Peruklu süzme iyi aile çocuğu.....adamını televizyon proğramına çıkartıp milleti kandırıp yalan söylüyerek dünyanın malını sattı....Olan yine küçük yatımcıya oldu.....ytd
Printable View
Peruklu süzme iyi aile çocuğu.....adamını televizyon proğramına çıkartıp milleti kandırıp yalan söylüyerek dünyanın malını sattı....Olan yine küçük yatımcıya oldu.....ytd
Akfen holding alır bu res santralleri
Faiz ödeme dönemlerinde bir anda yüzde 5-10 gider. Faiz ödenir. Sonra yüksekten verilenler aşağıdan alınır. Peruklu hiç değişmeyecek.
Yapı krediden işlem yapan zat endekse kafa tutmaya devam ediyor
Endeks rekor kırıyor bizim hisse ölü taklidine devam
Kagıtı bukadar baskı ile 2 kademede tutan arkadaş redleri en az 500 milyon dolara satınca napacaksın?2.50 kadar çizecekmisin?
1.25/geçilmedikçe 1.18/1.24 arası böyle sukıntılı seanslar devam eder
Safiyane bir soru.Bu zoren Osmangazi elektrik dağıtımdan dolayı elektrik zamlarından olumlu mu etkileniyor ?Bilen fikri olan
Yapı kredi 4.5 milyon ile en iyi alıcı gerisi tefarruat
Son dakika: Elektrik fiyatlarına 1 Ekim'den geçerli olmak üzere zam yapıldı. EPDK'nın bugün saat 13:00'te gerçekleşen zirvesi sonrasında zam kararı çıktı. Buna göre, elektrik fiyatları konut, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14.90 zamlandı.
Elektrik fiyatları 1 Temmuz'da da konut, ticarethane ve sanayide ortalama yüzde 14.98 oranında artırılmıştı. EÜAŞ'ın, elektrik dağıtım ve perakende şirketlerine ikili anlaşmalarla sattığı, "toptan" olarak tanımlanan elektriğin birim fiyatı da 20,5 kuruşa yükseltilmişti. Yeni tarifede toptan elektrik fiyatları da 35 kuruşa yükseldi. Böylelikle toptan elektrikte artış 70 oldu.
Yapı kredide kim vuruyorsa bu tahtaya dönüp sattığından fazla alması lazım
Zoren gibi bir tahtada 9 milyon lot mal verilip tahta aşağı düşmüyorsa 2 seçenek vardır. Ya işlem karşılıklıdır ya da alıcı daha güçlüdür. saat 11:36 ve tahta 1,26-1,27
yapı kredi veriyorsa en az 2 basamak düşer benden söylemesi...y.t.d.
9 milyon ekside Yapı kredi kredi
zararsız çıkmayı becerebilecekmiyiz iki yıldır bekliyorum çapsız yönetecilerin şirketine yatırım yapmışısız alenen ortada
Bugünkü işlemlerden bağımsız konusyorum .Bence rüzgar Zorenden yana esiyor.Faiz ve dolar düşüşü elektrik zammı. Ancak kesinlikle al sat tavsiyesi değil.Vebale girmeyelim herkesin kendi aklı var
Yapı krediden işlem yap zatı muhterem bir rahat bırak 1.29 aylar sonra gör gel yine 1.25
bu zamma rağmen veriyorlarsa bilanço facia demekki.....y.t.d.
Bilanço toparlar lakin bu yapı krediden tahtayı sken arkadaş varya yatıcak yeri yok
ykb verdikten bir hafta sonra tahta toparlanıyor genelde.tahtada ykb ne isterse o olur.y.t.d.
8 milyona yakın citibank 1 aylık takasta artış var
Alış kademeleri bomboş 10 kademe 3.5 milyon alışta 11 milyon satışta
Takaslar ilginç hal aldı emeklilik fonu ve garanti satışları citibank yabancıda toplanmış yapı kredi 5 milyon artıda ayrıca ilginç
Elektirige bir dünya zam gelmiş santral satışı olsada olmasada ciro ve kar artacak zaten teknik olarak diptesin Rüzgar arkasından esiyor bu tahtada çok ilginç şeyler oluyor bugün yatırım finas tecavüzcü
Kamuoyunda geçmiş dönem içinde oluşan enerji şirketlerinin zarar ettiği algısı ile şirket diplerde.Peki gerçekte öylemi.Zorlu enerji tetkik edildiğinde zarara yol açacak üretimle alakalı bir sorununun olmadığı yatırımlarını daha ziyade yenilenebilir enerjiye yani jeo+res+hes+güneşe yaptığı, bu kaynaklarında büyük getirileri olduğu ortada. doğalgaz santali yok denecek kadar az. kömüre ihtiyaç yok.Kömürle çalışan santral yok.Geçmişte oluşan kambiyo zararlarının da eriyeceği gerçeği ile 2000 li yıllardaki gibi enerji şirketine olan talebin tekrar nüksedeceğini ve artan gelir+karlılıkla önümüzdeki dönemlerin vazgeçilmez hisseleri arasında yer alacağını temennisiyle....
yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Elektriklerde elektriklenme var ,dikkat. Herkes yerlerine geçsin
1.29 fiyati uygun geldi , 3. hisse olarak buna dadandim bugun..ytd
konya cimento ve fb + satilamaz goodyear :)
fb 7.50 den beri hissedeyim , konya 207 ort ile 1 hafta oldu gireli..
geziyorum ben , doas ; avgyo ; aselsan ; aslan ; thy ; egepro ve sonunda buraya geldim..:)
kar cebe yakisir mantigi ile hareket ediyorum, fb den vazgecmedim sadece..goodyear emeklilik icin biriktiriyorum , onu saymiyorum..
diger saydiklarimi bazen yuzde 3 e bazen yuzde 10 a bazen yuzde 1 e satip ciktim..
bu da dipte geldi gozume, sevmem zorluyu lakin icimden bi his al dedi..ytd
Türkiye’de özellikle inşaat ve enerji sektöründe kriz var.Bu durum borsada işlem gören şirketlerin yatırımcılarında endişe yaratırken aynı zamanda fırsatta yaratmaktadır.Zoren de bir fırsatın daha doğrusu büyük bir fırsatın olduğunu düşünüyorum.Bu krizden şirket çıkacak ve bir dev olmayı hak eden iştirak yapısı ile yerini en gözde şirketlerin sıralamasında alacaktır.Çok yüksek ve giderekte artan cirosu ,ciroya bağlı yüksek faliyet karı ile benim ilgimi çekti.Geriye karı silen finansal yükümlüğü çözmek kalıyor.Patronda elinde bir mücevherin olduğunu biliyordur ve bu sorunu çözüp (iştirak satışı ile ....başka şansı görünmüyor) çok değerli bir şirketin mutluluğunu ,keyfini yaşayacaktır. Bana göre şirketin bu durumu tekniğede yansımış kötüler fiyatlanmış ve sıra pozitif gelişmelerde....uzun vadeli trendin başladığını görmekteyim.Yatırımcına şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
Yazdıklarım kendi fikrim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Bir gun zoren yatirimcisi olacagimi ruyamda gorsem inanmazdim. Demek ki dunyada herşey olabiliyormuş.zoren 1,26 ustu kapatti haftayi. Simdi geri cekilmeden bir çikıs baslatmasi gerekiyor. Gelecek teknoloji ve yazilim uzerine inşa edilecek olsa da eğer elektrik ,enerji olmazsa ortada ne teknoloji kalir ne yazilim diye dusunerek enerjinin hem gelecekteki öneminin hem de ulkemizin kendi guvenligi , istikbali icin zorunlulugunun altini cizerek biraz odas biraz zoren ile alip sandigin kilitini bir kac seneligine kapatmak istiyorum.umarim kararliligimi korurum. Arada kucuk lotlarla al sat yapilabilir o ayri ama ana trend bu saatten sonra yukari olmali zira doviz kurlarinda uzun yillar boyunca ciddi yukselis beklemiyorum. Herkese bol kazanclar dilerim
artık demir almak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Yahya Kemal Beyatlı. Bence tabi ki.
1.23/24 araligindan da ekledik ver bakam biraz daha..:)