Erken taban yaptı açmalı tabanı
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erken taban yaptı açmalı tabanı
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir buçuk milyon tabanda
işlem yok...ne aldırıyor ne sattırıyor...dedim ya yarın sabahda direk açılış dip
2.35 dün alacaktım elim varmadı
Ben aldm 12000 lot evet verdim 2.29 u kirinca 2.22 den zor sattm zararna 2.07 oldu sonra taban iyiki satmism suan 1.84 büyuk ihtimalle yarn direk 1.60 lardan acar olsun alsatlarla kar yapmstm daha once en azundan daha büyuk zarar etmedm
Tabani acicak bencede
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sattm da sanirm nurundan arkadasa yazk oldu
Hacimsiz taban
Kipadada vardi o arkadas sanirm oradada zararna satti
Cok film doner bu hissede
Yarn direk taban 1.60 larda olur yazk oldu herhalde 1.20 lere kadar duser
Tabanda 1,5 milyon lot varken acmasi mümkun degil yarn 1.65 alim yazacam gelirse alirm
1666490 lot 1.84 te bekler 255 emir. Alışlar azaldı birileri aldıkça üstüne yazıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar çok gidecek hisselerde bu tür hareketler olağandır hep ele verdi gibi düşünmeyin tabanı açması 10 sn lik iş tabandan ne kadar işlem yapıldı oda önemli
[QUOTE=Kozmoz1453;2065971]Yarn direk taban 1.60 larda olur yazk oldu herhalde 1.20 lere kadar duser[/QUOTE
Böyle kapatırsa yarın taban 1.47
tabandan 1 milyon işlem oldu
Satislar artiyo tmm da aliyolar birileri inss acar tabani bakalim
tabandan neden satamıyorum bilgi verir misiniz
Ben daha önce 1,5 milyonla taban yapmis bir hissenn tabani actigini hic gormedm bu mucize olur sanmam.gercekci olmak gerek ustelik hacimsz taban yapms islemlere bakmayn onlar olur cemastada ilk taban yaptgnda tabandan islem oluyordu hatta kucuk yatrmci tabandan satti ama sonraki 4 gun boyunca %60 daha dusurmuslerdi cemasi
Sira gelmeden olmaz
arkadaşlar eğer rıza panikletip ky sattırıp toplamak istese idi yavaş yavaş satış fırsatı vererek düşürürdü..Ama direk tabana yapıştırdı..Bu demekki artık toplamıyor dipteki satanlar hep ky ama alan yok..O yüzden artık hayal bitti gerçekler zamanı yarında dip bu kağıt hemde nefessiz..tabanı falanda bozmaz kolay kolay
Tabanda kac lot var gorebilen varmi allah rizasi icin paylasn be
Borsann pismanlk oldugunu hergun gormek zorundami bu insanlar
en çok düşenler ilk ona bakın yüzdelerdende anlaşılacağı gibi artık dip operasyonu bu
kozmoz kardeş sabah hisse 2,35 lerdeyken satan kimmiş görebiliyormusun o zaman belli olur..adam elindeki malı boşaltıyor..
bu ara borsa nanay :) belliki seçime kadar böyle
aynen hisseler amerikanın suriyeyi vurduğu duruma geldi
2,3x lara kadar önlem almayan spk bugün tabandan sonra akşam bürütü çakar .. nede olsa ky seviciler!!
Takas yok mu anlik arkedesler
Cunku spk nin hain oldugunu artk bilmeyen yok adamlar patronlarla is birligi yapp ornek patron opersyonu bitiryor dyor ben elimdeki malin cogunu sattm sen aksama gerekeni yap al su sakali da bi bakyosun taban olmus nibasta bide brut takas geliyor aksam seans sonrasi ya zaten bu kücuk yatrmci %20 dusen hissede zararda sen neden bide brut takas verip ertesi gunlerde hiseenn daha cok dusmesne sebep oluyosn ben soylim cunku spk baskani ve yardmcilari rüsvetci hirsz ben bunu cemastada soyledm devlet bu hirsz cetesine el atmadgi surece bunlar daha cok insann kanini emerler arkadaslar belki bir daha yazamicam ama sunu bilin biran once borssadan kurtulun ve gidin arsa alip satin emin olun zarar etmez bide kar yaparsnz cünku siz hisee aldgnzfa sizin aldgnz lotlari giren bir sistemleri var ve akabinde oyuzden dusürp size zarar ettryolar ve aylarca beklyosnz ne patronlara ne spk hirsz heyetine paranizi yedirn sizi koruyan bir sistem yok uzak durun borsadan
Bu yazıyı yazdığımda kağıt 2,40 lar civarındaydı...
Yazıp yazmamakta tereddüt ettim, birkaç kişinin anlamsız/desteksiz yazılarını görünce.......
belki kağıt gider, erken satanlar kızar riskini de göze alarak yazdım...
ama keşke daha da önce yazmış olsaydım..
Uçacak kaçacak diyenlerin yanında, Halen tabandan kağıtlarının neden satılmadığını soran bile var!! Pes arkadaşım, bu sitede var, biraz oku öğren ondan sonra borsa ve böyle spekülatif kağıtlara gir...
rızza nibasta mal çıkamadı bence... ozellikle dun 2 li seviyelerde kendisi kagıda girmeyince yaprak kıpırdamıyordu... daha çok asagı yukarı yapar diye dusunuyorum.... hiç bir hisse surekli yukarı gitmez buda gitmeyecektir... daha işi bitmedi bence.ytd
borsada şirketi, kağıdı aldığın noktayı iyi seçersen orta vade minimum 1 yıl beklersen, %30-40 iyi kar dersen bence pek çok kağıt kazandırır. günlükçüler kaybetmeye mahkumdur
Asansör hareketleri beklediğimi de yazmıştım..
Ancak takasları iyi takip etmeyen ve alan-satanı göremeyenlerin yapacağı iş değil anlık al-sat...
Sonra hep asansör aşağıya hızlı iniş yaparken yakalanmak da kaçınılmaz olur!!!
Bu arada tabanda 1,635 bin lot var..
Bu günkü 14 m adet yakın işlem hacmine göre çok değil ama... yarın veya öğleden sonra da ne yapacağı belli olmaz...
Anlık takas lutfen