Takas Atan yokmu
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Takas Atan yokmu
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas takas ne yapacaksın takasları isteyen istediği aracı kurumdan cep to cep yapıyor. Kimi fake yabancı alımı gösterip sol vuruyor. Boş işlere kafa yormayın bence bu ülkede gündemi takip etmek takad analizi yapmaktan daha karlı oluyor. Birgünde binlerce satıs yazıp ertesi gün milyon alıs yazıyorlar. Para konusur. Gerisi hikaye. Sabır sabır sabır...
gecen vestelin ceo su yungul toplamda 4.5 milyar dolarlik batarya icin yatirim yapicaklarini aciklamisdi, ve buna istinaden hisseye giris yapmistim tabi girdikden sonra inanilmaz sekilde hissede baskiyi gordumm .su anda sirketin degeri 400 milyon dolarlara kadar dustu ama adamlar cinlilerle yuzde 50 ortaklik yapicagim diyor buda vestelin bu ise 2 milayr dolar yatirmasi demek. yani anlicaginiz arkadaslar bu ise basladikdan sonra benim kotu matematigim derki 2 milyar ordan hadi diyelim sirketin su anki degeri en kotu ihtimal 1 milyar dolar olsun yani anlicaginiz 3 milyar dolarlik en kotu sekilde sirketin degeri olmasi gerekiyor. tabi ki pil isinin yaninda yerli oto da var ve sarz istasyonlari isi vs. yani anlicaginiz arkadaslar su andaki baski bize sirket degerini unutturdu bir cok kisi karalari bagladi. evet bizim borsa boyle bir sey satariz cikariz ondan sonra ama ben sattim bu hisse uctu olur .kendi adima bu hisseye giris yaparken satis icin 2023 yilini sectim tabiki su andaki hareketleri beni kicik ediyor lanet ediyorum ama arkadaslar parada boyle kazaniliyor. 2013 -2014 yillarinda eregligi 1-2 lira arasi gidiyordu su anda 10 larda 10 kat, 3 tl lik tekfene aciyarak bakiyordumm su adan 22 lerde yani anlicaginiz arkadaslar parasini kisa vadede katlamak isteyen arkadaslar borsa da kaybetme olasiliginiz fazla uzun vadedeki arkadaslar icin kazanma sansi yuksek yeterkki buraya yatirdiginiz paraya ihtiyaciniz olmasin . bu kesinlikle benim dusuncemdir yatirim tavsiyesi degildir. herkese bol kazanclar saygilarimla
Elektrikli yerli oto, şarj istasyonları ve 4 milyar tl lik batarya yatırımı.
Vestel bu 3 ü nü başarsın borsada tarih yazar ama şuan için "ne iş olsa yaparım abi" modunda.
Zaten 15 milyar tl yükümlülük var üstüne bu kadar yatırım. Bu işlerin altindan nasıl kalkacak izleyip göreceğiz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin 6.sense sunu soyleyebilirim bence gelisme varr .gelisme de su dur vestel ilk olarak nikel kobalt fabrikalarini uzerine gecirdi yuzde 50 sini diger gelisme ise devlet den alinan tesvik . su anda tesvik bekleniyor devletden gerekli girisimler yapildi .isterseniz yatirimci iliskileriniden ogrenebilirsinizz son durumu. bence pil yatirimi gelecegin isi kesinlikle . vestel bunu pas gecmicekkk be. bir kez daha tekrarliyorum bu yaziklarim saddece benim dusuncem dogru yada yanlis sadece dusuncemmmm olur yada olmazzz sadece kendi dusuncemmm. Bu konuda yatirim tavsiyesi vermiyorummm. saygilar
Orda bile bir dümen yaptı
Vestelin holding ten alacağı olan 250 milyon dolara karşılık madeni vestele verdi
Bizim 250 milyon dolarıda iç etti
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyet 10.50 10000 lot
Yerli oto-batarya fabrikası-yerli medikal cihazlar ihalesi
Bunlar gerçekleşir ise vesteli kimse tutamaz
Bunlara güvenerek almıştım
Şuan bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Varank: (Yerli otomobil) Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor
Sanayi Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobilde ilk prototipin 2019 sonunda üretilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Varank Bütçe Sunumunda yaptığı konuşmada "Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor." diye konuştu.
Varank, şunları söyledi:
"Otomotiv endüstrisi 1,5 milyonun üzerinde ortalama yıllık üretim ve 30 milyar dolara varan ihracat hacmiyle sanayimizin öncü sektörlerinden biridir. Ülkemizin bu alandaki kapasite ve deneyimini Türkiye’nin Otomobili Projesiyle taçlandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018 yılında TOBB ve özel sektörümüzün 5 büyük firması bir araya gelerek Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubunu kurdu. Sektörde uluslararası deneyime sahip bir CEO görevlendirdi, oluşturulan uzman kadro her geçen gün büyüyor.
Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor. Türkiye’nin Otomobili Projesi, Türk sanayisinin dönüşümü ve teknolojik atılımında önemli bir eşik olacak. Bu projeyi elektrikli ve sürücüsüz araç teknolojileri ve yazılımlarının milli kaynaklarla geliştirilmesi açısından bir fırsat olarak görüyoruz. Otomotiv sektörünün akıllı mobilite çözümlerine evrilmesiyle ortaya çıkan fırsat penceresinden mutlaka yararlanacak, ekosistemimizi bu yönde güçlendireceğiz."
Yerli oto da üretim tarihi sürekli değişiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun derdi ne
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin gıbı hıssenın aq.
Hangi süzme halen satıyor gören var mı
Günlük değil ama Ekim başından beri citibank satıcı ve halende devam ediyor gibi.
http://https://i.hizliresim.com/368B2r.png
Tesekur ederim sanırım burda dip çalışması destek arayışları içerisinde
Peruklu, pil hikayesiyle milleti jeneratöre muhtaç etti vesselam.
helalin var helal para
senin sinirlerini almışlar, bu kadar soğukkanlı olmak herkese nasip olmaz :)
bir yerde okumuştum, spek lüzumhalinde gerekirse 10 yil baski uyguluyormuş tahtada
bizim döşemeci sebastian da 10 yil bekletmesin,piliydi miliydi derken vesbe tur bindirdi bize
By peruklu biraz kağıdına sahip çık kağıdın değeride itibarıda yerlerde sürünüyor adın çıkmış dokuza düşmez sekize misali herkesin dilindesin biraz adam olda tahtaya el att veya attır bu gidişle şirkete yatırımcı bulamayacan ytd
Vesbe ye bak bize tur bindirdi ikiye katladı hatta geçti iki katı.. vesbe bin çoğunluk payı Vestel’in değilmi beklentinin üstünde kar açıklaması ve bu yükselişi hiçmi bize etki etmez
ne leş kagitmis .0.16 lik yukselmede yanlislikla vesbe yerine vestl alanlar heralde
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bozkurt kardes .Borsada bir laf vardir kaybetmeyide ogreneceksin diye.su anda ben kaybettim ama kagitlari satmadikca haneme zarar yazmiyorum. zaten bizim borsada ne zman telasa kapilsam kaybettim ne zman sakin olduysam kazandim. su anda cok sakinim.bu kadar dusmesini bende beklemiyordum kagitin ama en kotu ihtimal bu sirket iflas eti n e olucak sonra birisi gelip alicak isde ben bu sirketin satilmasina cok sevinirim.ondan sonra gercek fiyatlarina buluruz. banvit yillardir 1-2 de dolasdi ne zman satilacagi belli oldu 20 lere geldi.vestel iflas eder mi etmez tabiki . sunu anlatmak istiyorum vestel her sekilde cikar rekorlar kirar, ya satilir rekor kirar yada pil isi sonuclanir rekor kirar, yada sirkti yurtdisinda borsalara acarlar rekor kirar, yada araba isinde cok iyi gider rekor kirar, sadece patronlar ellerinde yeteri kadar kagit olsun.. benim bir kac bin lotum var deniz bankin milyonlarca onlar uzulmuyorsa bana hic bir sey olmaz:))) ben zaten borsa parami ayirdimmm. onlar gibi dusunecegimm ettigim kara degil elimdekilot sayimin artisina bakicagimmm. umarim anlatabildim hislerimi. yatirim tavsiyesi degildir. saygilarimla
6,40 ortama ile aranızdayım arkadaşlar.bol kazançlar.
ayağın uğurlu geldi efe,bizim ölü kâğıt kipirdiyo
Al al aldıkça aşağı ya basiyorlar ctibankta senin almanı bekliyordu
6,32 den de aldım onu da yazayım.
her aldığını yazmana gerek yok efe kardeşim. .helal para arkadaşimizin dediği gibi biriktiriyoruz Cümbür Cemaat
5435 dene oldu bende daha 4565 dene daha topluycam
her aldığımı yazmak gibi alışkanlığım yoktur.aldığımı aldım sattığımı sattım der çeker giderim de .sayın realist arkadaşa nazire olsun diye yazdım.
Sakin beyler sakin.
Kurt kardeşim kan var mı kan?.
https://i.hizliresim.com/grl1EL.png
vestel için aylık grafikten bir çalışma paylaşıyorum.grafiğe kabaca baktığımız zaman uzun vadeli çıkış trendinden aşağıya doğru kesmiş diyenler olabilir (7,93 aşağıya sert satış).Bunu diyebilmemiz için bolingerin alt bandını aşağı kesmiş olmalıdır.Henüz o noktada değiliz.Şimdi hisseler bazen aylıkta yada diğerlerinde sert satışlar gerçekleştirerek AYI TUZAĞI kurarlar.benim burada yorumum vestel de ayı tuzağının varlığıdır.grafiğin altıda RSI tabana oluşturmak üzeredir.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler.Peki sizce hissedeki baskının sona ermesi ve yükselmesi yakın mıdır?
Saygılarımla.
E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.