Sacro üstad
Mekro da misiniz ?
Daha var mı yolu :)
Printable View
Sacro üstad
Mekro da misiniz ?
Daha var mı yolu :)
Hocam siz ilk dediğiniz gunden beri COMDO dayım acaba bir destek noktanız var mı ? An itibari ile 12.3 ü gördü.
(bu arada gerçekten yorumlarınız ver teknik analizleriniz için cok tesekkurler sayanizde az olsa grafik okuyabiliyorum daha çok geliştireceğim kendimi.. Tesekurler )
tspor'u geçen hafta iyi yoldum ama bu hafta o da salmış...
gerel tavan olur mu ne dersiniz..
Jants ta hareket olacak sanırım yakında...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadlar DOAŞ hacimi yüksek yıllık değişim yüzde eksi 1.41 kazanç olarak gözüküyor.Neden eksi de yıllık değişim.Yabancı oranı iyi alışlar iyi ilerisi için bu hisse hakkında bilgisi olan var mı?Sadece öğrenmeye çalışan bir çırak şimdiden teşekkür ederim.
Sn kitapkolik birkaç sayfa geride cevabı var sorunuzun..
2,60 dan emlak konuta tekrar girdim. indikatörleri al vermiyor ama belki uzatmalı tobosu tutar :)
https://i.hizliresim.com/qGE43d.gif
Yunsayi soranlar olmus.
En kotu endeksle beraber 5.30 a duser diye dusunuyorum.
Tam zamanidir diye Ccola ve Tupras aldim.Sadece al/sat icin kv YTD
Gerel 1500 kaat birakmisti ama ucmus kerata yine :kahkah:
Jants tahtasi adeta savas alani :kahkah:
Simdi bu Ccola Tupras otkar vb ile cok pis surecekler yukariya endeksi.Adamlar nasilda nakisliyor.Endeks duzeltme yapti ama
Kayiplar nerede ne kadar dustu ona iyi bakmak lazim.Milleti dokerek yabanci tikir tikir tekrar topluyor.Nacizane yorumumdur.
PAGYO gunlukte macd guzel bir olusum var sanırım. Sirketin satisi soz konusu, Cuma gunu aciklandi ama karambolde piyasada kaynadi sanirim. ilk devre kesici sonrasi senlik olabilir.
https://i.hizliresim.com/G93kY7.png
Yunsa harici yalan :))
Sacro veya laguna hocam, bu SAHOL de neler oluyor, bir fikriniz var mı?
Bugun THYAO olmasa endeks 115 bine gelecekti. Inanilmaz bir hacim var orada.
Sacro Hocam, thy aylik ve haftalik macd asiri sismis. Ama gunluk sifira deymeden donmus, 60 lik macd ise cok daha yukaridan donmus. Siz bundan ne anliyorsunuz?
Mobil cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam 60 liklari kısa vadede mi tutuyorsunuz....mesela bugün al yarın sat gibi mi ...
Sacro GEDZA temeli süper söylemeye gerek yok...Teknik senin işin ama teknikte alda...sağlıcakla kalın...
Ytd.. .
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sacro, uzun vade pnsut arada kaynadı, hisseden çıktınız mı, duruyormu.Ben 12.04 maliyetli olan pnsutleri 14.10 dan vermiştim, bugün 12.54 ortalama ile tekrar yerine koydum.Bu kağıtta bu baskı sizce nasıl yorumlanmalı, dipteki hacimli dönüşe bu hareketler normal mi.
Aynen gecen gun belirttim.max 3 4 gun kaliyorum. Grafigin sekline gore kalis surem degisiyor. En az 1 seans max 4 gun arasi degisiyor.
Ama dogub desa gibi kagitlarda daha uzun bekliyorum.
Aynen bende sattim. Geri almadim.
Boyle seyler normal. Yuksek hacimler bile olsa ikili dibe yada 3 lu dibe gelmek isteyebilir senet.
an itibarıyla Dow Jones % 4,14 ekside, yarın bize etkisi ne olur acaba?
edit: 23.12 itibarıyla % 6 .04 ekside
Abd borsalari cokuyor resmen. -6 oldu. Yorumlayan biri olursa sevinirim.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Hani diyorlarya bazen bizimkiler, bist cok yuzeysel hafim dusuk fln. Paraya bak paraya adamlar DOW a dans ettiriyorlar, %6 eksi ardindan toparla %3 e. Yani bist fln hikaye. %2 eksiye dusmus. 0 dan aciga sat-%6 da kapat hatta 2 kati al, %4 yukari tekrar sat. yuzde 10 kar koy cebe had' yvallah, yada siz conlar nasil diyor byeby
ne oluyor? Neden ayktasınız.
Abede borsaları iyi düşüşte ondan herhalde ayakta olma sebebi :)