ABD işi tamamlandı diyene kadar beklenti alınır. Tamanlamıyla Gerçekleşince satılır.
Teknik grafiklerdeki direnç seviyelerine doğru ilerliyor.
Tuzaklara da dikkat etmek lazım.
Printable View
ABD işi tamamlandı diyene kadar beklenti alınır. Tamanlamıyla Gerçekleşince satılır.
Teknik grafiklerdeki direnç seviyelerine doğru ilerliyor.
Tuzaklara da dikkat etmek lazım.
Aslında haber ile ilgili olumsuz da düşünülebilir..
onay verilmez, içeriden öğrenildiği için öncesinde mal dağıtılıyor şeklinde de kurgulanabilir..
kendi adıma önceden de iş bitene kadar rezervli yaklaştığımı yazmıştım..
Dileğim tabii ki olumlu bitmesi..ama burası Borsa malum..
Doğrusu bu ya; biraz sıra dışı hareket olduğu hissediliyor
uğurlu geldim gene :) neyi aldım desem ertesi gün % 5 yapıyor :)
8.47'den yazdım satı. Bugün olmazsa haftaya göreceğini tahmin ediyorum.
Teşekkürler KORDS!
by by hepiniz yoliniz acik olsun...
https://youtu.be/LRyrWN-fftE
Vurdu gol oldu.
Pasta atabilir mi birisi
aslan kordsa
nerde hareket orda bereket
abd ile geriliminden dolayi hafta sonu riski almak istemeyen yatirimci satisa girdi kanimca o yuzden endek yonunden gelen baski nedeniyle bi nebze geri cekilme oldu.
hafta sonu olaysiz gecerse pazartesi ve onumuz hafta bol gunesli olacagini dusunuyorum
hava durumu gibi oldu
ammmaaa asagida latif beyi alacaktik tuhhh neyse haftaya belki iner aliriz :)
para girişi
http://imageturko.com/?di=0AUD
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=8VRU
Kural: Çıkış trendini yakaladığında sonunu görene kadar çıkmayacaksın.
Uzun vadeci isen zaten tüm trendler senin...
Dun tahmin ettigim 8.30 a deymesi hemde cuma gunu icin olumlu. Biraz gevseyebilir ama trend yukari devam sayin ortaklar.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sattım kar cebe yakışır tekrar 7 li rakamlara gelirse alırız ben satttım desteğe geldi diyenlerin sesi kesildi si< 7 li rakamları bekleyedurun,geçen hafta 8,50leri konuşuruz demiştim kısmet haftanın son günü 8,50 ye değdik belki küçük bir düzelme daha sonrasında 8,50-9 aralığını konuşup tartışacağı şirketin ceo su gerek yaptığı açıklamalar ile fiyatatlardan rahatsız ve bunu dile getiriyor ABD MAKAMLARI YAMUK YAPMAZ YENİ ŞİRKETLERİN BÜYEMİZE GEÇMESİ İLE BERABER temennim 10-11 li rakamları yine bu topikte tartışmak dileği ile.....
Arti ya gecmis olmanin guzelligino hissediyoruz.. iyi hafta sonlari
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun vade dolar grafıgı
kordsa ıcın 2018 sonu kar tahmını yapmak zor devreye gıren bır fabrıka var ,kapasıte artısı var,alınacak 2 sırket var onların nasıl bır ıvme kazandıracagını kestırmek guc sırket 320 mn dolarlık satıs gelırı artısından bahsettı ama (ha bırde brısanın devreye gıren fabrıkası var )
en ıyısı 2 fabrıkayı da alalım onun 2.çeyrek yanısmasına bakarak sene sonu tahmınınde bulurunur belkı sene sonundan da fazla kalırız
neden mı mısal bır ornek banvt :satıldık sonra mayıs gıbı 100 mn cıvarı donem bası kar oranını yakaladı 4.çeyrekte daha guzel yansıyacak yanı daha 1 donem bılanco yansıması oldu ,4.çeyrek ve 2018 1 ve 2 çeyrek sonrası fıyat oturru kanısındayım tabı o zamana bedelsız gucude artıyor ve bakalım temettu ısınde ne yapacak
ıste ona benzer bı durum olacak ozellıkle kordsa bu satın alımlarda gerceklesırse 2018 2.çeyregınde ılk defa ınsallah cok agresıf bır kar yansıması gorebılırız 1.çeyregı saymayacagım kı zaten suan dahı 4.ceyrek kar ıle 10 tl ustunu hakeden bır sırketten bahsedıyoruz
yanı kısaca gelecek sene 2.çeyregıne kadar kendıne bagımlı hale getırebılır bızlerı :)))
Benim 2017 kar tahminim 170 milyon TL 2018`de de 220 milyon TL den aşağısı kurtarmaz.
TL den ziyade marj % daha önemli
Bu yüzden yıllık satışın 2.9 - 3 milyar TL seviyesine gelmesi gerekiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar resmi çok güzel özetlemişsiniz. umarım düzenli temettü yanına hisse birde değer artışı yaparsa her yıl değmen keyfimize.
kendi adıma beni en çok şu abd den alınan şirketler ve faaliyet alanı ilgimi çekiyor.
suan 169 mn kar var ...
2017 4c 50mn daha olsa en kotu2017 sonu zaten 220 mn yakalar
2018 sonu 300 mn uzeri beklerim
ama zaten bi ustte yazdigim yazi da belirttikm 2018 sonu tahmini icin en azindan mart sonuna sirket satin alimini ve en az 1 ceyrrek dahi olsa bu satin almalarin bilancoya yansimasini gormeliyiz ....
2017 4. c tek handikapi duran varlik alimlarinin kosa vade vorclanma ile yapilmasi
suan sadce sirket elindeki silahin bu oldugunu dusunuyorum 4. ceyrek bu borclanma yuzunden beklentiler altinda gelirse son silkelemesini yapar
keza da zaten 14 tl lere gidip en kotu sekkiyke 10-12 bandina bi silkelenmeye sebep olur hepsi bu ...
2018 2. ceyregine kadar en az 18 tl de gormek isterim
abd deki alım süreci umarım kısa sürede açıklanır ve bundan sonraki süreçte yeri fabrikalarımızı incelemeye başlarız.
Evet, Bakalım ne satın almışız.
Fabric Development Inc
Fabric Development, Inc., 1972 yılında özel uygulamalara uygun dokuma, örme ve örgülü kumaş üretimi yapmak için kurulmuş. 7.400 metrekare üretim ve üretim tesisi var.
Eylül 2000 Tarihinde Lydall Manning dokuma bölümünü satın alınmış. Bu satın alma, havacılık ve ileri malzeme endüstrileri tarafından tercih edilen karmaşık 3D ürün gamını genişletmiş. 30 yılı aşkın bir süredir yeni gelişmiş kompozit hatları varmış. Tüm dünyadaki özel uygulamalara olan talebi karşılamak için sağlam bir imalat kapasitesi olduğunu iddia ediyor. AS9100C Sertifikaları var. (Havacılık ve Uzay Sanayi Kalite Yönetim sistemi)
Temel Ürünler;
KEVLAR 49, KEVLAR 29, KARBON KUMAŞLARI, HİBRİT KUMAŞ ve siparişe göre özel üretilen ürünler.
Textile Products Inc.
Web sitesi neye yatırım yapıldığını iyi anlatıyor gibi
Name: Textileprod1.jpg
Views: 168
Size: 34.6 KB
TPI, özel kumaşların geliştirilmesi ve üretimi konusunda deneyimli özel bir tekstil üreticisi
Fiber üreticileri, devlet kurumları, havacılık ve uçak endüstrileri, ulaşım, deniz ve ağır endüstriler ve tıp alanlarında faaliyet gösteriyor.
1976 yılında nitelikli tekstil mühendisleri tarafından kurulan üretim birimi, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için özel dokuma, örme ve örgülü malzemeleri tasarlamak, geliştirmek ve tedarik etmek için iyi donanıma sahip
Polar Weaves, Fluted Core ve Bias Fabric üretme teknikleri ile kırılgan, örgü için zor iplikleri işleyebiliyorlar. Askeri ve diğer müşteri şartnamelerine uygun ürün sunuyorlar.
Name: textileprod2.jpg
Views: 169
Size: 32.1 KB
Ürünler;
Carbon/Kevlar®, Carbon/Polyester, Carbon/Glass, Carbon/Aluminum, Çok Katlı Kumaşlar , Tek Yönlü Kumaşlar ve siparişe göre özel üretilen ürünler.
sayin poem paylasmisti gecmis sayfalarda var saolsun
ingilizcesi olanlar varsa detayli bakabilir
Selamlar. Bilginize.
http://m.finansgundem.com/haber/basb...usmesi/1268023
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hatırladığım kadarıyla milli uçaklarımız göklerde bilbordunu 2 secim önce görmüştük,....
Ayrıca İngiliz Royce Royce şirketi yapınca nasıl milli olunur...
Neyse biz habere bakalım belki kordsa ya faydası olur .. beklenti falan..
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok guzel iste bizim ekibiz
ekip ruhu bu cayr catr cakisiyoruz
yagmasa da gurler ...
en cok kordsa ya yaracak haber ...
secim de en cok dillendirlecek vaadlerden olacak arabadan sonra ucak yapacagiz ucakkk
2019 da araba insallah 2023 belki daha yakin zamanda da ucagimiz olacak :bravo:
beklentiler güzel gerçekten de arabadan sonra uçak işi ayrı güzel :)
Geçmişe dönüp baktığımda, Kordsa son 5 yılda ortalama %23,34 bileşik getiri sağlamış. (temettüler dahil)
Bu getirinin içinde ülkenin ekonomisini olumsuz etkileyen tüm olaylar dahil. Önümüzdeki 5 yılın daha iyi getiri sağlamasını umuyor ve bekliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bundan once ozellikle 2015 lerde kordsa iskontolu idi o zamanlar 3 tl olmasi gerekirkem hisse satisi 5-5.12 arasinda oldu
ama artik iskontolu degil yatirimlari devreye girdi ...
biz neden 5 yil once almadik
simdi aldik ...cunku mal alinirken kazanilir
obumuzdeki 5 yil ise geriye donuk 5 yilin hatta 10 yilin acisini cikaracaktir ...
dolarda 10 yillik direnci kiracagiz insallah
https://i.hizliresim.com/3ERVXp.png
iste ekip ,iste hisse bistin en kral sayfasindayiz ...
yani en azindan bizim olmayan guzele guzel demeyiz ....
guzeller icinden ben seni sectim sarkisini tum ekip arkadaslarina yolluyorum
sayin yolcularimiz uzun suren yolculugumuza 7 tl den baslamis bulunuyoruz ...simdilik hava gunesli
ilerisi icin bisey diyemeyiz ama uzaklarda turbulansa girebilirz cam pencere kirilabilir
kamaralarda yeriniz hazir ,pencere cam kirildoginda kulaklarinizi kapayarak kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz ...
iyi yolculuklar :)
2015 oncesi %93 toplu olan hissede %80 lerde temettu verimi varkem bi anda %40 a dusmus ve 29 kurus temettu vermis yani (parantez acmak istiyorum kar artisi nedeniyle 2016 %40 gecen senenin %80 ine denk gelmis nerdeyse :) )
%80 verse idi 60 kurus temett verecekti
eee tabi ortaklarim bakin simdi yatirim yaptik guzel benden para istiyorsunuz da once su borclari bi bitirelim demi ama :)
duran varlik alimini da kisa vade borclanma ile yapmasi da buna delalet ....
karlilik artisi ile ve borclarda azalma ile tekrardan %80 oranlarinda tmetty verimine ulasacagini dusunuyorum
once biriktir biriktir
hisse fiyatini yukarilara gitsin
sonra sular durulunca yuksek temettu veren bi yaturimin olsun ne guzel dunya
https://i.hizliresim.com/6JlqRk.png
neyse cok yaziyorum biraz kenra cekilip hissemizi izlemek istiyorum ...
Ben en çok topiği izleyenlerin sayısının 100 üstüne ne zaman çıkacağını merak ediyorum :D
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
Değerli ortaklarımız,
Şirketin forum sayfasında uzun süre sessizlik hakimdi ancak son çıkışla beraber diğer sitelerde ve burada izlenirliği, hareketliliği arttı. İlgi çekmeye başladı.
Yalnız dikkatimi çeken bir şey var. Şirketin ne ürettiğini ne sattığını bilmeyen çok insan var. Şirketin son kullanıcı, son tüketiciye ürün satmaması nedeniyle bilinirliği az. Tespit edilen her türlü bilginin, analizinin paylaşımının devam etmesi bizleri fazlasıyla memnun eder.