İnanmıyorum sana be kardeşim....Kimse de inanmıyor.....:kahkah:
Printable View
Ben 2.30 dan 477 bin lot aldım......Hala tutuyorum......Az sonra satabilirim....Dikkat edin.....!!!!:kahkah:
bende 15,000 lot vardı 2.50 yı gorunce ne para kazandık deyip. satttım...bızden uyanıklar varmış. 100 bın- 477 bın...metrodan bıle akıllıymıssınız helal olsun sevgılı dostlar...metro burda oyle bır vurgu yapacakkı. akıllara zıyan.ısterse hısse uzaya gıtsın..eldekını sattıgı fıyat onemlı
10.20 den kapattik........!!!!!
senin gibi çakma tatarlar çok forumda ister inan ister inanma mal benim para benim gerisi hikaye :)
Kartal79 sevdim seni .....Senin bu 100 bin lotla benim 477 bin lotu kaçtan satacağız?
Sen borsadan anlarsındır....!!!!
aga sırf spk ya gıcık olsun diye hacimsiz olarak fiyatı yukarı çekiyor. bakalım daha altı ay var nerelere sürecek bunu. ya bu spk denen kurum da çok kıl, karışmasana alan memnun satan memnun ne diye hisseye müdahale edersin. sanki müdahale edince ky ı mı korumuş oluyorsun aksine by ın ekmeğine yağ sürüyorsun, neyse.........
ytd............................................... ..................................................
Çakma Tatar sana Kadir bile İnanmaz :)
Bu fiyatlardan girenler için zaman nasıl geçer ki acep bence zor. 1 ayda 10 kat kar dikkat etmek lazım sonra ağlamamak için malum para çok zor kazanılıyor. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Patron yine çıldırdı damping ne alırsan 9.99 [emoji23][emoji23][emoji23]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa bedelliyi kafasına yedi.
Hadi yine iyi imiş..1 tl den kullandıracak..
vkgyo gibi 3 tl olsa idi ne olacak idi..
Ne oldu şimdi?....Zokayı yuttuk mu arkadaşlar?
Gömün beni ÖZGYO ya.......!!!!
Bugün ilk defa eksi kapattı......!!!
...ku yedik ama ben SAT-MA-YA-CA-ĞIM.........!!!!!
Takıldığım soru;
Neden %100 degil, %50 degil de %60 ?
Vardır bir cevabı.....
10.62 kapatmışız....!!!!
Galip AGA haydi durma götür artık bizi 20 tllere.....!!!
Bak BEYAZ -FLAP düşüyorken gündemde biz olalım....!!!!
Hey maşallah 11 lirayı geçti
Çakma tatarramazan adam ol önce senin gibi atan tutan çok burda hadi başka kapıya naş naş
Düdük......!!!
Çekemeyenler anten taktırsın :) goygoycular...
2 lerden aldığım 477 bin lot Ozgyo dan her gün parça parça satıyorum. .....!!!
Çakma tatar oğlan sensin önce adam ol sen 477 lotu hala bitiremedin mi :) schilaci kovalasın seni çomar
Çakma tatar sen kısa pantolonla gezerken biz borsada veriyorduk coşkuyu :) sen her gün gel buraya 477 lotu 1’er 1’er sattığını yaz boş insan
Hisse düşüşte DÜDÜK ortalıkta yok.....!!!!:kahkah:
Lütfen birbirinizi neden kırıp duruyorsunuz ki. şu hissede 10 kişi ya var ya yok. bırakın isteyen istediğini yapsın. nedir ki alıp veremediğimiz.
Topitopramazan :) senden ala düdük mü olur ortalıkta öttürüyorlar seni
Sende 12000 lot varsa kaniat beni . oldumu yoksada kainat senin yatirim tavsiyesi degildir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topitopramazan senin eline vermişlerdir haberin yok :)
Vay anasını sayın seyirciler.....Bu hisse neden düşer böyle?
Sata sata bitirdim en sonunda.....!!!!
Geri kalan senin olsun DÜDÜK.....!!!!
Benden bu kadar.......8.95 maliyet,ortalama 10.70 satış.........!!!!!!
OZGYO yla işim bitmiştir......!!!!
Benden alanlar 20 den satsın......!!!!
Yalansa seni kaniat opsun tipik egolu
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DÜDÜK yarın 11.00 olunca gelir yazı yazmaya.....!!!!!!
12.15 oldu 1.80 maliyetle 100000 lotu yani 1 milyon 215 bin tlsi OZGYO da olan DÜDÜK hala ortalarda yok.....!!!!
Vay DÜDÜK vay...........Bak ben 100 lotumla hala OZGYO da yazmaya devam ediyorum.......!!!!