Laf söylemeye de gelmiyon hemen zipliyon havaya
okadar hissen var düşmesini niye istiyosun anlamadim
Printable View
Laf söylemeye de gelmiyon hemen zipliyon havaya
okadar hissen var düşmesini niye istiyosun anlamadim
Yav arkadas dusmesini isteyen kim 20 bin zararim var. Gormuyonuzmu alan oldukca veriyor. Bilanco eksi gelecek dahada dusurecek benden nah alir ben en az iki sene burdayim.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mutlaka takip ediyodur. Net soyluyom sade beste birini sattim zarari cikaririm diye dakkoyu aldim. Eger oysa..
Geri kalanini sat-mam
Sen ne dersen de.. alan olmasin nereye dusurcek.. gormuyonuzmu takaslari.. koca yatirim sirketi 20 bin lot aliyo bi saate zararina el degistiriyo. Adam tek yatirimdan yapmiyo.. haftaya cikmasin 4 yildir takipteyim tek tek dusecek rakamlari nereden ne tepki verir yuzde kac verir ortalamasi kactir yazacam. Ben 223 ten beri baski kuracak dusurecek diyorum kotu mu ettik? Zamani olan alsin pat diye vurmaz dedim bak mesajlara iki ay oncesine..
Istediği kadar versin gotunu de yirtsa burdayizzzz sonuna kadar
Kalici cikisi isaret eden rakam grafige gore 218 kapanistir. Haftaya bilanco var mutlaka bi tarafa yon olacak. Yukarida 218 asagida 192 193 alim yeri. 190 kirarsa kendi hissesinden satiyor ama almiyor demektir. O zaman kendide zarar eder.
Valla 2.60 tan tersteyim ama satmaya hiç niyetim yok 3 lira olursa beklediğim süreyi de hesaba katarsak o zaman anca satarım spek dışardaki lotları bekliyorsa çok bekler
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dakko nedir kardeş
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dakko yoksa Vakko mu
Yatırım tavsiyesi değildir
Vakko yu 178 alip 212 sattiydim. Sonra buna girdim. Fazla yoktu keske yuklu girip bekleseymisim. Vakko bu saatten sonra alinmaz. Satilacak soylentisi var ama cok cikti ve somut bisey yok. Bunda hadi anlasti braknorla marsmelov uretiyo yatirim icin fabrika makine falan aldi artik kar zamani ahlaklilarsa. Somut biseyler var ama vakko a yok. Tehlikeli.
Dakko dedigi hisseyi arastirip kendim buldum. Dedigi gibi defter degeri simdiki fiyatinin iki kati ve hisse cok hatta hic primlenmemis.
Ben aldiktan sonra yuzde 6 prim yapti insallah odur da burda bozulan sinirlerim biraz duzelir. 4 5 kat artacak diyo yalann. Iki kat yapsa yeter .
Ama gunluk takaslarda toplayani var oldugu net. 16 mayista diyo cakal. Topluyo simdi . Acikladiktan sonra verecek milletin eline ha hisse primli degil tactr gibi bi tavan yapar ama geri dusmeyebilir.
Acsel i izle. Tam hirsiz spegi var. Ayni bu spekle. Gecen 280 den tavana gitti bir gun surttu alici geldikce 3 gunde yine 280. Bugun yine tavana gidiyo. Alici bulsun yine cakacak. Adam tum lotlari toplamis 1 in altindan 6 ya goturmus simdi oynuyo istedigi gibi. Tahta elinde
Söylede bizde bilelim kardeş
Bak gyo lara.. avm leri olan bir sirket.
Ikide saglam arazisi var.
Amma şifreli konuştun da adı yokmu yok AVM'lere bak Yok şuna bak söyle ne var da
Hemen herkes atlayacak değl ya ? Araştırmadan?
Ama bak ben sana söyleyim (cemtaş )takip et al demem kimseye al demem
Aklı var fikri var milletin kimseyi yönlendirecek de değilim
Benim söylediklerim tamamen kendi düşüncem olup kimseyi bağlamaz
Kesinliklede
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla onun yabancisiyim. Artar insallah..
SPK başvurmuşlar.28.04.2017 tarihli bülten
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8f97fc9e25.jpg
Nedir açıklaması Adem kardeş
Bu iştende bi poğ çıkmaz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli sermaye artırımı yapıyor ama sadece arap şirkete. Hisse verip para alacak bence devamı da gelecektir ben olumsuz birşey görmüyorum parayı cukkalamazlarsa şirketin büyümesi adına pozitif etkisi olur diye düşünüyorum
Aldığı hisseleri geri vermek zorunda. Tek iyi yan bu. Ama adamin elinde su an 4/5 milyon arasi lot var. Sirket deger kazandikca bizde kazanacagiz demisti. Ama hisse alma satma hakki var paylarda. Yarin piyasaya satis vermeye baslarsa dibin dibini goruruz. Almaya baslarsa tavan tavan gideriz. Kaldik arabin insiyatifine. Simdi 3 m lot verince adama ortalamasi cok dusurdu.
Zararmı yazmış ark. Bilen varmı?
OYLUM Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -175.238
Yarın paraşütleri giyip gelin
Bunlaraa tirilyon versen batırırlar yine zarar açıklarlar
Sebep
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğim oldu zarar açıkladı. Ayrıca o çok olumlu görüşmelerin sadece yemen olduğu belli oldu. Ortada tek artan öz sermaye var. 4 milyon gibi artmis gecen seneye göre. Yapacak bisey yok şemsiye açılmasın diyordum ama açıldı...
Ben geçen hafta çıktım iyiki cikmisim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bekleyecegim. Uzun vade aldim zaten. Ama iki aydir diyordum. 223 211 201 simdi 192 193 .. kalici cikisi 218 ustu kapanis. Spek spek dediler. Gorunen köy klavuz istemez. Bu saatten sonra milyonluk bi kac anlasma haberi gelmeden kimildamaz. Kimildarsada spekulasyondur.
Çok ani düşüşler beklemeyin. Götünü yirtsa son nokta 191 dir . Kırarsa kendi hissesini satıyor demektir. Geri alırken ortalamasini yukseltemezsin. Uzun vade beklerim diyen alsin. Uzak durun.
Nasıl olsa satmadığım sürece zarar etmiş olmuyorum tahta kapanmazsa elbet birgün çıkar o zaman biz de satarız
14 bin adetle taban yaparlardi isteselerdi,hemde hergün.Alıcı olmadan salmazlar,paniklemeyiniz.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün olumsuzlukları yaşadı 192 193 değmeyecek gibi duruyor. Yolu açık gibi. Insallah 2 sene bekletmeden çıkar. 218 ustu kapanis grafige gore kafayi kaldirdi demektir.