Bedelli kararı var
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bedelli kararı var
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hissesi olanlara %300 Bedelli sermaye arttırımı,
Hayırlı Uğurlu olsun.
Bir iki haftadır bir sancısı vardı nedeni şimdi anlaşıldı.
Şahsî düşüncem,
Fiyatları yazmıyorum. (Yasak)
Ama bölünmüş fiyatı en az 7 8 lira olur ki.
Bölüneceği gün ki fiyatını ona göre hesaplayın artık.
Bir de şöyle düşünün,
Yâni 1 TL ye şu anki fiyatı olarak söylüyorum, 13 TL değerinde hisse alıyorsunuz.. YTD...
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komedi ! Mevcut sermayenin 2 katı kâr yap, daha para iste hissedardan :)
Napacaksın 90 milyonu Güler bey ? Niye istiyorsun bu parayı, diyecek spk.
Kasada ki para ne olacak?
hedef girişimde kar patlaması yaptı bedelli başvurusu yaptı,yatırım yapacaksa projesi varsa bunu bildirmek zorunda , umarım hayırlı olur, sadece 24 ten buraya düşmesi düşündürücü
Komedi işte :) Spk bu şımarıklıkları kabul ederse hayret.
Kasanda var zaten para. Daha ne istiyorsun milletten? Çok hevesli isen tahsisli yap kendi cebinden koy. Spk nın istemediği bazı durumlar olabilir. Bedelli ayrı-temettü ayrı bir özgürlük alanı sağlama amacı güdüyor olabilir.Bilemiyorum o kısımları ama bana mantıksız geliyor.
Hedef gsy bir muamma. 100 milyon üzeri kar beklentisi, yıl içi 3 kat prim yapmış hala 3,83 F/K ? :) Bedellisi onaylanınca napacak bakalım kapital? Ele vermesi lazım ki milleti borçlandırsın bedelliye
Bütün hisseler de günlük kapanış fiyatı önemli,
Gün içi al satçılar yüzünden fiyatı oynak.
Gün sonu kapanış fiyatı 15.58 ve üzeri olursa sıkıntı yok.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli hisse son günlerde cazip gelmeye başladı cazibesi de hissenin çılgınlar gibi yükselmesi aksi halde ky.faydası yok neymiş 1 tl ye hisse alıyormuş peki 13. 14. ve ya yukarda alanlar için 20. 24 tl hisse alanlarla birlikte hisse bölününce 4/1 fayata düşüyor örnek 20 tl aldıgın hisse 5.tl oluyor 15 tl nerede bir de üstüne katkı payı veriyorsun bu maliyet düşürme gibi bir iş başka bir şey degil tabi bir de bölündükten sonra kar satışları gelince ne olaçak bir coğu öyle oldu bedelli için hisse almak bence saçma hissedesin bedelli kararı alınmış o zaman güzel tabi hisse degerlenirse................ bedelliye katılmak maliyet düşürme gibi maliyetin ve katkı payını ekle hisseyi, 4. e böl altı zarar üstü kar
Bedelli sermaye artirimina girerek maloyet falan dusmez zaten. Lot sayisi artar, hissenin fiyati duser, seninde ortalaman duser. Ayni tas ayni hamam yani.
Burda onemli olan bedelli sermaye artirimina hissenin nasil tepki verecegi. Bedelli artirim gununden sonra kar satislari gelip fiyat geri mi gelir yoksa alimlar artarda rakam yukari mi cikar. Onemli olan bunu kestirebilmek.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.12.2020 güler
1. 5.504.580. iş.yat.
2. 4.182.974.vakıf
3. 4.038.191. garanti
4. 3.618.205.ak.yat.
5. 3.312.849.zb.yat.
6. 9.267.811.diğerleri. bir arkadaşın paylaşımını bir yerlere not etmiştim. yeni takaslar nasıl pastacı arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
200 günlüğün altına düştü gariban :bravo:
7 F/K
MG nin masası devriliyor ömrünün en güzel pilançosuyla ...
hissede çok büyük kazanç var o yüzdende oyun büyük patronda para var kit satıyor hisse - 10 düşüyor sonra + 10 kapıyor bu işlemi patron ve ya onun adına işlem yapan biri yapabilir başkası cesaret edemez kararlarınızı kendi düşüncenize göre verin adam rta sattım gülere gçtim kazancı fala diyor düşünürsen bu takasta bu işi nasıl yapmış olabilir en iyisi ekranı kapamak al sat yapıyor diyor arkasında 2.yorumu gönderiyor ilginç ilgin anlamsız yorumlar adam tahtacıyı perişan etti savaş var diyor hissede ortaklık yapısı ile ilğili pa ra giriş ve çıkışi ile ilğili haber yok çepten çepe akıyor kaçan oluyor aga düşen oluyor sonunda patronun dediği oluyor...........
2 gün önce hisse dipten dönerek tepki alımına bazıları fırsat bilerek tahtacıyla yalandan savaşa girmiş gibi yorumlarla hayali alım yalanıyla sahiplendiler yanlış yönlendirme yaparak gündem yarattılar yine eski rotasına dönmez inşallah 3 geri 1ileri işlemlerle oyalanmazda zararları bir an önce kurtarırız
Bu hissenin cezası ne zaman bitiyor? Hiç bir sitede yasaklılarda adı geçmiyor ama brüt takas uygulaması var. Ben mi bulamadım. Brüt takas uygulaması ne zaman son?
sadeçe bu hisse degil alt pazarda işlem gören tüm hisseler de bürüt takas var. aynı gün al sat yapamıyorsunuz üzerinde 1 gün geçmeli bu gün aldıgınızı hisseyi yarin satarsınız sattıgınız hisseyide bir sonraki gün alırsınız nakit içinde 2 gün beklersiniz tüm alt pazarda işlem yapan hisselerde aynı bu hisseler cezalı degil sistem magduru
Akşam berberde traş olurken berber söyledi Güler tavan olacakmış.
O berberi bıçaklamasam adam değilim.
İştiraki rta hanatlı hayvan aşısı uretiyormuş, berber bana virus için aşı uretecek demişti, saçlarımı kestiğin o makas munasip yerine girsin berber, evime incir ağacı diktin b..z..veng.
Limonata diyerek yanlışlıkla ace çamaşır suyu içiyordum, psikolojim bozuldu borsayada icad edenede .......berberrrrr
haberlere göre hissede birkaç beklenti var. henüz hiç biri yansımadı. rta. takasa alınınca bu da etkilendi .yeni çaylak yatırımcılar var bürütü takası tek fiyatı sevgi ile karşılıyorlar herhangi bir ceza hisseyi yanlızlığa iter kimileri 3.5 dip kimileri de ufak ufak düşer saglıklı bir hisse cezadan olumlu çıkmaz. glryh de budan etkilendi düşüşe ayak uydurdu. bu güne kadar 400.500 bedelli yapmış sadece bedelliden hisse 4.5 tl olmuş şimdi de 300 bedelli var hisseye yatırılan para en az 8.tl bedelliler yatırımcı için iyi degil patron bu parayı iyi yerlerde kullanmıyor sıkışınca bedelli spk 3 bedelliden sonra bedelliyi yasaklamalı hisse 1.2 liradan geldi diyenlere inanmayın hisselerde operasyon kararı alınmışsa çaktırmadan 1.2 degil 0.50 ye bile çekerler örnegi çok y.yapı. ihlaslar..gsdhol gibi bunlar 0.20 krş altına bile düşmüştü. tek teselli beklemek beklerken de sabır ve sürenin kısa olmasını dilemek
https://s12.directupload.net/images/201228/cusgyz33.jpg
üç aylık takas
Vur vur inlesin, yarın MG bizi dinlesin. 2021 yılının yarınki ilk seansında şova hazırmıyız?
Kendi kendime konuşayım sorun değil, zaten kendi kendime konuşuyorum, gece tuvalet diye buzdolabına işerim diye korkuyorum. Sebzeler, meyveler telef olur.
Dusur bakalim iyi aile cocugu. Ankarada bendderesi kapandi ama sizin sulale hala calisiyor masallah. Sen dusur ben satmayacam. 50kurusa kadar dusur erkeksen.....
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rta ile bilesik bicimde hacimsiz bir geri cekilme yasiyor. oysa rta'nin toplamda sadece %24'üportfoyunde gozukuyor.
asil buyuk balik %63'unu elinde bulundurdugu A1 Capital. kaldiki A1'de sermaye artirimi sonrasi karlilik ciddi artacaktir diye dusunuyorum
bu fiyatlardan tahmin ettigim yil sonu karina gore fk 3 gibi olacak gibi duruyor. acikcasi ilgi alanima girdi
%300 bedelli ile birlikte sirket bir ivme kazanabilir diye dusunuyorum ? ama biraz izlemede kalma yanlisiyim alim icin
yatırım tavsiyesi değildir
Şarap içmem günah diye, bende evde bulduğum koska marka 310 gram keçi boynuzu özünü sinirden yarısını içtim, borsa kapanalı beş saat oldu hsla ayaklarim ve ellerim yanıyor. Nerden düştüm bu bataklığa ya rabimmm kurtar beniiii.
Eyyyy Türk oğlu Türk evini sat Güler al. Sonra da çadırda yaşa.
bu sirket bedava islem goruyor
sy. takas atabilen arkadaşlar s0n takaslar önümüzü açarrrrrrrr selamlar
bu hafta bedelli sermaye onayi gelebilir diye dusunuyorum
6 haftalik surec dolacak (tabiki haftaya da kalabilir)
kasaya iyi para girisi olacak.
yarin pozisyon acmayi dusunuyorum artik
yatirim tavsiyesi degildir
https://i.hizliresim.com/Ax8fFJ.jpgbu 9 aylik bilancoya gore A1 Capital Menkul Degerler 9 aylik gelir tablosunda 60 milyon kar yazmis ! bu hesaba gore info 20fk, global 20fk, osmen 15fk ve gedik 14fk ile islem gordugune gore 15 fk ortalama alsak ve yil sonu 80 milyon kar gelse min. 1.2 milyar piyasa degeri olan bir sirket durumunda %63.5 guler yatirimin elinde olduguna gore sadece elindeki A1 Capital 750 milyon TL yapiyor.
Guler 300 milyona islem goruyor, adam mi seciyorsunuz yoksa yatirimci mi kandiriyorsunuz ???? Birde bedelli ile A1 capital sermayesini 100 milyona cikaracak ???
Rta'nin %25'ini saymiyorum bile. Zaten su anki 30 lira fiyati ile rta'nin %25'i 300 milyon yapiyor yani gulerin piyasa degeri ile esit ??? ee a1 capital nerede ? kedi burada ise ciger nerde hikayesi gibi oldu
bir de burda hisse degerleme kari yok inveo ve hedef gibi sanal degil ! net kar olan 46.5 milyon eldeki para ciplak olarak 12 aylikta 60-65 milyon net kar gelince fk 4 gibi oluyor. saka gibi
bedelli sermaye artirimi muhtemelen onumuzdeki hafta onaylanir diye dusunuyorum.
İflas ettim.