Haftalık grafikte rsi de düşen kırılmış ve macd uzun bir süzülme sonunda yukarı kesmiş.. Bunlar orta vadede beklenilmesi gerektiğini gösteren işaretler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haftalık grafikte rsi de düşen kırılmış ve macd uzun bir süzülme sonunda yukarı kesmiş.. Bunlar orta vadede beklenilmesi gerektiğini gösteren işaretler
İyi de maalt teknik dinlememez ki istediğin kadar macd kesti de
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Endex te bayram havasi var.. bizimkiside yasta gibi..
Ne olursa olsun bu ortamda artık atak yapmalı. Bundan daha uygun şartları bi daha bulamayız ileride
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlama beni atak yapar yapmaz denk gelir bunlar olur. Maalt gerçekten teknik dinlemez. Temel analizi bile taktığı yok.
Abi bu kağıtta bir hikaye var. En önemlisi bu bence. Elbette teknik grafik hacimli işlemler alan satan bunlarda önemli şeyler. Hikayemiz inşallah mutlu biter.
Sn. Borsacım benim genel düşüncelerim şu şekilde... Borsada teknik işleyen ve işlemeyen hisseler olarak iki tip hisse grubu vardır. Teknik işlemeyen hisseler spekülatif hisselerdir bu tarz hisselere gerçek manada yatırımcı uğramaz. Çünkü ne hedef bellidir ne destek ne direnç... Şahsen benim Milyon TL miktarda param olsa teknik analiz yapmadan veya yaptırmadan hiçbir hisseye girmem. Yaptırdığım veya yaptığım analiz sonucunda sağlıklı bir sonuç alırsam bu hisseye yatırım yaparım. Gelelim MAALT a ... Bu hisse spekülatif bir hisse değil, grafikten anlaşılan hissede destekler, dirençler, hedefler belli benim gözümde yatırım yapılabilir kapsamda.. Tahtada neredeyse her gün 1 milyn TL hacim var kendi kendilerine al-sat yaparak bu hacimi yapmaları bence çok zor birileri alıyor yatırım yapıyor ki bu hacim oluşuyor... Son günlerde devamlı yukarı yönlü hareket yapması birilerinin kağıtta pozisyon aldığı izlenimi oluşturdu bende ancak teknik anlamda yükseliş için grafik tam olarak hazır olmadığı için geri basılıyor tahta... Son olarak hiçbir spek yönettiği tahtayı tekniğe aykırı götürmek istemez ki tahtaya yatırımcı çekebilsin... Saygılar sevgiler umarım her şey güzel olur...
Geçen gün buradan paylaşacaktım fırsat olmadı .. Tam olarak p.tesi günü idi galiba 21,20 gördüğü gün... Aynı gün içinde 19,20 de gördü ... Neyse kısaca kademelerde gerçekleşen işlemlere baktığımda 19,20 ile 21,20 arası tümm kademelerde en az 1 lot olmak üzere işlem görmüş ancak sadece 19,30 ile 19,35 arası bir boşluk vardı orada işlem görmeden yükselmiş.. O günden sonra takip ettim 19,30 ile 19,35 arası özellikle işlem yaptırdılar kağıda ama bence yetersiz kaldı.. Bu seviyelerde bir miktar daha işlem gördükten sonra umuyorum ki artık yukarı hareket başlayacaktır..
Hisse harekete başladı başlayacak yazan çizen kimse yok .. Volatilite iyice düştü kademeleri nakış misali işlediler
Hocam yükseliş bilir kişi raporu olmadan başlar mı
Bişey soracam sizce bu tahtada spek var mı
Hareket başlar haber ardından kap a düşer benim tahminim bu sekilde
Borsada başı boş tahta bulamazsın
19,3 civarında çok takıntılı tahtayı kim ayarlıyorsa
Bilir kişi raporundan ses seda yok. Artık saçma sapan beklentilere mi girsek. Yerli oto elektrikli otobüs yapacak desek MAALT için
Dolar 4 e dayandi.. bunun maalt olumlu yansimasi gerekir..bide iyice sikisti tahta 18 e indigi gibi 20 ustune tepki yapiyor..
Kademeler ilmek ilmek işlendi hiç boşluk yok sanırım. Fiyatlardaki oynaklık bitti gibi nerdeyse. Sıkıştı iyice. Ya kaçacak ya uçacak Allahın izniyle
Endeksteki düzeltmeye rağmen iyi dayandı hocam. Bist %1.5 ekside kapattı. Eskiden olsa 17 li seviyeler test edilmişti. Ben o kadar olumsuz bakmiyorum bu duruma
Bu hafta maalt haftasi olsun.. 30 lu rakamlari gormek istiyorz artk
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
22 ile 30 arasinda ne fark var sonucta ikisinide gormemis.. dimi..
Cefri gelmiş, hoş gelmiş.. ozledik seni..
0-20 arası ne fark var dayan mühendüs bey
Borsadaki bu gunku yukselise tepki vermedi.. uyuz kagit.. hacimde zayif.. bakalim bekliycz
Hacim hacim hacim bize hacimli işlemler lazım
Çok az kaldı.... bir seans ansızın cizebiliriz... Reise selam olsun
Geçen gün 100 adet satmak zorunda kaldım. 3-5 dakika içinde talimat gerçekleşti. Bu durgunluk can sıkıcı biraz.normalde havada kapmaları lazım kâğıdı. Uçacak kaçacak diyosak ky de mal bırakmamaları lazım. Bakalım nolacak vazgeçmek yok bu sevdadan 😥
Niye bastılar şimdi bunu
17.51 bu ne.
habermi geldi
Ters tarafa çizdiniz hocam.😀
cefri alsın diyemi düştü.o olmadan gitmemmi diyor.
Hacim yok, haber yok (ya da daha bizim haberimiz yok)
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler boşmuş, biri şaka yapmış 😥
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.