eşleşme nedir arkadaşlar.
Printable View
eşleşme nedir arkadaşlar.
3860
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3900 suan
nasiĺ nereden öğreniyorsunuz bu rakamları link varmi
burada tutunması çok iyi
Son dakikada emirleriyle yapistiracaklar tavana
Asla Ytd
bakalım fiyat ne olacak
3750 tl 19 satıcı 6 alıcı
işkur 1 tane satıcı
işa alan satan yok
Iskur bekleyen alici varmiydi
ıskur sayfasına gönderim
https://i.hizliresim.com/GDd4g2.jpg
Haber akışı kesildi.
10 kasımda atanın olum yil donumunde atanın vasiyeti yüce meclis tarafından oylanması jest olur
Kendinizi devletin yerine koyun, yonetime ya da temettuye veya her ikisine de sahip olmanin tek bir yolu var, iskur, isatr ve isbtr ye sahip olmak, bunun yolu bu üç hisseden geciyor. İster bedelini odeyip imha etsinler, ister kisitlamalari kaldirip adam gibi temettulerini versinler, ikisi de uyar... Sonuc olarak sadece hisseleri devretmek hicbir ise yaramaz. İsbankasi yonetimi yillarca bu hisselerin sahiplerini gormezden gelmistir, dusunun ki bankayi ilk kuran sermayesine para yatiran insanlara yilda bir simit parasi vererek resmen karin uzerine cokmustur. Ama atalarimiz bosuna dememisler keser doner sap doner, gun gelir hesap doner diye, simdi bu temettuleri söke söke alacaklar ve banka yonetimi gıkını bile cikaramayacak, cunku konusanlar kellesinin gidecegini bilecekler...
Adi halk partisi ama halka en büyük kazığı utanmadan yüzü hic kizarmadan atıp birde halen kazığı savunuyor,Yuh diyorum yuhhh
Adamlar kurucu ve imtiyazli hisse sahiplerine resmen dusman kesilmisler, bankayi kuran insanlarin varisleri neler cekti acaba yillar boyunca, 70.000 liralik hisseye utanmadan arlanmadan 3 lira temettu vermisler, 45 milyara ulasmis bir ozkaynaktan, koca bir holdingten bahsediyoruz, bunlar ellerinden gelse o 3 lirayi da vermezler inanin. Ama deniz bitti sonunda kacacak yerleri kalmadi, dusunsene sen zamaninda bir sirket kuracaksin ama gun gelip bu sirket kocaman bir holding oldugu halde sana 5 kurus koklatmayacak, ne yapardiniz ?
Iskur maksimum alis fiatini 99,999 dan 500 bine cikarmislar demek oluyoki iskur,un önünü Aciyolar asla ytd degildir
işbtr nin fiyatını isterseler 500 tl yapsınlar.sıkıntı yok.yedek akçeler de biriken bize yeterrrrrrrr.uzun yıllar bekledik.bunun karşılığını inşallah alacağız.hele bir yasa teklifimeclise gelsin ondan sonra göreceğiz destekleri dirençleri.bakalım çalışacak mı......roket olur marsa gider.....ytd
isbtr için OLASI EN İYİ SENARYODA ayakları yere basan bı hedef fiyat verecek olsanız ne derdiniz ? Ben 15-20 bin TL derdim, çok mu uçuyorum yoksa çok mu temkinliyim bilmiyorum..
eşleşme gören varmı arkadaşlar
6 lot 3.800 den işelm gordü
3800 oldu eşleşme
önümüzdeki hafta haber gelr.yasa tasarısı görüşülmesi netleşir.
geçen dedim ya hiç bir haber yok, re,s hergün söylüyor ama hiç bir gelişme yok.kanun ne aşamada, kapsamı nedir, meclise nasıl bir kanun gelecek, hiç bi haber yok.
birde şu var. ankara siyal hocası prof, hükümet işbankası munzam vakfındaki %40 hisseyi cumhurbaşkanının talimatıyla sosyal siğortalar kurumuna aktarabilir bunun için kanun çıkarmaya gerek yok dedi. vakıf ve derneklerin mal varlıkları devlete geçebiliyormuş. bunun önünde bir mani yokmuş.
farkındamısınız bilmiyorum ama iş bankası derin devleti işbankası hisselerini iştiraklarının mal varlıklarını habersiz el altından devir yada satışını yapabilirmi, şirketleri muazzam borçlandırabilirmi?
devlet kanun çıkarana kadarrrrr atı alan üsküdarı geçebilir.onlarda boş durmuyorlardır gizliden gizliye bir hazırlık yapıyor olabilirler.
çözüm sürecinde devlet resmen uyurken teröristler bütün illeri ilçeleri köyleri dağları tepeleri magaraları silah deposu haline getirip çatışma için hazırlık yapmışlar, devlette bön bön izlemişti.sonra yüzlerce şehit verdik, milyarlarca zarar, yakılan yıkılan evler için çok lüks siteler evler yapıldı verildi.
demem o ki devler bir kanun çıkarana kadar bize en kaz veya içi boşaltılmış bir banka vermesinler. bakarsın bizden dahada para ister duruma düşmeyelim sonra.
aklımdan geçen a ve b grubunun c grubu ile birleştirilmesidir.bunun için nasıl bir çarpan bulunur bilmiyorum.
ama ne zaman içi boşaltıldıktan sonra mı ?
poker oynarken elini söyleyen birini gördünüzmü ?
reis herşeyi konuşuyor, adamlarda tedbirlerini alıyorlardır.
bu iş fazla uzamadan cumhur ittifakıda dağılmadan bir an önce kanun meclisten geçmeli.
devlet bahçeli bu ne yapacağı belli olmaz, zamanında çıkan büyük ekonomik krizleri unutmayalım.pire için yorgan yakan cinsinden adam. devlet devlet der ama istediği olmayıncada bir bidon benzini döküp ateşleyen kendisi olabilir.
54 yaşındayım. cumhurbaşkanı fahrikortürk ten beri siyasi iç çekişmeler hiç bitmedi. eften büften meselerle devlet ve millet çooook şeyler kaybetti.
bu ya türban olur, ya andımız olur yada bilmem ne olur.ülkenin o kadar çok sorunu varken kaşıyacak bir yara illa bulurlar.
hepimiz andımızla büyüdük.yani hükümet doları faizi hallettide sıra bunu kaldırmayamı geldi. bir arada T.C yi kaldırıyordu.
bazen inanılmaz derecede boş işlerle devlete ve millete zarar veriyorlar yemin ediyorum.
nerden çıktı bu andımız olayı anlamadım ki !
http://www.borsagundem.com/haber/var...-bugun/1354449
BUGÜN BU TOPLANTINI ARDINDAN İŞ BANKASI İLE İLGİLİ KARAR ÇIKABİLİR.İŞLEMLERİ HIZLANDIRABİLİRLER.
3799 da 20 adet eşleşme var satışta 3 lot var ayrıca bekleyen
kurucuda 1 adet var eşleşen 51000 de A da yok bırşey
Son durum nedir arkadaşlar...
trader1 arkadaş
sistemi açman mümkünmü acaba ?
teşekkürler
3750 de ışlem oldu
İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devrine destek
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'den İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devrine destek geldi. Özdebir, "Yalnız Türkiye İş Bankasının değil, bankacılık sistemimizin siyasetle ilişkilerinin kopartılması lazım" dedi.
GİRİŞ24.10.2018 13:01EKONOMİ Metin Boyutu
eşleşme 3500 oldu
Kac lot acaba
3 lot 3500 den