında yazarsan daha anlamlı olur boşver metro, rıza vs. falan filan, borsada örneklerle bir yere varılmaz bilmen gerek, hissen varsa yazarsın yoksa boş boş yazmanın anlamı yok, canı yanmış milletin elinde 20 li 15 li fiyatlardan varken cemaş gibi 1.50 lere geleceğini ima etmek sana kalmadı kardeşim, sana göre satsınlar yani açık açık onu diyorsun...
Kardesim hiçbir şey ima etmiyorum kimseyi de yönlendirmiyorum 20 lerden 6 lı seviyelere inmiş Cemas 7 lerden 1.5 seviyelere düşmüş bu hisselerde yakalanan ve cani yananlara bir şey demem demem de herkes kendi ekmeginde... ama belli ki senin canin bayagi yanmış abuk sabuk konusuyorsun.. Sadece dikkatimi çeken hisselerdir borsada kural dip seviyeleri gördüğün an atlayacaksin dün Flap brutten çıktı trene bindim yarin cemaş çıktığı an ona da atlayıp bekleyecem herkesin yatırım anlayışı farklıdır
beyler tartışmaya gerek yok herkezin hür iradesi alan alır satan satar herkesin beyni var kağıda bakın bugün hacimde çok güzel iyiye işaret.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Git işine kardeşim siparişmisin nesin abuk sabuk gibi kelimeler kullanarak terbiyeszleşme başka kapıya milleti etkilemeye çalışma ve de saçmalama
yükselir dedim ama zarar ettirdi lanet kağıt
Ne kansız insanlar ta yukarılardan beri aşağı yukarı yapa yapa milletin eline verdiler brütten çıkar çıkmaz yine ani hareketlere devam inşallah 6 ay brüte girersin de istediğin gibi at koşturamazsın YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissedeki yön tayın ediçi kimse çılgın birisi altı ve üst hedefi neresi belli degil sanki bir geçe kulupünde egleniyor bekle bekle o kadar zararla bekle sonra 6.55 görünçe biraz alım gir o fiyattan aldığımızı bile zarara yazdırıyor
Gene taban yolları mı görünüyor acaba??
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam sanki geçe kulupünde eglenyiyor gibi çılgın işlem yapıyor tabana ve tavana yakın işlemler onu mutlu ediyor
al al maliyeti 13.67 çektik son işlemlerinde yine eksi 14 göstereçek diye 6 .08 sataçaktım sonra sabır et dedim kendi kendime bakalım sonu nasıl olaçak
Ky dökmeye çalışıyor desen kim kaldı ki 2. cezaya mı göz diktin kansız zaten millet yüksek maliyetli yeter bu kadar milleti sömürdüğün YTD
5.56 kadar salmış bir ara yine aynısını yapaçak diyerek niyeti bozmuştum sonra vaz geçtim bu cambaz şimdik ne yaptı silkeledi mi yoksa elindekini dagıttım mı alım satım işlemlerini gören arkadaşlar varmı.............
Eksi 300 k dan arti 400 k ya gecti ama eksi 7 kapamayi da basardi
36 kişi okuyor baya heyecan var burda
6.22 ile aranızdayım. Umarım uğurlu gelirim
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GEÇEN YIL FLAP 12 TEMMUZ'DA BEDELSİZ BÖLÜNMEYİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ. BU YIL İÇİN BEDELSİZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ? MÜRACAAT EDELİ SANIRIM BİR AYDAN FAZLA ZAMAN GEÇTİ....saygılarımla....
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyasi değildir---
Tam toparluyor diyorsun hemen aşağı veriyor YTD
6 95 5 60 6 45 6 18 kansız fazlasıyla hakettin cezayı YTD
[QUOTE=LEFEVRE;2206369]GEÇEN YIL FLAP 12 TEMMUZ'DA BEDELSİZ BÖLÜNMEYİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ. BU YIL İÇİN BEDELSİZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ? MÜRACAAT EDELİ SANIRIM BİR AYDAN FAZLA ZAMAN GEÇTİ....saygılarımla....
başvuru yapıldı ama hala cevap yok !! Yatırım ilişkilerini arayıp bilgi almak lazım ...
Kağıt el değiştiriyor olabilirmi
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.