Karaktersiz her gün 11 li bir rakam göstermeden rahat etmiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Karaktersiz her gün 11 li bir rakam göstermeden rahat etmiyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin işe yaramaz tek hissesi, yıllardır da adam olmadı bundan
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam olduğunda da bizde hisse kalmamış olacaktır korkarım.
Endekse paralel diyor, endeks üzeri düşüyor. Seni hisse diye piyasaya koyan sahibinin taa...
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar o aracı kurumları bir geçin zaten.kerevitaşında ağzına etmiş bugün açıklama yapılıyor stratejik bilmem ne filan diye adam artık para hırsından terse döndü.Sen Allahı unutursan o da sana yanlış kararlar aldırır.MÜ değişmez bu yüzden KAHIR olur inşallah.o milyar dolarları zift olup yakasına yapışsın inş.bu hisse 50 de olsa duam değişmez.
Uzun suredir oyleydi zaten.
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 18:30 !da Bizim 'den açıklama geldi. SPK %50 Bedelsizi onayladı.
Bir haftadır . Kağıtta Olumsuz Haberler gelmesine rağmen . Citibank hergün 50 bin 30 bin 300.000 tane topladı.
Bunu aynısını 40 TL 'den 11 TL'ye kadar Düşen Pegasus 'tede yaptı .sonra sert alımlarla 26 TL ye çıkardı.
Ayrıca 2011 'de borsaya çıktığında .26 TL olan kağıd USD olarak 12 Dolar üzeriydi. şu anda değeri. 3.40 dolar. O zamandan bu zamana şirket hep büyümeye gitmiş. 12 dolar 42 TL oturun hesaplayın. Artık olumsuz bir şey kalmadı CITY topluyorsa Harekete hazır olun.
Arkadaşlar alıp yapmayı düşünüyorum fikriniz nedir kağıt yukarı gidermi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım bak İlk borsayacıktığında takaslara City nin elinde ne varmış .Yedire yedire millete satmış. Ben son 1 hafta'daki olumsuzluğuna rağmen takasları inceledim 300.000 adet takasta aldığını görüyorum.
CIY CITIBANK YABANCI A.Ş. 3.623.169,00 GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA
CIY CITIBANK YABANCI A.Ş. 4.006.925,00 EN SON TAKAS
BİZİM in hisse geri alımı masal mı oldu ne😨😨😨
BIST 100 hisselerinde bu yıl
https://i.hizliresim.com/OLPo6D.jpg
MÜlkerin Uyuz Bozeşeği kıpırdamaya başladı, Hayırlısı diyorum..
Ne oluyor yoksa bütün KY gitti mi:(((
Nasıl şahsiyetsiz kişilerin sahip olduğu bir kağıtsın sen 😨😨😨
şeker yatırım 122 000 lot satmış bugun .. inanılmaz .. artık su ellerındek ımalı teslım etseler buyuklere de nereye gıdecekse gıtsın hısse yorulduk valla ..
bugun haber vardı murat ülker şoku 2018 de arz edecekmiş . basiretsiz tüccar bi o kaldı itelemediğin millete ..
BIZIMIN zarar etmesi de bu yüzden muhtemelen.. şoka kar ettirecez diye maliyetinin altında satmıyolarsa ürünleri ben de bişey bilmiyorum ..
Afedersiniz MÜ bok halka arz yapabilir.ha yaptı alacak olan yatırımcınında afedersin kaşıntısı vardır.bu adam gelin kucağıma diyecek yatırımcıda gidecek bu kadar enkaz hisseden sonra valla hak eder.bu herif para için herşeyini verir.
valla arz edecekse kendi bilir , tüm arz ortamlarına girip milleti uyarmak boynumun borcu ..
bir kişi dahi bu adamın tuzagına düşmemeli.. elimden geldiğince yabancı forumlar da dahil olmak üzere her yere nasıl bir adam olduğunu yazıp çizecem..
Bu eseklerini boyamadan diger eseklerini halka arz etmeyeceklerdir zaten
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O eşşeklerin hepsine ters binsin inşallah.ne kadar ahlaksız biriymiş.birde secdeye gidiyor diye biliyoruz.artık secdede ne güzel insanları söyüşlediğini düşünür bol bol.yazık bu evlatlarındanda çıkacak.
O kadar tiksindimki soyadını bizim ve şok görmek nefret ediyorum.BİM den alışveriş yapıyorum torku ve eti ürünü alıyorum.İnsanlar bıraksın şu ailenin ürünlerini.yahudi markalarından hiçbir farkı yok emin olun.
bir türlü de onay gelmedi , spk bülteninde yayınlanmadı nedense ..
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...01a9922121.png
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...d7e3605946.png
Kırılan düşüş trendi, destek olarak çalışacak muhtemelen..
Düşüş deki son olasılık 11.45 seviyesi olabilir..
Bu seviyenin daha altına ineceğini ihtimal vermiyorum.
Zaten bu seviyede sadece olasılık dahilinde, belki de bu rakamı görmeden tekrar yukarı dönebilir..
Ömrumuzu yendin be BİZİM.....
Adın atsın Müüü(((
http://imageturko.com/?di=AU7I