Tliman, A hangi gemiler demir atıyor
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tliman, A hangi gemiler demir atıyor
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks yükselince düşüyor düşünce yine düşüyor vay be elimize döktüler malı sonunda...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küçük gel gellerle mal çakıyor....
Tlman bir gemi bende yelkeni bi daha gelirsem...
12 lere demir atar...izleyin ))
Bugün sizi yanıltacak gibi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yedire yedire çakıyor ...hacimli düşüşlerin sonu hep husrandır.şimdi dondu şimdi dönecek diye çok bekleyen malıyet dusurmeye çalısan var .o yuzden spek işini guzel yapıyor ..alıcıyı buldumu bırakıyor kucağına , gecmıs halka arzların cogunda oldu buna benzer oyunlar..dikkat edin elınızdekı portfoyler %50 eriyıp gıtmesin ....
satıcının en az 5 katı alıcı var şimdi hadi versin de görelim
satıcının en az 5 katı alıcı oldu 10 kademede hadi versin görelim
alış kademelerini kendı dolduruyor..bi bakmıssınız cekıverır tum alısları , oyuna gelmeyın ...
Trader kardeş senin hiç umudun yok herhalde
Sanki sizde, millete hissesini sattırmaya uğraşıyorsunuz gibi bir izlenim uyandırıyorsunuz...
Yatırımcı ilişkilerine hisse alımı ile ilgili mail atıp, hisselerine sahip çıkmalarını istedik, bakalım ne kadar kurumsallar!!
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NİYAZİ AKKALP YATIRIMCI İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ 24.11.2017 04623776050 niyazi.akkalp@trabzonport.com.tr
Yazalım lütfen sahip çıksınlar asıl mal onların
Umut fakirin ekmeği, kağıdın hacimli düşüşü benı korkutan...alım yaptım 17.600 den yuklu mıktarda bugun .fakat.batmakta olan gemıye bızde bındık sanırım ...
21 tl lerden alım yapan ınsanlara yazık degıl mı ?
Akıl mantık işimi adam buralardan mal çıksın, %10 için değermi bu eziyete. Götürür 25-30 arasına oradan iki poh pohlama yapar gelene verirdi. Bu işte bi çetrefil var, hayırlısı bakalım bekleyelim görelim...
İyide siz böyle yazarak onlara sattırmaya uğraşıyorsunuz gibi bir izlenim veriyorsunuz. Madem aldınız umutsuz olmayın derim...
Karsan 2.33 lerden 1.37 lere göçmüştü ve 1 ay boyunca orada herkese sattırdılar. Tüm ky dökülence arkadan baktırdılar.
Ben bunda da öyle olacağını düşünüyorum. Ekranı kapadım. Siz de öyle yapabilirsiniz.
bugün yarın artıya geçer gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım yatırım tavsiyesi değildir
ilk işlem gününde 17,49 değerek tavan oldu, dün 17,53 den 17,98 kapattılar,
bugün 17,52 ye dokundu ve şuan 17,65 lerde eğer buralarda biraz daha zaman geçirrse artık buraların dip oldğunu düşünüyorum arkadaşlar,,,ytd
Aynen kardeşim, 2 gün hisseleri kalitesini gösterdi..
Artık dönmeli buralardan bir yerden. Çok gerildi...
Arkadaş 10 dakika önce oyuna gelmeyin 12lere demir atar soğuk su için mal çakıyor diyip
10dakika sonra 17.60dan yüklü mal aldım demek nasıl enterasansınız anlamadım.....
Bilmiyorsanız sessizce izleyin biliyorsanız da millete mal çakıyor 12ye gider diyip 10 dakika sonra yüklü aldım
yazmayın ayıp yahuuu!!!
Sadıktan usta seni görmek güzel hisse aldın sanırım
saaat 12,10 dan sonra 17,94 denemesi gelebilir orayı hacimle geçerse güzel şeyler olacak gibi yakın zamanda yatırım tavsiyesi değildir
Aracı kurum dağılımı:
http://share.matriksdata.com/share.a...01301115060611
deniz yatırım bugün destek atmaya başlamış tahtaya
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74d9a591d0.jpg
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizbank halka arzdan kazandığı parayla nasıl kar ettiyse artık. Dün %10 bugün ise tavan oldu. Haram olsun buradan tokatladıkları paralar.
Amin, boğazlarında kalsın ky parası!!!
5 dklık grafiklere göre ve 5dklık grafiğe inanmazsınız ama tahta yapıcı gayet güzel uyuyor:) yatırım tavsiyesi değildir bu arada söylediklerim tahta yapıcı bu sağı solu belli olmaz ben grafiğe göre söyledim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarıma bakıp kimse al sat yapmasın
TLMAN En Yüksek: 21.86 % -20 17.488 altı yok... eğer görürse halka arz aldıklarımı hemen satarım AYI piyasasına girmiş demektir..?
https://pbs.twimg.com/media/DUxrwh1X0AA829o.jpg:large