09.11.2018
06:36:41*edip gayrimenkul'ün 2018 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı 146.626.417 tl(önceki -16.365.804 tl)
Printable View
09.11.2018
06:36:41*edip gayrimenkul'ün 2018 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı 146.626.417 tl(önceki -16.365.804 tl)
Ben buraya yazı koydum...!!!!!....
Aklı gitti...
Yatırım finansman ve iş yatırım sattığını geri aldı......!!!!!!!
Gel gel yapıyorlar....hissede operasyon var...!!!!!
Öz sermayede...korkunç erime var...12 aylık bilanço ve sonrası...öz sermayeyi tüketecek...!!!!
2019 BU ŞİRKETİN YOĞUN BAKIM YILI....!!!!!!!
500 milyon borç unutmayın....avm'de...boş dükkanları görün....
Yıllık kar gücü ile bu borçlar ödenemez...!!!!!!
Varlık satışı ve yüklü bedelli sermaye artışı yapması lazım...
Beleş rantiye avm'cilk...ülkede sıkıntı...ekonomik sıkıntıyı biliyorsunuz...
Bu tip şirketler....borçlarının faizini ödemede bile zorlanacaklar....!!!!!!!
Ben çaktım dondu kaldılar.
Şimdi istediği yöne gitsin ....
Bakalım ne yapacaklar.
hissede büyük operasyon olabilir....
Fakat verileri korkunç kötü...
Bu şirketin mali durumu konkardato...
500 milyon borç tl olsa....
Yıllık faizi...% 30'dan...ki en az değer bu faiz bugün...
150 miyona yakın....faiz gideri...oooooohaaa....!!!!!!
Şirketin içine para koymasınlar.....varlık satışı...yada çok yüksek bedelli bu şirket....önümüzdeki her üç ayda tam batağa boğulur...
Patronun avm den ümüdi olsa sermaye artırımı yapar...
Siz iş yapmayan şirkete para yatırırmısınız...
Bu adamlar harbi dangalak...arsaya sabancı...2000 li yıllarda bi çuval dolar verdi...bunlar satmadı 2009'da arsanın üstüne avm koydu...
Avro borç...avro kiralar...önce avro patladı...sonra avm ler mantar gibi...ohhhh bedava rant...avro kira al ...avro borç öde...
EEEEEEE deniz bittiii...atta düdüt....sen yatırımcı ile gelirini paylaşmassan...
Bu adamlar ateks'tede böyle aynı kafa......!!!!!!!!....
Ben ankaranın yerinde olsam böyle danga düdüklerden alırım sermayeyi....!!!!!!!!!
baddog nikli arkadaş kötülemek için baya bi emek sarfetmiş niye bu kadar sık yazdığı beni şüpheye düşürdü doğrusu.Ek 20982
Sana neden şüpheye düştüğünü soran olmadı...
Yılda 10 milyondan fazla zararı olan bir şirket....
500 milyon borcu nasıl ödeyecek bunu soran oldu...
Senin dediğin eski fabrikaya babanın oğlu 50 milyon vermez....bunlar 5 senede...10 milyon dolar üzeri maliyeti olan otellerini...6 milyon dolara zor sattılar..o parada 3 ayda buhar oldu...buralarda ali cengiz oyunu yapma...
Sen ve senin gibiler ..500 milyon borcu olan edip iplik....yıllık faizi en az...75 tl olan bu borcu nasıl ödeyecek...
Her sene zarar üstüne zarar...avm'ler....birbiri ardına patlıyor...enayi devri...saltanat lale devri bitti...
Kar etmeyen para kazanamayan şirketin içine hangi patron para koyar...bu iş böyle giderse...
Edip bu akın gurubunun diğer varlıklarınıda yiyecek...
Adamlar hissede büyük operasyon yapıyor...hisse her an elde patlayabilir...
Hissede elde kalanın canı çıksın formasyonu var...
Spk...bu şirketi gözaltı pazarına atması lazım...!!!!!!!!!
bence spk şirketi ve yatırımıcılarını panikleterek yalan yanlış bilgi yaymaktan işlem yapmalı. İlk bildirimi de ben yapacağım hissen yok ise ki olmaması lazım o zaman sananee varsa sat gitsin. ekran görüntüsü ile birlikte şimdi şikayetimi yapıyorum. hisse.net ailesi böyle mesajları yayınlatmamalı.
Ceyhan sem arkadas 3 gun olmus hısseye gıreli akıl ustune akıl verıyon şirket batık durumda bu bır gercek tek kurtulusu avm yı satmak olur onuda araplar alırsa alır yoksa sonu kayyum
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Be şirketi araştırdım korktum satıp çıktım çok şükür allaha zararfa olmama ragmen kurtardım kendımı
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylıkta.....500 milyona yakın borcu olan....EDİP'in....150 milyona yakın zarar açıklayan Edip'in...bırak ana borcu...borçlarının faizini ödemeğe gücü olmayan Edip'in...
Bu bataklıktan nasıl çıkacağını açıklasan ....O yüksek aklınla...!!!!!
Bizde bilgilensek...sen kendini fazla zorlama orda burda...seni adam yerinede koymaz bu S.P.K...Bu hisse ile uğraşanlar S.p.k.ya gereken başvuruyu yapar....
Bu hisseyi öldürenler elinizde varsa efendi efendi izleyin. Bu kadar korkutucu olmanıza sebep nedir. Hisseyi sizler kotuledikce ben hissemi artırdım. Defter değeri gayet güzel bence bu hisse bu fiyata UCUZ....
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuz değil ucuzdanda ucuz.
Borçlu değil...borçludanda borçlu...?????????.....
500 milyon tl...
70 milyon avrodanda fazla...!!!!!!!!!
İşin kötüsü bu şirket kar etmiyor...!!!!!!!!!!...
Bu korkunç borç nasıl ödenecek...
İşin garibi buraya yazı koyan arkadaşların hiç biri borcun nasıl ödeneceğini söylemiyor...söyleyemiyor...!!!!!!!!
Beyler bu şirket...
Yıllık geliri ile...
Bırakın borcunu ödemeyi....
Borcunun faizini ödeyemez...!!!!!
Patron bu şirketin içine çuvalla para koyması lazım...!!!!
Nedir o ...koyması gereken para...yüklü bedelli sermaye artırımı...!!!!!
Peki ben size soruyorum...kar etmeyen şirketinize siz para koyarmısınız...koyduğu parada buhar olacak...
Bakın yakın zamanda otel satışı yaptı...6 milyon dolar civarı...
Bu edip varya edip...dinazor gibi...anında yuttu o parayı yok etti..
Sermaye koysa ne olacak..aşşağı tükürsen sakal..yukarı tükürsen pıyık..!!!!!
Soruma cevap vermediniz....
Tekrar soruyorum bu şirket...edip...kar etmiyor edemiyor...500 milyon borcu nasıl ödeyecek...
Onu cevabını bekliyor yatırımcı...
Böyle sanaldan hakaret...çok ayıp...!!!!
Tekrar soruyorum...bu şirket ...yıllardır yatırım borcunu ödeyemiyor...ödemiyor...şirketin borcunun faizini ödeyecek geliri yok...satacak değerli malıda yok...borcunu kurtaracak...!!!!!!!!!
Alacağınız hissenin borç rasyoları çok kötü olmasın...zaman kötü..bakın bu bilgileri size bedava kimse vermez..avm lerin durumuda pek iyi değil...diğer yazılarınızı okudum..kapanan kapanacak tahtalarda uzak durun...çoluk çocuğun rızkı...üzülürüm...evdekilerin haberi varmı böyle tuhaf yatırımlarınızdan...bakın borsa yatırımları yüzünden aileler bile dağılıyor...sen beni dinle zararın olmaz....hakaret içerikli yazılarını görürsem ağzına biber sürecem...bi daha görmeyim..tmm...!!!!!
Sana kaç oldu anlatıyorum bu rası oyun masası iyi olan iyi tahmin yapan kazanıyor bu işi senaryoyu yazan patron. Burda önceki yazılarımı oku anlamadığın kelimeler ola bilir google dan ara bu borca neden takıyorsun halka açıklık oranı %52 yi geçti şimdi kağıt çok agresif hareketler sergiliyecek patronun derdi borç değil öyle 150 milyon borç nedir patron ucuzdan hisseleri toplama derdinde 50 tane senaryo yazarım patronun yapacağı oyunlarla ilgili 1.cisini yazayım borsa üyelik aidatını ödemiyerek borsadan kendini attırmaya çalışacak ve borsa dışın dan hisseleri topluyacak hakim ortak konumunu kazanınca borçların hepsi hesaplara şirket olarak geri dönecek.borca kafanı takma.
Borç...150 milyon değil....
500 milyon...tl..
72 milyon avro ve üzeri...alaman parası...bir avro...6 tl...
Bu paranın faizi yıllık...4 milyon avro civarı...ne eder...4x6=24 milyon faiz...anladın..
Bu şirket bir yılda bu kadar kazanmıyor...yani....!!!!!
Diyelim bu borcu tl'ye çevirdi...o zaman dahada vahim...onun faizi..en az..100 milyondan fazla...!!!!
Bence sen bu borsadan anlamıyon bir bilene sor...bak herşeyin gider...önce paran...
Sonrada akılın...!!!!!
Avronun....yıllık faizi..şu an piyasalarda...en az...% 6...onun içindir ki yukardaki hesabı öyle yaptık..!!!!
Patlamıyanları gördüm onun için patlasın diye alıyorum biz 10dan alırız kaybederiz patron 10dan satar kazanır 0, 50kuruştan alır yine kazanır çünkü bütün malın üzerine konar işte ben ondan burdayım yani kazanmak için. boş laflara bakarsan kötü yatırımcısın ama patronsan olay çıkarma peşinde isen haklısın .sen yine kazanacaksın.birkere 1milyonluk şirketinnin sermayesini 100 milyona çıkardı bu borç yerine dense 100 milyonu ortağımıza verdik 5 yıllığına dese anlaşılır.
Ben borsa dan anlamıyorsam senin ne işin var orda satanlar gitti niye sen satamıyormusun sat kurtul amacın bize sattırmaya mı çalışmak tamam sana göre borcu var bana göre yok sen maaşlı birisin ozaman burda sürekli borç borç borç diye yazıyorsun sen bu borca inanıyorsan sat gitsin senin derdinne fikrin varsa söyle dinliyelim. Hak hakkını verene göre değişir benden sana helâlinden teşekkürü borç bilirim.
Kabusluk yapacağına bunları da yap bedva hisse kapmaya uğraşacağına uğraşma yok zırnık yok.AKIN HOLDĐNG A.Ş. 22.310.411 34,32
NURĐ AKIN 7.980.824 12,28
FEZA HOLDĐNG A.Ş. 6.999.479 10,77
DĐĞER ORTAKLAR 27.709.286 42,63
TOPLAM 65.000.000 100,00
• 30.09.2018 itibarıyla Şirketin Halka Açıklık Oranı : % 52,88’dir.
Bunlar şirketin blançosunda var
Kafa almıyor...göz görmüyor...okuduğunu anlamıyor...vahhh...vahh..vahhh...!!!!!
Bak yukarda ne yazıyor...otel satıldı diyor...kaç paraya 6 milyon küsür dolara...kime satıldı...ortağı ağaoğluna...hani var ya ...en böyük inşaatçı Ali ağaoğlu...
Otel satışından gelen para nerde...borçlara gittiii...bankaya ödendi...atta düdütttt...daha ne paralar yiyecek bu...
500 MİLYON tl DİYOM....80 MİLYON AVRO DİYOM....cancağzım...senin harbiden kafamı gitti...safamı yatıyon...
Bak bi daha diyom...oteli Ali ağaoğlu ile ortak yapmışlardı...% 60'a yakını ağaoğlunundu...
Akın gurubu...kendi paylarını....ali ağaoğluna sattı..Akın gurubunun payı....% 50 den azdı...
Satış'tan gelen para...6 milyon dolar küsür idi...!!!!
6 milyon dolar küsür para...borçlara gitti..buhar oldu...anladın...!!!!!!!
6 milyona otel satıyor öylemi hani belgesi.30 milyona arsa al 6 milyona sat senin patron baya akıllımış.
Edip Gayrimenkul’den konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şöyle;
“Şirketimizin Mahmutbey-İstanbul’da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. ile geliştirmiş olduğumuz Otel projesinin natamam haliyle satışı yapılmış olup toplam satış bedeli üzerinden şirketimiz payı KDV hariç 6.085.500 USD olarak gerçekleşmiştir.â€
Gördünmü kalın kafa....!!!!!!!
Edip Gayrimenkul, Akdeniz İnşaat ile geliştirmiş olduğu Otel projesinin natamam haliyle 6.085.500 dolara satışının yapıldığını bildirdi.
KAP Açıklaması:
Şirketimizin Mahmutbey-İstanbul’da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. ile geliştirmiş olduğumuz Otel projesinin natamam haliyle satışı yapılmış olup toplam satış bedeli üzerinden şirketimiz payı KDV hariç 6.085.500 USD olarak gerçekleşmiştir.
* 2009 yılı Ekim ayında, Şirketimizin sahibi bulunduğu Mahmutbey ‘deki arsada "My Ofis 212"
Projesine başlanmış, bu kapsamda Ağaoğlu Grubu ile bir Đnşaat Yapım ve Hasılat Paylaşımı
sözleşmesi imzalanmıştır. Hasılat paylaşımını gördünmü ne demek yapay geri zeka
Borsa Rehberi
İletişim
Reklam
Ana Sayfa Ana Sayfa EDİP GAYRİMENKUL : Mahmutbey’deki otelin satışı gerçekleşti
Ana SayfaGüncel Haberler
EDİP GAYRİMENKUL : Mahmutbey’deki otelin satışı gerçekleşti
Yazar Yatırım Danışmanı - Ağustos 24, 20171700
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Mahmutbey’deki otelin satışı gerçekleşti
Şirketin, Mahmutbey-İstanbul’da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. ile geliştirmiş oldukları Otel projesinin natamam haliyle satışı yapılmış olup; toplam satış bedeli üzerinden şirketin payı KDV hariç 6.085.500 USD olarak gerçekleşti.
Zaman gösterecek tarla büyük yemekle bitiremiyor patronun gerçekleri çok az kişi görür. Zaten burda fazla kişi kalmadığına göre patronun sıkıntısı nı ben anlıyorum. Saltanat kaybedilecek bir şey değil.
Sen hala yazıyomusun yazdığın yazının ne olduğunu bile bilmiyorsun bak patronunu çileden çıkartacaksın arpanı kesecek kış günü açıkta benim gibi işsiz dolaşacaksın
Bak işte ne diyor orda 80 milyon avro borç ....500 milyon borç...
Kar etmeyen şirket...9 aylıkta 150 milyon zarar açıklayan şirket...borcunu nasıl ödeyecek...
Okudumiiii ikimiz aynı borcu görüyoruz koyduğun yazıdan...benim dediğimi diyor işte...
500 milyon borç...kasada delikli kuruş yok...
Yarın bu gün bu şirket...ya konkardato...
Yada iflas ederse....!!!!!!!
13 yıl diyor başka bir şey görmüyormusun banane ederse etsin benim hesabım başka ben ne haltlar yediğini biliyorum benim için iflas etse daha iyi olur ama edemiyecek kendi zarar görür.o nun derdi milletin elin den hisseleri toplamak şah ta sultanda kendisi olmak istiyor. Edemez.